RE: Letovanje 2011 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 10:10:06)

Eh, sada mi je bolje, izjadah se i izvinite što sam spamovala temu.

ljubim vas, ostajte mi dobro [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 10:13:11)

ma cim stignes tamo videces kako ce ti prijati malo da se razdvojite! Aj nauzivaj se

maslachak -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 10:32:54)

Dunja, uzivaj u Dubaiju i sretan put [sm=smiley1.gif] ne brini za muza, bice on okej [sm=smiley1.gif]

evo mog skromnog doprinosa temi, mi cemo ove godine prvi put sa Visnjom na more, idemo za Grcku kolima..ja sam bila zaduzena za odluku gde i sta,posto sam ja grkofil, a mm nikada nije bio u Grckoj [sm=zmeden.gif] eto desava se..dvoumila sam se Stavros,Asprovalta,na kraju idemo u Pefkohori jer nam je moj tata rezervisao smestaj preko nekog Grka koga poznaje..elem bila sam u svim mestima,emotivno sam vezana za Asprovaltu jer sam kao dete letovala tamo,bila sam i u Stavrosu..videcemo kako ce se Visnji dopasti,mada svakako su sva mesta za decu manje vise..mozda Stavros najvise jer ima taj ogroman park sa platanima uz plazu gde dete moze da odspava i voda je duzi deo plica pa je tek kasnije dubina..sta znam,ja volim Grcku prosla sam je uzduz i popreko,imamo i kucne prijatelje u Solunu,gde god da idem bilo bi mi strava :D ono sto cemo mi da uradimo je da svratimo u odlasku u Lidl ili Masoutis zbog nekih potrepstina sokovi,voda i jos neke sitnice posto je pristupacnije, a za ostalo su tu restorani..sem dorucka naravno :) i mleka za Visnju,mada je i to Nestle 1+ koje ona pije tamo jeftinije nego ovde :D

Snelle -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 10:59:31)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ma shvatio je sinoć da je toliko tužan što idem i on to shvati uvek dan pred (bilo šta). Sada je shvatio da 10 dana može da preživi bez mene, a 15 ne može.

Jaooo, kako je ovo slatko [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
Inače, maslačak, mi smo prošle godine išli u Polihrono, i fenomenalno nam je bilo, mislim da je ovo odličan izbor za porodice sa decom. Išli smo jedno veče i do Haniotija, do centra grada, i baš mi se svidelo i tamo.

ishler -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 21:56:55)

Tash,hvala na slikama,malo sam bila sumnjicava jer u Stavrosu mi se cini da je velika luka,a meni je bitna cista voda zbog ekcema kao i tebi,ali razuverila si me.Hvala jos jednom[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 22:03:25)

i mi trazimo cistu,cistu vodu bez icega,pescanu plazu,razmisljamo da to bude hanioti,ne znam...

pepeljuga -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 22:43:43)

Obozavam Hanioti [sm=smiley27.gif] Mozda sada ima malo vise Srba nego pre 7-8 godina ali neces pogresiti u svakom slucaju, super je.

dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 0:32:37)

Drugari, evo me u Dubaiuuuuuu[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 0:34:06)

Muzic je dobro, culi smo se preko skype, sve je sredjenoooo

nenja22 -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 0:41:21)

IZVORNA PORUKA: marince

Ja sam resila da nema sanse da kuvam ove godine,idemo u Tursku na na crnogorski (citaj all inclusive).

nemoj samo na crnogorski all inclusive...to ti dođe I struja I voda... i to je to otprilike [sm=smiley36.gif]

dunja, ne može ne biti dobro, uživaj! [sm=smiley1.gif]

*Alexx* -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 8:49:22)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Obozavam Hanioti [sm=smiley27.gif] Mozda sada ima malo vise Srba nego pre 7-8 godina ali neces pogresiti u svakom slucaju, super je.

Hanioti je diiiivan, odličan za decu. Mi smo bili prošle godine, glupo mi je da idem opet pored tolike Grčke [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 8:52:05)

IZVORNA PORUKA: ishler

Tash,hvala na slikama,malo sam bila sumnjicava jer u Stavrosu mi se cini da je velika luka,a meni je bitna cista voda zbog ekcema kao i tebi,ali razuverila si me.Hvala jos jednom[sm=smiley1.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Kažem, u Gerakiniju mi se plaža i more više dopadaju, ali je i u Asprovalta sasvim ok.

marince1 -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 9:03:13)

IZVORNA PORUKA: nenja22

IZVORNA PORUKA: marince

Ja sam resila da nema sanse da kuvam ove godine,idemo u Tursku na na crnogorski (citaj all inclusive).

nemoj samo na crnogorski all inclusive...to ti dođe I struja I voda... i to je to otprilike [sm=smiley36.gif]

dunja, ne može ne biti dobro, uživaj! [sm=smiley1.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Necu.Mislis da u crnogorski all dolazi i voda? Tezi slucaj [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ana RR -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 10:13:15)

Jeeeeeej [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

viking -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 10:40:32)

Uzivaj Dunja, zasluzila si! [sm=bravo.gif]

marince1 -> RE: Letovanje 2011 (20.4.2012 12:58:20)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Uzivaj Dunja, zasluzila si! [sm=bravo.gif]

potpisujem!

dunja RR -> RE: Letovanje (20.4.2012 19:06:29)

day 1, Dubai-nisam puno bila u njemu vec smo zapalili u drugi Emirat na Indijskom okeanu, kupala sam se, fenomenalan okean, woooww. ovde je prijatno vruce, dopada mi se klima, uyivancija jeee.

MASHKA -> RE: Letovanje (20.4.2012 19:11:51)

day 1, Dubai-nisam puno bila u njemu vec smo zapalili u drugi Emirat na Indijskom okeanu, kupala sam se, fenomenalan okean, woooww. ovde je prijatno vruce, dopada mi se klima, uyivancija jeee.

Dunja ženo, zavidim ti! Uživaj [sm=smiley31.gif]

anajid -> RE: Letovanje (20.4.2012 19:22:33)

Ah Dunja kako ti samo zavidim[sm=bravo.gif]

Uzivaj i za mene,ja ove godine necu nikuda[sm=smiley13.gif]

Dobro se iskupaj i odmori[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (20.4.2012 22:52:45)

dunja [sm=bravo.gif]

tijatija -> RE: Letovanje (20.4.2012 23:00:54)

dunja uzivaj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

marince1 -> RE: Letovanje (21.4.2012 16:48:32)

Rasprodat je hotel u koji sam htela da ideeem [sm=smiley19.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (22.4.2012 21:57:03)

Evo me u Dubaiu, danas je bio dan kada nisam puno skitala, nisam bila ni na plazi. trenutno moji domacini spavaju a ja reko da vidim sta ima na RR[sm=smiley1.gif]

Inace zivim trenutno na 26. spratu zgrade koja je jedna od od onih najvecih u centru Dubaia. u blizini i je BurdzKalifa, najveca zgrada na svetu.

BTW, danas sam dva sata plivala sama u fenomenalnom bazenu na vrhu zgrade koji niko ne koristi, a sa bazena vidite sve one nebodere i BurdzKalifu, sve je tu. Uzasno dobroooo.
sutra idemo na krsterenje Krikom i na Suk sa nakitom i zacinima. Klopa je fantasticna, probala sam vec nekoliko kuihinja. Najvise mi se dopadaju ljudi ovde, ima stvarno raznih nacija, volim da proucavam face. sve je super, jedva cekam da vidim jos ovog grada, ima jos puno toga sto smo isplanirali, jeeeej[sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Letovanje 2011 (22.4.2012 22:05:46)

Dunjaaaaa [sm=smiley31.gif]
nauzivaj se i kupi nam nesto lepo [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (22.4.2012 22:08:03)

Hocuuu [sm=smiley31.gif]

Ovde je sada ponoc inace. htela sam da prebacim neke slicice na FB ali nemam pojma kako to da izvedem jer ne znam gde se to radi na ovom racunaru koji nema kuciste, ima samo monitor i tastaturu. neko?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>