Torbica -> RE: Spontani pobačaj (3.2.2014 11:07:26)
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Torbica Soso draga, pokusavam da dovedem u vezu slepo crevo tm i oplodnju i ne uspevam.... Svakako ti zelim sva naj i da ubrzo odes u trudnicke teme. [sm=smiley1.gif] Pa kontam posto je on tad dobio upalu slepog creva, a onda gangrenu i to vukao nedelju dana da nije ni znao posto ga nije bolelo. A mi smo bas tad dok je ceo taj proces trajo kod njega imali odnos iz kog je proistekla trudnoca. Pa mislim da tad se nesto nije desilo sa spermatozoidima zbog te gangrene. Jer on i ovako ima jako los spermogram i deformitet spermatozida. Pa da ih to sve nije jos vise omelo. Doslo do oplodnje koja nije valjala. Da, da, razumem sta hoces da kazes, ali i dalje mislim da to nije povezano. Nije tada bilo sistemske reakcije, visoke temperature, nesto sto bi ukazalo daje ceo organizam odreagovao pa i tada je pitanje. Naravno da zelis odgovor zasto, sasvim razumljivo, samo sto ponekad ni dr dok ne uradi autopsiju/biopsiju ne moze da tvrdi zasto. Samo da nagadja. Navijam da dobijes odgovor na svoje pitanje. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|