RE: Letovanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

cockic -> RE: Letovanje (21.3.2012 22:16:12)

vidim pisali ste o ostrvima mi smo pre bebana bili na tasosu-krf-tasos.

odusevljena sam i jednim i drugim ostrvom
na tasosu smo bili u limenariji samo sto smo iznajmili auto 7-8 dana
pa smo obisli celo ostrvo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]i isla bi jos par puta nebi mi dosadilo

za decu je prelepo po meni je tripiti plaza bas dobra za porodican odmor
sa decom

na krfu smo bili u kasiopima i to mesto je jeko lepo ali dosta daleko od
samog grada krfa.
meni se sam grad jako svidja bas mi je nekako romantican i ima neku
toplinu mnogo.

cockic -> RE: Letovanje (21.3.2012 22:18:38)

ove godine bilo bi lepo da ne gde odemo za sad vecamo gde,sta i kad

ali naj verovatnije polihrono zbog blizine tasos je ipak daleko za ovako malu decu
kad malo porastu bice super[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

boba 11 -> RE: Letovanje (22.3.2012 16:06:48)

Da li neko ima skorijeg iskustva sa smestajem u Petrovcu na CG primorju.Jedino mi tamo odgovara da idem a neznam gde bih jer ovo sto sam gledala na netu je sve preskupo ili daleko od plaze a imam dvoje dece pa mi se nemili .Inace nesmem zbog dece na divlje da idem da tamo trazim smestaj .Ako znate nesto saljite na pp

ishler -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:02:04)

Tash,
mi smo nameravali u Grcku ali vec duze citam i istrazujem gde bismo isli.
Posto nam deca imaju isti problem verovatno trazimo slicno,cistu vodu,lekara itd.
Mozes li mi reci nesto o Asprovalti i GERAKINI,u kom ste bili smestaju i preko koje agencije.?

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:11:12)

U Asprovalti smo bili u apartmanima (mislim da je čak i neki hotel, ustvari, ne znam kako ga kotiraju) AL MARE.
KLIK
Na šetalištu, apartmani extra, plaža bukvalno pod nosem, ispred (na plaži) je disko, ali, stolarija u apartmanima je extra, kad zatvoriš (a ima klima, I KOMARNICI!!!), ne čuješ ništa. Mesto EXTRA! Ima dosta prirodnehladovine. Ovi apartmani su malo skuplji, ali je meni recimo extra što ima lift, pa ne moram da vučem kolica na sprat, mi smo bili u većim apartmanima u kojima baš ima mesta, ne znam kakvi su manji. Mislim da su veći apartmani, u junu 80eur na dan.
Pored ovih apartmana se nalaze Eli apartmani KLIK Nisam bila unutra, ali sam od nekih beograđana čula da je lep smeštaj, a lokacija je ista kao Al mare.
Veoma blizu imaš prodavnicu, pekaru. Blizu je glavna ulica. Na samom šetalištu ima gomila restorana. Ima parkić.
Meni je extra!

ishler -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:15:36)

Da li u samom mestu postoji lekar?
A kakvo je mesto Gerakini?
Meni bi odgovaralo da ne bude dug plicak i da nije preterana guzva.

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:16:27)

U Gerakiniu smo bili u Sonia Village hotelu KLIK
Hm. Apartmani prosečni, meni je bilo bitno da ima dve odvojene prostorije da bi Marko mogao spaati, a Luka da se igra u drugoj dok je ono najjače sunce. Ima kuhinjica. Na bazi polupansiona (švedski sto). Hlad? Ne, najviše "drvo" je maslina i leander. Ali možeš se organizovati. Ujutru na plažu, popneš se oko 11-12h, dok beba odspava, na bazen dolazi hlad oko 15h, a onda oko 17h nazad na plažu. Plaža je extra, ima neke ležaljke skroz desno, nekako skroz odvojeno, kao da si sam na plaži, sunce zađe tek oko 19.30.
Ali, soba je bila na spratu, imali smo nekih 20ak stepenica, pa to po 3-4x dnevno gore-dole.
Mnogo je bilo povoljnije od Asprovalte, ako se dobro sećam za nas 4oro je bilo oko 1100eur 10 noći, a imali smo i dva obroka, što u Asprovalti nismo imali.

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:18:07)

Iskreno, ne znam za lekare.
Znam da u Gerakiniu nema apoteka! U Asprovalti ima.
Dug plićak... šta znam. I jeste i nije. Nije ono kao 20m plićak. Meni bi čak odgovaralo da je plićak duži. [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:18:59)

I da, ovaj hotel je VAN Gerakinija. Realno, 10ak minuta hoda, ali je mrkli mrak do tamo, pa smo išli kolima u sam grad.

ishler -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:24:26)

Moracu da proucim,
u sustini najbitnije mi je cisto more,vise bih volela sljunak nego pesak,i da nije neka velika guzva.[sm=smiley1.gif]
Sta planirate ove godine?

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:27:07)

U Asprovalti ume biti gužva, ali ne strašno. Posebno vikendom je gužva jer je blizu Soluna i svi se sjate iz Soluna za vikend.
Ovaj hotel u Gerakiniju, tu je bilo ok, posebno kada smo provalili te odvojene ležaljke.
More je čisto na oba mesta.
Ekcem moraš skroz zalečiti pre uvođenja bebe u more, da znaš.

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:28:59)

IZVORNA PORUKA: ishler

Sta planirate ove godine?

Baš sam danas pričala sa mamom, jer to u junu idem sa njom, a u avgustu sa mužem. [sm=jezicek.gif]
Konstatovale smo da nam ove godine nije bitan velik apartman jer niko nije u šetalici [sm=jezicek.gif], nego da nam treba: prizemni apartman sa kuhinjom koji ima travnjak ispred, i da je u prvom redu do peščane (ne šljunkovite) plaže. [sm=jezicek.gif]

ishler -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:32:39)

Ok. Reci mi sto se tice vetra,ima li ga u Asprovalti?
U kom ste mesecu bili?
Sto se tice koze,da li si mazala tada celo telo kremom,zbog sunca i vode.
I koju si koristila kremu za suncanje?
Malo me sve to buni s obzirom na ekcem,pa sam dosadna.[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:42:25)

Nije bilo vetra ni ja jednom mestu. Lažem, u Gerakiniju je duvao dva dana, u Asprovalti se ne sećam vetra, mada su dva dana bili ogromni talasi pa je veroavtno bilo i vetra ali ne sećam ga se.
U Asprovalti smo bili oko 20.juna, a u Gerakiniju oko 20. avgusta.
NISAM KORISTILA KREME ZA SUNČANJE! Nikako mi se nije dopala ideja da ga mažem time, probala sam na Luki, to bre ne može da se spere, uvuče se u pore (imala sam neku Eucerinovu za AD, postoji i Mustelina). Prosto, ujutru na sunce, u vodu, spirala sam ga slatkom vodom, posle u šarenu hladovinu ili sobu, pa posle podne opet na sunce.

ishler -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:45:21)

Znaci posle svakog kupanja u moru mora se isprati slatkom vodom?
Posto ides dva puta,vodi i mene[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:49:23)

Ne mora.
Na prvom letovanju sam ga ispirala jer nisam znala kako će da reaguje.
Na drugom letovanju sam ga vodila na plažu u 9h, i bili smo dole do 11-11.30, i nisam ga spirala. Onda smo išli gore na spavanje, tamo sam ga istuširala i stavila da spava. Onda smo oko 15h sišli na bazen, kupao se u bazenu, pa na plažu, kupao se u moru do pola 8, onda gore u uljanu kupku i na mazanje. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:50:27)

I da, obavezno drži bebu pelenu ako bude sedela i puzala po pesku, oješće se inače. [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje (25.3.2012 23:59:10)

Ja izgleda ove godine idem prva na letovanje, u stvari ovo mi je prvi put da idem na letovanje u aprilu [sm=smiley36.gif]

Još čekam vizu, biće valjda.

ishler -> RE: Letovanje (26.3.2012 0:00:21)

Hvala na divnim savetima,ako mi padne nesto na pamet smaracu te na pp.[sm=rozica.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (26.3.2012 0:00:23)

[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (26.3.2012 0:02:14)

Ma Ishler, opušteno. Rado delim svoje iskustvo, zašto neko da lupa glavu ako može čuti od rugih.
Meni je dr u Dečijoj bolnici rekla da ga mažem kremama za sunčanje, ali da je još bolja varijanta da mu sašijem haljinu dugih rukava od belog platna. U tome mu ne bi bilo toplo, a bio bi zaštićen. Ali meni to nije bilo logično, smatrala sam da je sunce podjednako bitno kao more i morski vazduh.

ishler -> RE: Letovanje (26.3.2012 0:05:29)

Slazem se[sm=bravo.gif]
Sto se tice iskustva uvek zelim da podelim i pomognem ako mogu,ali sam nazalost retko nailazila na isto.
Zato hvala[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje (26.3.2012 0:08:04)

Ma nije frka [sm=smiley31.gif]
Ja se nekada glupo osećam da savetujem, jer mi smo bili baš u gabuli, i kod drugih često nema potrebe za toliko rigoroznim metodama za kakve je kod nas bilo, i onda ispadne napaćena i paranoična, ali valjda umete da filtrirate šta je kome potrebno.

dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (5.4.2012 21:26:46)

Na kraju, doplatih 10kg, u oba pravca [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hvala Viking na savetu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Sitno brooojim, jooooj[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2011 (6.4.2012 9:08:52)

Razmisljamo o tri mesta Hanioti - Pefkohori - Polihrono - cene priblizne. neznam nisam bila ni na jedno mesto...
Sta izabrati? Ko je obilazio bar dva mesta odo ovih??

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>