maslachak -> RE: Letovanje 2011 (19.4.2012 10:32:54)
|
Dunja, uzivaj u Dubaiju i sretan put [sm=smiley1.gif] ne brini za muza, bice on okej [sm=smiley1.gif] evo mog skromnog doprinosa temi, mi cemo ove godine prvi put sa Visnjom na more, idemo za Grcku kolima..ja sam bila zaduzena za odluku gde i sta,posto sam ja grkofil, a mm nikada nije bio u Grckoj [sm=zmeden.gif] eto desava se..dvoumila sam se Stavros,Asprovalta,na kraju idemo u Pefkohori jer nam je moj tata rezervisao smestaj preko nekog Grka koga poznaje..elem bila sam u svim mestima,emotivno sam vezana za Asprovaltu jer sam kao dete letovala tamo,bila sam i u Stavrosu..videcemo kako ce se Visnji dopasti,mada svakako su sva mesta za decu manje vise..mozda Stavros najvise jer ima taj ogroman park sa platanima uz plazu gde dete moze da odspava i voda je duzi deo plica pa je tek kasnije dubina..sta znam,ja volim Grcku prosla sam je uzduz i popreko,imamo i kucne prijatelje u Solunu,gde god da idem bilo bi mi strava :D ono sto cemo mi da uradimo je da svratimo u odlasku u Lidl ili Masoutis zbog nekih potrepstina sokovi,voda i jos neke sitnice posto je pristupacnije, a za ostalo su tu restorani..sem dorucka naravno :) i mleka za Visnju,mada je i to Nestle 1+ koje ona pije tamo jeftinije nego ovde :D
|
|
|
|