RE: Letovanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

dunja RR -> RE: Letovanje (20.2.2012 15:46:27)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja izgleda ipak u aprilu za Dubai. Jedino što me sada koči us VTO nalazi, jer ipak, to mi je prioritet u odnosu na put:) Ako sve sredim i uklopim, eto me u aprilu put Dubaia:)

Najbolja drugarica mi javila da je maj pretopao u Dubaiu i da ipak pokušam april da iskombinujem, jer tada kaže da je najlepše:) Jedva čekam da je vidim, i da uživamo kao nekada kada smo putovale :)

viking -> RE: Letovanje (20.2.2012 16:13:35)

Dunja, ideš kod Ive? Ona je sad tamo?

dunja RR -> RE: Letovanje (20.2.2012 16:23:47)

Viking ne, ovo mi je najbolja drugarica iz srednje, a i bivša komšinica:) Živi već preko 10 godina u Dubaiu, radila je kao stjuardesa ali je skoro prestala da radi zbog problema sa kičmom. Skoro se i udala tamo i dugo me zove da dođem; sada sam odlučila da trebam da zbrišem malo pre VTO, da se dobrooo odmorim od svih hormona, pregleda, analiza.

Iva je i dalje na N.Zelandu, kupili su kuću tako da ne verujem da će menjati mesto prebivališta. Ona mi je baaaš daleko, ne znam da li ću ikada sebi moći da priuštim odlazak tamo:(

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje (22.2.2012 11:18:01)

Mi planiramo autom do Grcke ovog leta, avgust kad su manje vrucine, zbog dece!

Nemam poojma gde i sta, em nikad nismo ni jedno ni drugo bili u Grckoj.
Ima li neko fine ideje...znaci porodicno, sa lepim pescanim plazama (obavezno!) Da nije preterano skupo i da niej previse udaljeno ...daa ne putujemo 100 godina!

hanka -> RE: Letovanje (22.2.2012 11:31:06)

Pufi koliko te kosta put i smestaj?Jel sa nocenjem usput ili kako?
Koja je agencija?
Aj da ne reklamiramo pisi mi na pp

*Alexx* -> RE: Letovanje (22.2.2012 11:34:43)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi planiramo autom do Grcke ovog leta, avgust kad su manje vrucine, zbog dece!

Nemam poojma gde i sta, em nikad nismo ni jedno ni drugo bili u Grckoj.
Ima li neko fine ideje...znaci porodicno, sa lepim pescanim plazama (obavezno!) Da nije preterano skupo i da niej previse udaljeno ...daa ne putujemo 100 godina!

1. Misliš da su u avgustu manje vrućine? Ja ne bih rekla.
2. Mi smo prošle godine bili u Haniotiju, odličan porodični gradić, fenomenalan za malu decu, niti je nešto skup, niti previše udaljen.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje (22.2.2012 12:46:25)

Neznam , Hanioti (sad sam gledala kartu) mi je udaljen, jer mi iz NS dok dodjemoo....

Citam sad u nazad, ipak nam je ovaj severni deo naj blizi ta Olimpijska regija!
A vidim npr Paralia , hotelski smestaj (za kraj avgusta) 12 dana 160e po osobi? To je dzabe [sm=smiley22.gif]

viking -> RE: Letovanje (22.2.2012 13:00:41)

Onda ti je bolje da ostaneš na Štrandu...

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A vidim npr Paralia , hotelski smestaj (za kraj avgusta) 12 dana 160e po osobi? To je dzabe [sm=smiley22.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje (22.2.2012 13:02:11)

Paralia i taj kraj oko Soluna (Olimpik Bic, Platamon) je definitivno nama najblizi ali imam utisak da je to nesto najlosije sto Grcka nudi. Previse guzve na plazi, more nije bas reprezentativno, bukvalno jedan drugom na glavi sede, na ulici vasar i svuda okolo cujes srpski. Narocito u avgustu. Ali je zato tamo najjeftinije.
Po meni je Halkidiki mnogo bolji izbor a dalji je sat - dva voznje, zavisi koji prst Halkidikija i koje mesto.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje (22.2.2012 13:03:48)

Ufff "Budva2" mi uopste nije primamljiva [sm=smiley13.gif] nevolim je ni na slici a ne za letovanje!

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje (22.2.2012 13:10:19)

Pa verovatno bi onda mozda prenocili negde na nekoj planini,il nesto slicno, tako smo i pretprosle godine napravili pauzu dva dana na Zlatiboru, pa nastavili put!
Ma sve bih blize zbog njih dve....

Imate li jos kakvih ideja , da su blize Al ne tako pretrpane ?

gagana83 -> RE: Letovanje (22.2.2012 13:14:58)

Mozda onaj deo od Soluna ka Kasandri, Nea Moudania, Nea Plaja.
Ne znam kako je tamo, ali sigurno nije kao u Paraliji.
Mada nase agencije slabo rade taj deo.

http://www.youtube.com/watch?v=BaeG8XMcomU

*Alexx* -> RE: Letovanje (22.2.2012 15:17:37)

Pa ja bih rekla da je Halkidiki najbliži od Grčkog mora, a da nije Paralia.

Jeca* -> RE: Letovanje (22.2.2012 15:20:11)

A ja bih rekla da ako vec ides na more idi negde gde valja, a 50-100km na tu kilometrazu ti tako malo znaci. Tako gledano, sve je relativno daleko....jedino da odes na Palic [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mala šala
elem, a varijanta avionom?

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje (22.2.2012 17:01:00)

Pa nemam pojma, hteli smo autom, pa zbog dece nam je da odemo negde blize "p

Kako se krecu cene avionom, nisam uopste u toku?
I kako deca placaju???

tijatija -> RE: Letovanje (22.2.2012 17:05:36)

Cene avionim za decu do 2 god. pola karte ostala deca ( od 2) cela karta, ja sam se raspitivala pre dva dana

tijatija -> RE: Letovanje (22.2.2012 17:06:37)

ja upala u pola razgovora [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje (22.2.2012 17:47:15)

Tnx tijatija

gagana83 -> RE: Letovanje (22.2.2012 23:52:59)

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mislim da nisi u pravu.

Nas plan da ove godine idemo autom na more ce se izgleda izjaloviti [sm=smiley13.gif]

Mm sutra ima sudjenje i sve su sanse da ce mu uzeti dozvolu na 6 meseci (preticao na punu liniju).
Zna li neko da mi kaze koliko traje ta procedura od sudjenja do oduzimanja dozvole, znam da to zna da se razvuce, ali koliko?
Planirali smo kraj juna, pocetak jula.

*Alexx* -> RE: Letovanje (23.2.2012 8:27:29)

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mislim da nisi u pravu.

Jel? Kad sam gledala letos, nešto mi se činilo da je tako. Mada, meni je geografija loša [sm=smiley36.gif] Slobodno me demantuj.

Jeca* -> RE: Letovanje (23.2.2012 8:39:24)

[image]http://www.travelswise.com/Map/Greece-Map-large.jpg[/image]

Evo mape, a evo i gde su Paralia, Platamon, Nei Poroi. Neka vam reper grad bude Katerini
ja i dalje mislim da su to tako male razlike u distancama....a definitivno su recimo divneeee plaže na Sitoniji i ako ne želite svaki dan da budete na istoj plaži onda treba da idete na Halkidiki

[image]http://www.cameltour.ro/images/grecia/Grecia_OlympicBeach_harta.jpg[/image]

Anoniman -> RE: Letovanje (23.2.2012 10:32:54)

Gagana meni su posle sudjenja uzeli dozvolu onog momenta kad mi je stigla presuda kuci , a to je bilo recimo mesec-dva najvise nakon poslednjeg sudjenja . Ali ja nisam imala prekrsajno nego krivicno .. Mozda ima razlike . A jesi sigurna da je za punu 6 meseci ?

gagana83 -> RE: Letovanje (23.2.2012 13:39:52)

Izgleda da je ipak 3 meseca [sm=bravo.gif]
Videcemo popodne.

I slazem se sa Jecom, sat vremena voznje vise ili manje ne znaci mnogo.

gagana83 -> RE: Letovanje (24.2.2012 19:10:22)

Malopre sam gledala first minute ponudu Kontikija za Halkidiki.
Bas povoljno [sm=bravo.gif] Narocito hoteli na Atosu. U junu i julu za 30ak evra smestaj sa polupansionom u hotelima sa 4 zvezdice

viking -> RE: Letovanje (24.2.2012 19:31:58)

Je li neko bio na Sajmu? Moja koleginica je isla danas, kaze da je bas guzva.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>