RE: Letovanje 2011 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

madre -> RE: Letovanje 2011 (26.4.2012 15:35:49)

IZVORNA PORUKA: marince

Viking ja sam nasla neko mesto u Grckoj koje se zove Nea mudanija i pristojan hotel tamo,ali mm ni da cuje.
Kaze ''kako da kazem ljudima gde idem na more ''? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] bas sam se nasmejala[sm=smiley36.gif]

nina26 -> RE: Letovanje 2011 (26.4.2012 18:07:11)

ja sam nasla neko mesto u Grckoj koje se zove Nea mudanija i pristojan hotel tamo,ali mm ni da cuje.

Onda tm ne bih nikako preporucila da obidje grad SERES [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 9:25:25)

IZVORNA PORUKA: Tash

Jel bio neko u Athena Pallas Village KLIK?

Ja rezervisala. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

maslachak -> RE: Letovanje 2011 (27.4.2012 9:46:40)

IZVORNA PORUKA: marince

Ja nasla na trip advisor-u kometare tipa nesmes u sobu da uneses ni vodu.
Ili recimo nisu pustili iz restoranabebu od godinu dana da iznese pola jabuke [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Najvise me zabrinulo to za sokove,zbog klinca.
Konkretno govorim o hotelu Akrathos u Uranopolisu.

Edit:Tash ovaj hotel izgleda fenomenalno!

ja sam bila u Akratosu 2008. i 2009. i koristila AI varijantu..pa sad jesu malo rigorozni tipa za sok ili tako,ali klopu mozes da izneses,ja sam iznosila sa dorucka keks ili pitu ili kiflice ili suvo voce..spakujes,poneses iz sobe posudicu ili uvijes u salvetu,stavis u torbu i izneses,nece te niko pretresati..sok svakako mora u casi da se iznese jer nisam videla flasice soka..posebno decu nisu dirali,a konobari su mladi uglavnom makedonci ili bugari tako da ih upoznas pa su svi okej..rucak je u basti,i laganiji je obrok sa mnogo salata,testenina,musaka i voca koliko hoces,divno grozdje imaju i iz gazdinog je vinograda..ja sam cak prosvercovala drugaricu koja je imala polupansion pa sam je vodila na rucak :) kako god okrenes nema potrebe da ista nosis iz restorana jer je kod bazena kafic,ti mozes da pijes celi dan bilo kod bazena ili kod gornjeg kafica,dete isto,ima gomila "uzina" tokom dana na svaka dva sata,sladoled,hot dog,sendvic,pomfrit,maffini..niko gladan nije,za moj ukus previse je hrane...ali svedski sto im je odlican za sva tri glavna obroka..dorucak i vecera posebno,zaista za svakoga ima po nesto i moze da se bira sve..uvek ima svezeg voca u ogromnim kolicinama..za malu decu je raj na zemlji jer ima i svoju plazu i na plazi postoji kafic i tu ima klope tako da sto se Akratosa tice nemoj da brines,sve je tip top..obavezno,ako ides probaj belo vino,takodje je gazdino,kao i grozdje,ja skoro bolje vino nisam pila..a pila sam ga u ogromnim kolicinama,nikad me glava nije zabolela sto se jel desava kad loces [sm=smiley36.gif] imam i slike pa ako hoces mogu da okacim [sm=smiley1.gif]

*Alexx* -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 9:50:47)

Rafailovići su, meni, potpuno bzvz. Jesu spojeni sa Bečićima, ali tamo, realno, osim plaže i šetališta uz more, nemaš ništa. Ja ne znam šta bih tamo radila sa Andrejem (osim plaže i mora). Možda se nešto promenilo u poslednje tri godine. U Bečićima je plaža lepa, a u Rafailovićima mi se ne sviđa. Sve je to na 10 min jedno od drugog, može ujutru i da se prošeta od Rafailovića do Bečića, ali mene bi mrzelo da šetam ujutru [sm=smiley36.gif]

Recimo, meni je prelepa plaža na Rosama, ali to je baš udaljeno i tek tamo nema ništa. Nisam nikad bila u Tivtu, baš nemam pojma.

IZVORNA PORUKA: viking RR
A kakvi su oni Rafailovići? Ja sad pitam kao da sam s Marsa pala, ali baš ne poznajem dobro CG

Olga75 -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 9:57:41)

mi cemo verovatno ponovi u Orebic
pravo mesto za penzionersko letovanje a M je svakako premorena posle celog dana u vodi da je spavala dok je odlacila pizamu [sm=smiley36.gif]

marince1 -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 11:04:19)

Hvala maslacak!
Na zalost i to je sad rasprodato za jun,tako da otpada.
Ostao je hotel Akti Uranopolis i verovatno cemo tamo.
Tash kad ides?

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 11:18:30)

12-22.08.

jelena038 -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 11:29:33)

Ja odoh u Herceg novi i ove godine, jak mi se svidela kuca na samoj plazi u kojoj sam bila prosle godine, posebno basta zbog koje na plazu ni ne moras, jer sidjes, okupas se i dodjes u svoje dvoriste na kafu. Mislim da sam objavila slike prosli put, najverovatnije cemo ove godine biti ceo mesec, osim ako mi vantelesna uspe, nemam pojma kako cu morati da se ponasam, al rezervisali smo.
Jedino bih volela da kupim neki stik-internet, ne znam kako stoje stvari sa tim u Crnoj Gori, izludela sam petnaest dana proslog leta nosajuci laptop po kafanama.. Da li neko moze da mi pomogne?

Modessty -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 11:30:39)

eeeehhhh
samo mogu da kažem da uživate malo i za mene [sm=smiley1.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 14:08:08)

Mi i dalje ne znamo kada i gde cemo na letovanje.
Zeza nas to sto svakog dana iscekujemo da mm-u uzmu vozacku dozvolu na 3 meseca. Zato ne mozemo nista da isplaniramo.
Kakve smo srece bice bez dozvole jun, jul i avgust[sm=smiley29.gif]

*Alexx* -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 14:10:23)

A vi onda u septembru, kad je najlepše [sm=smiley1.gif] Ja se i dalje ložim na Asprovaltu u septembru, ili nešto na Sitoniji, apartmanski smeštaj.

Anoniman -> RE: Letovanje 2011 (27.4.2012 14:14:03)

Alexx, vidi ovo KLIK

Mi smo hteli prošle godine Kostas ili Vangelis ali je bilo rasprodato.

gagana83 -> RE: Letovanje 2012 (27.4.2012 14:14:53)

U septembru je Uni rodjendan(11. septembra) , ajde to mozemo pomeriti ali slavimo slavu 07. septembra. Ne bih bas drugu polovinu septembra, mada ako mora...
I ja bih na Sitoniju [sm=smiley1.gif] To nam je opcija no 1

gagana83 -> RE: Letovanje 2011 (27.4.2012 14:16:42)

IZVORNA PORUKA: Tash

Alexx, vidi ovo KLIK

Mi smo hteli prošle godine Kostas ili Vangelis ali je bilo rasprodato.

I meni su ove vile zapale za oko [sm=smiley1.gif]
I Metamorfozis mi se svidja, zato sto je vazdusna banja, Uni bi sigurno prijalo.

*Alexx* -> RE: Letovanje 2011 (27.4.2012 14:36:04)

Uf, ove vile deluju odlično, moraću proguglati o Metamorfozisu.

ishler -> RE: Letovanje 2011 (28.4.2012 22:36:05)

Sitonija je prelepa,ali izbor agencija sto se tice smestaja je uzas i za koji novac[sm=zmeden.gif]
Mislim na apartmanski smestaj[sm=smiley13.gif]

LillyT -> RE: Letovanje 2012 (29.4.2012 8:35:04)

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Uf, ove vile deluju odlično, moraću proguglati o Metamorfozisu.

Kao sam gradić Metamorfozis je sladak, sećam se da je bilo neko igralište, nije ništa posebno velik, ali sve ima. Plaža je bezveze. 

Veca77 -> RE: Letovanje 2012 (29.4.2012 11:15:41)

Mi smo malo prođirali skoro ceo Halkidiki prošle godine u trajanju od 18 dana. Smeštaj sam našla preko interneta. Nekim smo bili prezadovoljni, nekim onako, a nekim smo bili prilično šokirani.
Prvi smeštaj nam je bio u mestašcetu na 1. prstu (Kasandra) pod nazivom Mola Kaliva. Tu smo bili odusevljeni apartmanom (40 evra noc - dobili smo apartman za mladence [sm=smiley1.gif]). Oko 100 m od mora. Svaki apartman ima pogled na more. To je za preporuku ako idete kolima, jer u blizini imate jaaako mnogo dobrih plaža. Mesto je mirno i nema mnogo Srba (što je meni bilo bitno).
Drugo mesto je Nea Potidea (čim se kroči na 1. prst). Imali smo hotelski smeštaj (noćenje i doručak za 47 evra oboje)50m od prelepe plaže. Hotel nije neki, malo je oronuo, ali je bio zadovoljavajuce cist. Uglavnom, Nea Potidea je prelepo mesto. Ima novi deo sa plažom i kafićima/restoranima, a ima i stari deo (preko magistrale) sa prelepom crkvom, parkovima, prelepim zgradama.
E, ono što ne preporučujem na 2. prstu je Nikiti. Ima dugačku plažu, ali stalno su visoki talasi i plivanje ne dolazi u obzir. Vurvuru ima lepe plaže, za pohvalu je plaža Karidi (podseća na Maldive po boji mora). Na žalost, nismo išli mnogo na jug Sitonije.
Na 3. prstu Uranopolis je prelep. Ima divne plaže na ulazu u grad. Bolje je da ne odsedate u centru već u jednom od hotela na ulasku u grad. Plaže su prelepe, more mirno, ma idealno za kupanje. Volela bih sledeći put (za godinu / dve) da uplatimo smeštaj tamo....

nacaa -> RE: Letovanje 2012 (3.5.2012 12:33:50)

Da li je neko bio na Rodosu, konkretno u hotelu El Greco? [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Letovanje 2012 (11.5.2012 10:59:03)

Žene jel ima neko preporuku za apartmane u Hrvatskoj, konkretno Istra?

Anoniman -> RE: Letovanje 2011 (12.5.2012 19:56:28)

IZVORNA PORUKA: nina26

ja sam nasla neko mesto u Grckoj koje se zove Nea mudanija i pristojan hotel tamo,ali mm ni da cuje.

Onda tm ne bih nikako preporucila da obidje grad SERES [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Prijatelji su nam rekli da su bili prosle godine u Pallini (iza pefkohorija, poslednje mesto na prvom prstu) u nekoj all inclusive varijanti sa klincima (dvoje vrlo zivahne dece) i odusevili su se, kazu da su se napokon odmorili jer je plaza odmah tu, a za decu sva hrana spremna.

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (12.5.2012 22:59:20)

Alexx šta si odlučila?
Kada biste vi da idete?

ishler -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:03:19)

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cu[sm=smiley29.gif]
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

minavb -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:12:51)

Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>