RE: Letovanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

LillyT -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:03:33)

Jeste to si ti, to je ta slika [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

viking -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:05:08)

E, da, taj Pefkari i koleginica preporučuje. Kaže da je lepo, mirno, sve je blizu, odlična plaža a i jedino je mesto na ostrvu koje nudi sportove na vodi (banane i ostale gluposti [sm=smiley36.gif]=

Alexis79 -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:07:14)

E onda si sve procitala
Ako ti treba neko "uputsvo" gde je sta i kako se gde stize saljem ti.
Ja se veoma studiozno spremam za letovanje i unapred znam gde i sta bi trebalo posetiti.
Jeste li odlucili gde idete i kad ?

LillyT -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:11:07)

Ja sam za Tasos, a mm za Sitoniju (ali ja sam ubedljivija), kontam da ćemo znati tamo negde u junu, a planiramo septembar. Prošle godine smo krenuli na more na blef pa smo se tek u Makedoniji odlučili za Neos, pa možda tako bude i ove godine.
Šta vi planirate?

Alexis79 -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:11:33)

Pefkari jeste miran dok je u Potosu koji na 2 km odatle totalni haos i vasar.

Mi smo bili u Pefkari studios .I ta vila je na samoj plazi i po meni na najlepsem mestu.
Samo ima caka jer prvi sprat pripada jednom bratu ,a ostala dva drugom bratu koji nisu u dobrim odnosima (to mu dodje kao srpsko-grcak posla[sm=smiley36.gif]).
Apartmani se puno razlikuju kao i uslovi u njima.
Taj prvi sprat je "Pefkari studios" a to iznad je "Vila Dimitra".

I ti sportovi na vodi pripadaju toj Vili Dimitra.
Sad cu da postavim album gde se sve lepo vidi

Alexis79 -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:13:26)

Pa mi smo trudni [sm=smiley1.gif] ,tako da ne znam sta cemo i kako cemo i da li cu smeti.
Najmanji problem je da se dogovorimo ,samo se pogledamo pasose u ruke i vec smo u Makedoniji.

LillyT -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:16:25)

Trudna si [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] (znam da je ot ali moram da čestitam)

Alexis79 -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:24:11)

Hvala [sm=smiley9.gif].
Pisala sam tamo u Vto temama

Sanchy -> RE: Letovanje (25.2.2012 20:58:07)

Ne znam kakva je situacija sa zdravstveni centrima..mm je imao problem sa nekom ranom pa znam da smo imali tel.kao nekog domacina od strane agencije javis se njemu a on te uputi kod dr koji je privatnik pa on dodje,ne secam se da sam videla uopste nesto tipa ambulanti ili bolnice a trebalo bi da ima,pa zbog trudnoce,na kojoj cestitam[sm=rozica.gif]trebalo bi se raspitati o tome..i samo jos sto se pcela tice posto vidim da ih neki od vas nisu ni videli...verovatno zavisi od perioda u kome idete,mi smo bili krajem avgusta...verujte seli smo u neki restoran ,ne secam se u kom mestu,a konobar nam je uz klopu doneo u jednoj tacni i zapaljenu kafu koliko se secam kako bi dim terao pcele a mi mogli da jedemo[sm=zmeden.gif] ...e toliko ih je bilo...

Alexis79 -> RE: Letovanje (25.2.2012 21:07:13)

Otvorila sam album sa slikama sa Tasos http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1104

Alexis79 -> RE: Letovanje (25.2.2012 21:08:53)

Nezto mi nece linka onako lepo kad ga napravim[sm=zmeden.gif]

dijana1* -> RE: Letovanje (26.2.2012 13:49:37)

Mi razmisljamo da ovo leto idemo u hanioti. Ima li neko predlog za neki dobar apartma? Bitno mi je da je fin apartman zato sto idemo sa malim detetom.

Sanchy -> RE: Letovanje (26.2.2012 13:53:59)

Nisam bila tu smestena ali Hanioti je lep porodican gradic...mi smo bili u Pefkohoriju to je mestasce pored ,isto lepo,mirno,...tu mogu da preporucim hotel Philoxeniu..mi smo imali apartman koji je izlazio pravo na bazen[sm=smiley1.gif],sam apartman prostran i jako lepo uredjen...

dijana1* -> RE: Letovanje (26.2.2012 13:59:09)

Sanchy pre bih iznajmila apartman. U kojem ste vi bili ? Ici cemo svojim kolima tako da mi je bitno samo da imamo lep i cist apartman, a za plaze cemo lako [sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Letovanje (26.2.2012 14:03:45)

Verovatno ce ti neko preporuciti apartmane posto sto se tice Halkidikija mi smo samo bili u Pefkohoriju smesteni i to u hotelu,kao sto rekoh njihovi apartmani su bili super pre par godina a ne verujem da se nesto promenilo...

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje (26.2.2012 20:14:52)

IZVORNA PORUKA: dijana1

Mi razmisljamo da ovo leto idemo u hanioti. Ima li neko predlog za neki dobar apartma? Bitno mi je da je fin apartman zato sto idemo sa malim detetom.

Sad sam htela isto da pitam...ili neki dobar hotel? !!

Ipak idemno sa dvoje dece, ne zelim kuhinju i spremanje da vidim ni na slici...samo Odmooorrrrr i kupanjac!!!

pepeljuga -> RE: Letovanje (26.2.2012 23:40:39)

Ja ove godine pojma nemam gde bih, svaka opcija mi ima neki minus - ne znam kako bismo kolima jer V nece da sedi u sedistu, vristi i bacaka se i cak i kratke relacije su nam postale problem [sm=smiley13.gif]. Ostaje avion ali ja nekako nemam komociju kad ne idem kolima i kad zavisim od nekog drugog pa mi takvi odmori i nisu bas omiljeni. Najgore od svega je sto uopste nemam ni ideju gde bi mi se islo jer skoro stalno idem u Grcku a sad mi se nesto smucila. Jedino sto znam da mi ni pod razno ne dolazi neka opcija gde nemamo uplacenu hranu.

Nina777 -> RE: Letovanje (26.2.2012 23:52:53)

Mi smo izabrali u Haniotiju Eleni 4 Seasons Apartmane (da ne stavljam sad link, pogledajte na netu). Preporucili su nam prijatelji koji su bili prosle godine sa bebom i nadam se da ce biti ok

pepeljuga -> RE: Letovanje (26.2.2012 23:58:33)

Hanioti mi je definitivno omiljeni gradic na Halkidikiju, bice vam divno!

pepeljuga -> RE: Letovanje (27.2.2012 0:01:50)

Nina je l' mozes da mi posaljes link vile i agencije na pp?

Nina777 -> RE: Letovanje (27.2.2012 0:07:36)

Poslala :)

dijana1* -> RE: Letovanje (27.2.2012 1:36:49)

Nina apartmani su prelepi ali to mi se nekako cini preskupo. 10 dana oko 1000 eura + hrana [sm=smiley13.gif]

New Mom -> RE: Letovanje (27.2.2012 7:35:12)

IZVORNA PORUKA: viking RR
prošle godine sam bila na Krfu

IZVORNA PORUKA: Alexis79

viking mi smo 2010 bili na Krfu i za nijansu je skuplji od Tasosa.

U poredjenju sa Krfom plaze su mnogo lepse npr.

Mi hteli na Krf ove godine. Toliko loša iskustva?[sm=zmeden.gif]

Jeca* -> RE: Letovanje (27.2.2012 8:03:32)

Mi smo u Haniotiju bili u apartmanima, kad je Luka imao godinu dana. U Vili Stelios i odusevljena sam i blizinom plaze i mestom gde je kuca i sve nam je bilo potaman, zaista. Samo nemojte apartman u prizemlju jer se dole igraju deca pa bude veca buka, nego prvi sprat idealno

*Alexx* -> RE: Letovanje (27.2.2012 9:02:59)

Hanioti - Angelo hotel, 3*. Svi apartmani imaju i kuhinjicu, ali imaju i restoran, tj. može se uplatiti klopa kod njih.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>