RE: Letovanje 2012 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Sashica82 -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:33:06)

IZVORNA PORUKA: viking RR

E, mina, ćuti, mi idemo u Bečiće, uteši se [sm=smiley36.gif] Što bi rekli, idu i plaču [sm=smiley36.gif]

hahahaha

Mi svake godine u porodičnu kuću na Rosama, CG. Prelepo mesto, sve super, ali kad otvaraš kuću na moru, prvo ti treba 7 dana da je dovedeš u normalno stanje, a i kad ideš nazad, isto toliko da je spakuješ. Ja i ćufta bogami ove godine, avionom! Prošle godine sam u 7 mesecu išla dole, a već sam bila 8 kad smo se vraćali. Išli smo kolima, ali 12 sati puta! Pa stigla bih na mesec! [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Letovanje 2012 (15.5.2012 22:45:19)

IZVORNA PORUKA: tijatija

jesam 12 ned.[sm=smiley1.gif]

svaka cast,cestitam[sm=bravo.gif]

Bebilina -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 1:06:01)

IZVORNA PORUKA: minavb

Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

Mi smo kad je mala imala 2.5god leteli do Turske 4h i tamo nas je privatno vozilo odvezlo do smestaja udaljenog 1h. Imali smo taj peh da je vecernji let kasnio 3h, ali i srecu da smo poneli kolica iako ih mala tad nije vise koristila. Znaci prespavala je svo to cekanje na aerodromu, spavala u avionu i kolima i kad smo stigli bila orna da odmah uskoci u bazen dok smo mm i ja izvlacili slamke ko ce prvi da spava [sm=smiley36.gif]
Ja do Turske iz Srbije ne znam da li bih se usudila voziti... Avion mi je- u koje god da je doba let bolja opcija. A Tursku preporucujem (konkretno kraj Fethiya za porodicu) jer je sve novo, usluga kvalitetna, sadrzaja za zabavu (ekskurzija itd) na pretek. Interesantnije mi je u Turskoj no u Grckoj, a gostoprimljivost mi je takodje za koplje iznad. [sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 1:11:33)

IZVORNA PORUKA: ishler

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cu[sm=smiley29.gif]
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

Mi smo bili na Halkidikiju proslog septembra i nije bilo hladno... Jeste da nam je predzadnjeg dana padala kisa, ali ostatak odmora je i more bilo toplo i temperature su bile visoke...

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:26:52)

Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

Mislim da ga nećeš probuditi u 4, nego ćeš ga ostaviti da spava tebi u krilu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ishler -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:32:39)

Hvala za odgovore za sitoniju,malo mi je lakse[sm=smiley1.gif]
Sto se tice uporedjivanja odmora ja bih moju vodila u Egipat samo da je bar godinu veca,jer tamo nema spremanja klope,sa time jos vodimo bitku.
Mislim da ko ima mogucnost bolje je da ode u Egipat ili Tursku nego u Grcku.Jer to je pravi odmor,a ne treba imati strah od bolesti,pa moze se svuda razboleti.[sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:34:39)

mm i ja bi da idemo u Egipat, ali cisto sumnjam da cemo sad moci da izdvojimo te pare. mozda u septembru.
jel neka od vas bila u Pefkohoriju? nasla sam neku ponudu na netu za 200 evra.

marince1 -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:35:56)

Mina mislim da je Turska idealna destinacija za vas.
Mi bi najradije tamo,ali iz poznatih razloga to otpade.
Jedini problem za avion je ako vm,kao i nama treba sleper da poveze stvari [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

minavb -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:51:47)

Eto, nagovorile ste me. A taman sam juče skakala mužu po ganglijama da to nije za nas.
Bebilina, kako si hranila dete, koje mleko je pilo tada?

Jeca* -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:54:00)

mi najverovatnije idemo ove godine u Tursku. Još samo da uplatimo. Zasad imamo neki uži izbor hotela, pa još većamo

Olga75 -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:55:56)

mi i ove godine na Peljesac
volimo da se vozimo 200 sati [sm=smiley36.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 10:58:31)

Vidim, pricate o vremenu na Halkidikiju u septembru.
A je l letovao neko tamo posle 10. septembra? Kakva je tad situacija sa vremenom?

ishler -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 11:07:24)

Mina necete pogresiti,to je potpuni odmor,a i on ce uzivati[sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 11:20:16)

IZVORNA PORUKA: gagana83

A je l letovao neko tamo posle 10. septembra? Kakva je tad situacija sa vremenom?

Moja drugarica prošle godine i bilo im je fenomenalno, sve vreme je bilo sunčano!

IVA 11 -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 11:24:50)

Mi cemo jedan dio definitivno u Cg, zakupljujemo stan na mjesec dana stalno. A poslije bismo u Tursku, mm je navalio tamo, vec gledamo neke ponude. Mada sad imamo i macu, a ne vodi mi se na toliki put. [sm=smiley1.gif]

Jeca* -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 11:27:07)

Koliko sam ja skontala za Tursku, pogotovo Alanju, važno je i kad se ide, u smislu da je u julu veća vlažnost nego u avgustu...pojma nemam, ima nešto oko te visoke vlažnosti [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

viking -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 11:49:51)

Vreme na Halkidikiju je vrllo slično kao i kod nas. I kao što u Beogradu krajem septembra može da bude +30, tako može i tamo. A može da bude i +10. To važi i za Istru. Ako je tamo kiša, i kod nas je.

Bebilina -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:16:27)

Gde ste odlucili ici Mina? U koji kraj?

Eto, nagovorile ste me. A taman sam juče skakala mužu po ganglijama da to nije za nas.
Bebilina, kako si hranila dete, koje mleko je pilo tada?

Moja je mala svastojed i bila je na kravljem mleku, al da si je pitao mogla je na tresnjama da zivi 2ned [sm=smiley36.gif] Mi smo isli u porodicnu vilu pa smo imali izbor da jedemo u restoranima i da spremamo kod kuce. Ja ne mogu stalno u restoranima jer hrana ume da bude jaka... Istrazivali smo i nalazili restorancice sa tradicionalnom kuhinjom jer taj je kraj "western-izovan" pa ima cesto vise meksickih, italijanskih i britanskih restorana nego turskih. Mi smo cesto jeli na ribljoj pijaci u Fetijama jer ima fenomenalnih restorana za koje ribu biras tu na pijaci, a u restoranu ti spreme. Pronasli smo i fenomenalnu kafanicu u podnozju Kayakoy-a. Jeli na jastucima pod onim kucercima, uzivali i u ambijentu i hrani.
Mi volimo te varijante- lokalno, tradicionalno. Odsedamo i all inclusive i u puno zvezdica, al obozavamo da istrazujemo lokalne obicaje i kulturu. [sm=smiley1.gif]
Ne znam, Turska mi je u najlepsem secanju. Svasta smo obisli, svakog drugog dana nova ekskurzija i iako meni nije bio prvi put da idem jos mi je ostalo da vidim. Ako te interesuju ekskurzije kucni- tu ima svaceg za videti [sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:20:58)

Još nismo odlučili, ali ima jedan diiivan hotel koji nam se baš sviša Utopia World se zove. Nije nama problem zbog naše klope, nego zbog deteta koje i ovako ništa neće da jede. Znači kravicu da nosim u avion?[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:21:06)

IZVORNA PORUKA: tanjica85
jel neka od vas bila u Pefkohoriju? nasla sam neku ponudu na netu za 200 evra.

prepuno srba celo leto, nista posebno, ni lose ni dobro. bolje od Paralije, ali ni blizu npr. ostrvima. mana im je sto nemaju (ili barem nisu imali pre 4 godine kad sam ja radila tamo) tuseve na plazi.

Bebilina -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:21:21)

Mi jesmo- mislim da smo od 14og septembra bili prosle godine. Kisa nam je padala jedan dan, predzadnji, ali ostatak je vreme bilo super. [sm=smiley1.gif] Mi smo bili kolima pa nam nije bilo tesko da se pokupimo i odemo nekud u zatvoreno na par sati posto nam nije letovanje samo zbog plaze, vec volimo i da obidjemo kraj.

Bebilina -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:36:16)

Još nismo odlučili, ali ima jedan diiivan hotel koji nam se baš sviša Utopia World se zove. Nije nama problem zbog naše klope, nego zbog deteta koje i ovako ništa neće da jede. Znači kravicu da nosim u avion?[sm=smiley36.gif]

A jel ne bi mali hteo njihovo lokalno... Imaju izbora, a meni Turska nekako ostavlja utisak kao da im je hrana zdravija no u Sr, pa se nisam bojala za krave na antibioticima isl sto inace razmatram [sm=smiley13.gif]
Ili ako bas neces tamo onda adaptirano vec spremno mozda- ja sam ranije uzimala za poneti Hipp organic, C&G isl jer ne moraju u frizideru da se drze.

minavb -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:39:34)

Ne, on ima averziju prema adaptiranom. Mogu da probam lokalno, nije problem. Nismo još odlučili[sm=smiley13.gif]

viking -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:44:40)

Eh, mislićemo na vas dok se mi budemo kupali u znoju lica svog u Bečićima...[sm=smiley36.gif]

Još nismo odlučili, ali ima jedan diiivan hotel koji nam se baš sviša Utopia World se zove.

minavb -> RE: Letovanje 2012 (16.5.2012 14:47:59)

Čekaj, zar nećet eu moru da se kupate?[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>