RE: Letovanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Nina777 -> RE: Letovanje (27.2.2012 10:09:43)

Dijana1, zavisi kad ides, mi idemo u junu pa nije toliko skupo

marince1 -> RE: Letovanje (27.2.2012 11:23:36)

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: viking RR
prošle godine sam bila na Krfu

IZVORNA PORUKA: Alexis79

viking mi smo 2010 bili na Krfu i za nijansu je skuplji od Tasosa.

U poredjenju sa Krfom plaze su mnogo lepse npr.

Mi hteli na Krf ove godine. Toliko loša iskustva?[sm=zmeden.gif]

Kakvi losa iskustva!Krf je fenomenalan!
Agios Georgios ima predivnu plazu.
Meni se manje dopadaju mesta koja su na strani prema kopnu,kao Ipsos,Moraitika...
Tamo plaze nisu tako lepe,ali je more malo toplije.
Mada bez auta nista...

viking -> RE: Letovanje (27.2.2012 11:42:27)

NM, ja na Krf ne bih nikada ponovo otišla. Ne znam, nezahvalno je nekom reći "idi" ili "nemoj da ideš" ali meni nije ništa specijalno.

Nina777 -> RE: Letovanje (27.2.2012 13:25:45)

Mi smo bili pre dve godine na Krfu u Dasiji. Tad nismo imali bebaca pa smo mogli svaki dan da kolima idemo u drugo mesto i bas smo uzivali. Do sada smo, sto se tice ostrva, bili na Rodosu, Kritu i jedan dan na Santoriniju (izlet sa Krita) i mogu vam reci da smo se na Krfu proveli bolje nego na Rodosu. I ja sam mislila da tamo nije nista posebno, narocito sto je kao jeftinije od ostalih ostrva, ali mogu reci da je to bas bilo glupo moje razmisljanje. Grad je prelep uvece za setnju, plaza ima raznih, ko kakve voli, naravno treba vam auto. Da, isli smo i po unutrasnjosti ostrva, meni je stvarno bilo lepo i ponovo bih se vratila!

Nina777 -> RE: Letovanje (27.2.2012 13:29:42)

Alexis79, bas su vam lepe slike sa Tasosa [sm=bravo.gif], mi nismo bili. Mali off, koji imate foto aparat?

Jeca* -> RE: Letovanje (27.2.2012 14:13:36)

Da li je neko bio godine na Kritu - Retimno ?

Jeca* -> RE: Letovanje (27.2.2012 14:51:11)

IZVORNA PORUKA: Jeca*

imam reč viška u pitanju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Nina777 -> RE: Letovanje (27.2.2012 15:40:42)

Bili smo mi pre par godina, hotel Joan Beach, nije bas bio nesto, ali nama to nije nikada bilo bitno dok nismo dobili bebu. Uglavnom Retimno je najbolji izbor za smestaj, ima najduzu plazu a i mesto je lepo. Kada smo mi bili bio je samo jedan hotel u ponudi nasih agencija koji je na plazi a nije preskup, ostali su blize starom gradu. Sa detetom, ovaj nas hotel bi bio predaleko od plaze (do lepog dela plaze),blizu je deo plaze gde je neka kao luka. Uzimali smo i auto i isli po ostrvu koje je ogromno i ne mozete ga celog obici jer treba za neka mesta i 3 sata u jednom pravcu

New Mom -> RE: Letovanje (27.2.2012 19:54:37)

IZVORNA PORUKA: Jeca*

Da, mi 2009.[sm=smiley1.gif] Najbolje letovanje ikad![sm=bravo.gif] Sve preporuke!!! Jedva čekam da klinci malo porastu pa da odemo opet (išli smo kolima i rado bih opet to ponovila). Prešli uzduž i popreko ostrvo. Prelepe plaže, svaka drugačija, mesto super (naši turisti obično idu u istočni deo, tipa Agios Nikolaos, Iraklion i sl., ali zapadni deo - Retimno i Hanja, to je prava stvar!).

mejvis -> RE: Letovanje (28.2.2012 10:50:23)

NM, ja na Krf ne bih nikada ponovo otišla. Ne znam, nezahvalno je nekom reći "idi" ili "nemoj da ideš" ali meni nije ništa specijalno.

Apsolutno se slažem, ljudi su kao u CG, neljubazni, hrana i restorani loši. Sve su sela, grad Krf nije za letovanje, samo za uveče a ima mnogo lepših gradova u GR, skupo....Ja kažem za Krf jedno veliko "NE".

dunja RR -> RE: Letovanje (28.2.2012 11:04:23)

Ja sam se na Krfu super provela, pisala sam već. Ali, bila sam u Kassiopiju i nisam puno lutala po ostrvu jer sam bila mesec dana pre puta operisana.

Kassiopi je predivan, plaže su preslatke, voda kažu najčistija na Krfu, ja se uverila da je čista. Ima tri slatke plažice, jednu pored druge, potpuno izolovane od puta. Ima i gradsku plažu, videla sam je ali nisam išla na nju. Lepo šetalište, dosta klubova i kafića za izači uveče. Kassiopi je najkompletnije mesto na Krfu.

[img]http://www4.slikomat.com/11/0228/g6i-Corfu-.jpg[/img]
jedna od plažica

Videla sam u prolazu Dassiu, Ipsos, delovali su mi bzv.

Bez nekog lažnog patriotizma, ja sam na Krf išla sa bi poset_ila ostrvo Vido i srpsku kuću, i to je na mene zaista ostavilo utisak. A inače ne volim da dva puta letujem u istom mestu, tako da ... ima još dosta grčkih ostrva koja želim da vidim. Ali za Krf - Kassiopi rules!:)

Prošle godine sam bila na Skiatosu, potpuno je drugačiji od Krfa, ali oba ostrva su mi ostala u podjednako lepom sećanju.

New Mom -> RE: Letovanje (28.2.2012 16:42:18)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Bez nekog lažnog patriotizma, ja sam na Krf išla sa bi poset_ila ostrvo Vido i srpsku kuću, i to je na mene zaista ostavilo utisak. A inače ne volim da dva puta letujem u istom mestu, tako da ... ima još dosta grčkih ostrva koja želim da vidim. Ali za Krf - Kassiopi rules!:)

To je jedan od razloga zašto bih volela da idem tamo, da to vidim.
Takođe, volela bih što više tih ostrva jednom da posetim.
A Kassiopi sam baš razmatrala.
Ništa, još ću videti, imamo fore još.

Nina777 -> RE: Letovanje (28.2.2012 21:53:55)

Sto se tice Krfa Kassiopi ima simpaticnu plazu a mi smo Dassiu izabrali jer je najbliza gradu, tamo smo se dva puta mislim kupali, preko dana smo kolima isli na razne plaze po ostrvu i onda lepo uvece setnja po gradu, za 10 min smo tamo i natrag. Zavisi ko sta voli i kakav vid odmora

Alexis79 -> RE: Letovanje (1.3.2012 19:46:31)

IZVORNA PORUKA: New Mom

prošle godine sam bila na Krfu

IZVORNA PORUKA: Alexis79

viking mi smo 2010 bili na Krfu i za nijansu je skuplji od Tasosa.

U poredjenju sa Krfom plaze su mnogo lepse npr.

Mi hteli na Krf ove godine. Toliko loša iskustva?[sm=zmeden.gif]

Mi smo se prelepo proveli na Krfu i to mi je jedno od lepsih letovanja.Bili smo u Kasiopiju ,ako hoces dacu ti kontakt za smestaj.Ima i slika sa tog letovanja u mojim albumima.

Samo je u odnosu na Tasos to potpuno drugacija vrsta letovanja da se tako izrazim.
Kupali smo se samo na plazi u Kasiopiju tj na te tri najlepse plaze .
A ostalo vreme smo posvetili nasim istorijskim znamenitostima i obilasku samog Krfa jer zaista ima sta da se vidi.
I opet moramo otici nekad jer nismo obisli sve sto smo planirali za tih 15 dana.

Dok smo na Tasosu stalno isli po nekim drugim plazama ,jer osim plaza i nema nista drugo [sm=smiley1.gif]

Zavisi kakav odmor zelis.Mi sve nesto gledamo da spojimo letovanje sa nekim obilascima znamenitosti tog mesta.Jer nemamo ni toliko vremena ni para da ponovo dolazimona to isto mesto.

dunja RR -> RE: Letovanje (7.3.2012 18:54:40)

Devojke, molim za savet - razmišljam da li da uplatim dodatni prtljag, u ceni avionske karte dobijam pravo na 20 kg.+7 kg. ručnog prtljaga. Ja lično mislim da mi ne treba više ali mi govore da ipak uzmem još (20kg). Nije velika doplata ali mi glupo da plaćam ako mi ne treba a ako preteram na aredoromu se skupo plaća (1kg preko=10 eura).

Ne nameravam nešto puno da kupujem ali kažu da neću odoleti, mada ja ipak mislim da hoću odoleti, kao i uvek:)

Ne mogu izmeriti kući, koliko dođe to 20 kg, onako "u stvarima", nisam putovala avionom par godina, ne sećam se?

dunja RR -> RE: Letovanje (7.3.2012 22:05:18)

Devojke, molim za savet - razmišljam da li da uplatim dodatni prtljag, u ceni avionske karte dobijam pravo na 20 kg.+7 kg. ručnog prtljaga. Ja lično mislim da mi ne treba više ali mi govore da ipak uzmem još (20kg). Nije velika doplata ali mi glupo da plaćam ako mi ne treba a ako preteram na aredoromu se skupo plaća (1kg preko=10 eura).

Ne nameravam nešto puno da kupujem ali kažu da neću odoleti, mada ja ipak mislim da hoću odoleti, kao i uvek:)

Ne mogu izmeriti kući, koliko dođe to 20 kg, onako "u stvarima", nisam putovala avionom par godina, ne sećam se?

Tash, ti si možda skoro putovala avionom (pamtim Egipat) ili neko još?

LillyT -> RE: Letovanje (7.3.2012 22:17:26)

Dunja, ja obično za leto spakujem između 20 i 25 kg, a ne nosim baš puno stvari. Uglavnom, ja izmerim kod kuće, ali na aerodromu obično bude nešto malo manje. E sada, ručni mi je kritičan, uglavnom sam puna slatkiša (i alkohola).

dunja RR -> RE: Letovanje (7.3.2012 22:18:59)

Lillyka jel to samo za tebe ili za celu porodicu? Kako izmeriš, na običnoj vagi ili? :=)

dunja RR -> RE: Letovanje (7.3.2012 22:21:01)

Jel sme sada da se unosi hrana i voda u avion? Za alkohol moram posebno da proverim jer idem u zemlju gde je zabranjen alkohol ali bi volela da drugarima ponesem malo domaće rakije:)

Ufff, baš nisam dugo putovala avionom, pa od Egipta, nekih 7 godina, možda i 8 godina ...

Nina777 -> RE: Letovanje (7.3.2012 23:28:14)

Dunja, doplatiiii, i lepo shopinguj na miru [sm=smiley36.gif]. Salim se, oko 20kg ti je onaj srednji kofer pa proceni. Ja uvek imam oko 16-17 u odlasku, ali nosim nepotrebne stvari, npr. duplo vise majica nego sto treba jer ne mogu da smislim kombinacije u napred[sm=jezicek.gif] i bas mislim da ce mi neka zafaliti a onda vratim sve cisto nazad. Al zato moj muzic ponese manje stvari i onaj ogroman kofer pa tu trpam ono sto kupim. Obicno na aerodromu izmerim pre checkinga na nekoj slobodnoj traci, gde nema nikoga, pa odvadim u rucni prtljag. Njega niko ne meri, nego neke kompanije traze da bude odredjene velicine. Hranu i tecnost smes, neces ti nositi ne znam koliko, ne sme samo da ti bude u rucnom prtljagu vise od 200 ml tecnosti, cini mi se i to se odnosi npr. na mleko za telo, parfem i sl. Vodu i sokove moras da bacis. Zato stavi u kofer, mi zadnji put nosili 1,5l vode da imamo prvo vece, jer smo kasno sletali.
Ja obozavam aerodrome i svu euforiju oko putovanja. Uzivaj [sm=bravo.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje (8.3.2012 0:03:10)

Mi smo par puta imali vise prtljaga nego sto je dozvoljeno i uvek su nam gledali kroz prste. Mada to zavisi od avioprevoznika. E sad, ne secam se za koliko smo prebacivali dozvoljen prtljag, ali nije bilo puno, mozda kilo-dva.

dunja RR -> RE: Letovanje (8.3.2012 0:34:47)

Hvala drage moje.

Nina, ja sam k''o tvoj muž, nosim malo stvari a ne volim ni da šopingujem, kupim malo ili ništa kada putujem. Nekako mi žao da gubim vreme na shoping više volim da lunjam a pre svega da plivam. Ali ubeđuju me da u Dubaiu neću odoleti, kao ima dobrih brendova po malim cenama. Videću ...

Možda dokupim samo u povratku 10 kg ...mada..odavde ću nositi dosta hrane drugarima, tj. sve ono što vole odavde a tamo nema, posebno čajne kobasice su tražili [sm=smiley36.gif]. Ne znam koliko će mi to biti teško ali znam da ni u tome ne smem da preteram da mi ne bi izbacili svu hranu.

LillyT -> RE: Letovanje (10.3.2012 8:08:44)

Lillyka jel to samo za tebe ili za celu porodicu? Kako izmeriš, na običnoj vagi ili? :=)

Ja tek sada videh ovo (jako sam brza).
To je kilaža po osobi, a ja ne nosim puno stvari, ali opet se nekako skupi. Merim na običnoj vagi

dunja RR -> RE: Letovanje (10.3.2012 13:36:07)

Hvala Lillyka, dokupiću prtljag onda. Nisam pretpostavila da toliko može da se skupi a čovek u agenciji mi je rekao da gotovo niko ne dokupljuje dodatnu težinu za prtljag?!? Ne mogu da verujem da se svi uguraju u tih 20 kg.

Evo malo Kefalonije, izmače mi opet ali biće valjda nekad KLIK KEFALONIJA

marija32 -> RE: Letovanje (10.3.2012 15:37:14)

Hvala Lillyka, dokupiću prtljag onda. Nisam pretpostavila da toliko može da se skupi a čovek u agenciji mi je rekao da gotovo niko ne dokupljuje dodatnu težinu za prtljag?!? Ne mogu da verujem da se svi uguraju u tih 20 kg.

Evo malo Kefalonije, izmače mi opet ali biće valjda nekad KLIK KEFALONIJA

Ako ti je za utehu, mi uvek dokupljujemo kada letimo ovim jeftinim letovima, ako idemo Lufthansom onda nikada.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>