maslachak -> RE: Letovanje 2011 (27.4.2012 9:46:40)
|
IZVORNA PORUKA: marince Ja nasla na trip advisor-u kometare tipa nesmes u sobu da uneses ni vodu. Ili recimo nisu pustili iz restoranabebu od godinu dana da iznese pola jabuke [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Najvise me zabrinulo to za sokove,zbog klinca. Konkretno govorim o hotelu Akrathos u Uranopolisu. Edit:Tash ovaj hotel izgleda fenomenalno! ja sam bila u Akratosu 2008. i 2009. i koristila AI varijantu..pa sad jesu malo rigorozni tipa za sok ili tako,ali klopu mozes da izneses,ja sam iznosila sa dorucka keks ili pitu ili kiflice ili suvo voce..spakujes,poneses iz sobe posudicu ili uvijes u salvetu,stavis u torbu i izneses,nece te niko pretresati..sok svakako mora u casi da se iznese jer nisam videla flasice soka..posebno decu nisu dirali,a konobari su mladi uglavnom makedonci ili bugari tako da ih upoznas pa su svi okej..rucak je u basti,i laganiji je obrok sa mnogo salata,testenina,musaka i voca koliko hoces,divno grozdje imaju i iz gazdinog je vinograda..ja sam cak prosvercovala drugaricu koja je imala polupansion pa sam je vodila na rucak :) kako god okrenes nema potrebe da ista nosis iz restorana jer je kod bazena kafic,ti mozes da pijes celi dan bilo kod bazena ili kod gornjeg kafica,dete isto,ima gomila "uzina" tokom dana na svaka dva sata,sladoled,hot dog,sendvic,pomfrit,maffini..niko gladan nije,za moj ukus previse je hrane...ali svedski sto im je odlican za sva tri glavna obroka..dorucak i vecera posebno,zaista za svakoga ima po nesto i moze da se bira sve..uvek ima svezeg voca u ogromnim kolicinama..za malu decu je raj na zemlji jer ima i svoju plazu i na plazi postoji kafic i tu ima klope tako da sto se Akratosa tice nemoj da brines,sve je tip top..obavezno,ako ides probaj belo vino,takodje je gazdino,kao i grozdje,ja skoro bolje vino nisam pila..a pila sam ga u ogromnim kolicinama,nikad me glava nije zabolela sto se jel desava kad loces [sm=smiley36.gif] imam i slike pa ako hoces mogu da okacim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|