RE: Letovanje 2012 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

anuksunamun -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:13:38)

IZVORNA PORUKA: jelena038

Ja odoh u Herceg novi i ove godine, jak mi se svidela kuca na samoj plazi u kojoj sam bila prosle godine, posebno basta zbog koje na plazu ni ne moras, jer sidjes, okupas se i dodjes u svoje dvoriste na kafu. Mislim da sam objavila slike prosli put, najverovatnije cemo ove godine biti ceo mesec, osim ako mi vantelesna uspe, nemam pojma kako cu morati da se ponasam, al rezervisali smo.
Jedino bih volela da kupim neki stik-internet, ne znam kako stoje stvari sa tim u Crnoj Gori, izludela sam petnaest dana proslog leta nosajuci laptop po kafanama.. Da li neko moze da mi pomogne?

Pogotovo ako uspe treba da ides,ja sam uzivala na moru trudna!!!!

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:23:17)

Jelena, pogledaj crnogorske mobilne provajdere, mislim da je jedan promonte. Oni sigurno imaju to u ponudi.

Mina, mm se zakleo da sa sitnom decom nikad nece ici na te varijente putovanja.

Mi smo rezervisali Divcibare za jun deset dana. Sa setrom, njenim klincima i mamom. Samo Sofi i ja. A za neku varijantu sa mm videcemo. Ja sam za to da nas dvoje zapalimo posle negde a dete ostavimo kod bake. Ja bih opet u Alpe u neki spa hotel. On ima novi posao tako da ne znam da li ce pre zime imati odmor. A sa ovako malim detetom ne pada mi na pamet da idem na more.

dunja RR -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:31:51)

IZVORNA PORUKA: ishler

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cu[sm=smiley29.gif]
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

Ja godinama letujem u Grčkoj u septembru i nikada mi nije bilo hladno (ni more, ni vazduh, nije bilo kiše) i mišljenja sam da je lepše u septembru nego u junu, kada se sve još zagreva. Doduše ja imam iskustva sa ostrvima, ali mislim da su čak ostvra i hladnija od kopna.

tijatija -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:32:50)

mi cemo i ove, kao i svake na CG primorje, neznam tacno gde ali najverovatnije petrovac i to na kraj sezone avgust-sept, i naravno par vikenda na zabljak ako bude sve ok sa trudnocom.

dunja RR -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:35:04)

Samo da još naglasim-početak septembra.
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cu[sm=smiley29.gif]
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

Ja godinama letujem u Grčkoj u septembru i nikada mi nije bilo hladno (ni more, ni vazduh, nije bilo kiše) i mišljenja sam da je lepše u septembru nego u junu, kada se sve još zagreva. Doduše ja imam iskustva sa ostrvima, ali mislim da su čak ostvra i hladnija od kopna.

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:39:46)

Kad idem na more to je uvek septembar. Tad je najlepse, toplo je taman koliko treba i sto je najvaznije - nema toliko guzve. Grcka u septembru je za mene savrsena.

dunja RR -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 17:41:51)

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Kad idem na more to je uvek septembar. Tad je najlepse, toplo je taman koliko treba i sto je najvaznije - nema toliko guzve. Grcka u septembru je za mene savrsena.

Ti si moj čovek, meni je Grčka u septembru savršena. Ko nije probao, nema pojma šta propušta :)

ishler -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:09:14)

Hvala Dunja,
mislila sam na pocetak.
Proteklih godina sam letovala Turska i Egipat pa nisam upucena u Grcku,a moramo septembar.
Brine me zbog bebe jer mi je bitno da se kupa,ali nadam se da ce biti ok.[sm=smiley1.gif]
Mislim da ce izbor biti sitonija samo jos da odlucim gde[sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:12:20)

Hvala Dunja,
mislila sam na pocetak.
Proteklih godina sam letovala Turska i Egipat pa nisam upucena u Grcku,a moramo septembar.
Brine me zbog bebe jer mi je bitno da se kupa,ali nadam se da ce biti ok.[sm=smiley1.gif]
Mislim da ce izbor biti sitonija samo jos da odlucim gde[sm=zmeden.gif]

Verujem da će biti super voda, kao što sam ti već pričala čini mi se (onda o Skiatosu), prošle godine je u septembru bilo baš puno i naših a i stranih beba [sm=smiley1.gif]

nink -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:12:49)

Blago vama,moreeee,i ja bih ali ne smem,rizicna trudnoca...Ovo mi je prva god otkako sam u braku da ne idemm..A u braku sam 10 god..Idem na Zlatibor...

dunja RR -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:15:47)

Jao, pa ja nikako da vam pričam o mom letovanju u aprilu 2012. [sm=smiley36.gif]

Dubai je fantazijaaaaa, more je fenomenalno, nisam očekivala tako lepu plažuuu. Baš sam se iskupala i isunčala, i oljuštila [sm=smiley36.gif].

ishler -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:17:30)

Ti si bila na pravom mestu[sm=bravo.gif]
koje se ne moze porediti sa nasim letovanjem[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:21:33)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao, pa ja nikako da vam pričam o mom letovanju u aprilu 2012. [sm=smiley36.gif]

Dubai je fantazijaaaaa, more je fenomenalno, nisam očekivala tako lepu plažuuu. Baš sam se iskupala i isunčala, i oljuštila [sm=smiley36.gif].

E da, prvi dan su me drugari vodili u Fujairu, to je Emirat na drugoj strani U.E.Emirata, znači nije u persijskom zalivu nego baš na otvorenom Indijskom okeanu. Kupala sam se i tamo jeeeej. I vodili me na neki sport u Abu Dabi, slično kao surf, samo stojiš na dasci (na mirnoj vodi) i veslaš, mnogo dobroooo. Zove se "stand up paddling". Extra letovanje od 16 dana, žao mi što prođe [sm=smiley1.gif]. A u Dubaiu sam naravno upoznala svaku "uličicu", i zaljubila se u Jumeirah kraj i beach, pakistanske, libanske i tajlandske restorane, čisto more, prelepi pesak, vredne ljude, puna sam lepih utisaka:)

isidora88 -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:52:52)

IZVORNA PORUKA: tijatija

mi cemo i ove, kao i svake na CG primorje, neznam tacno gde ali najverovatnije petrovac i to na kraj sezone avgust-sept, i naravno par vikenda na zabljak ako bude sve ok sa trudnocom.

jesi ti trudna?[sm=bravo.gif]

tijatija -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 18:57:01)

jesam 12 ned.[sm=smiley1.gif]

ishler -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 19:19:08)

Svaka cast,tako brzo[sm=bravo.gif]

viking -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 20:23:17)

Ne bih sad da pametujem pošto nemam decu, ali po čemu je min. 8 sati vožnje kolima na +40 manji maltret od putovanja avionom u Tursku, sa sve aerodromom i vožnjom busem? Ima dosta letovališta do kojih ne moraš da se voziš 2 ili više sati. Nemam pojma, mnogi idu i ništa im ne fali :)

IZVORNA PORUKA: minavb

Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

LillyT -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 21:31:30)

Ja bila na Sitoniji u septembru (dva puta) i bilo je super. Nema gužve, lepo i toplo. Mana je što su kraći dani.

Mina, slažem se sa Viking, mada, ja sam stava kad god se putuje negde, to nije maltretiranje ni za mene, ni za dete.

minavb -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 21:45:09)

Sta znam, Vanja je malo svilen. Prosle godine je povracao u putu, ne trpi da bude miran ako nie u autosedistu, o hrani da ne pricam. Put bi nam bio prilicno stresan, a inace bas voli da se vozika kolima. Ide nam se u Tursku, odlicni su hoteli, ali kad pomislim na put, prevrne mi se zeludac.

LillyT -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:01:58)

Ali nikada se nije vozio avionom i autobusom, što znači da ne znaš kako će reagovati. Ne verujem da može da vam napravi neku specijalnu scenu pa da se sekirate zbog toga, ipak je to Turska, 1.5 sat letenja. Ako idete u Alanju, onda vas očekuje malo duža vožnja busom od Antalije (oko 2 sata), što opet nije strašno. Kada sam poslednji put bila u Turskoj, deca (u busu) su bila fenomenalna, crkavali smo od smeha sa njihovim izvalama (izuzev one bebe koja je histerisala u avionu, ali kakva joj je mama, beba je još i dobro ispala).

minavb -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:07:38)

Ja sam gadna mama, kanda ce ovaj moj svima da se popne na glavu.[sm=smiley1.gif]

LillyT -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:13:39)

Znam te, nisi gadna, naprotiv [sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:18:06)

Fala. Iskreno, id emi se u Egipat, ali mislim da ne bih bila opustena, plasim se. Da smo sami pa da me bas briga.

viking -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:24:09)

E, mina, ćuti, mi idemo u Bečiće, uteši se [sm=smiley36.gif] Što bi rekli, idu i plaču [sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:32:06)

Mi kako smo pogubljeni, na kraju cemo kod familije u Ulcinj.[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>