pipi_coco -> RE: Spontani pobačaj (17.11.2013 13:20:18)
|
Ja polako dolazim sebi od šoka, nevjerice i svih ostalih ružnih popratnih efekata ovakvog događaja. Kod mene se desio missed ab, bez nekog očitog razloga. Na kontroli 18.10, lijepo se vidjela srčana radnja i konstatovano da se po velićine bebe nalazim u 7. nedelji. Zbog oskudnog curkanja smeđkaste boje, dr mi propisala dabroston i mirovanje u trajanju od 3 nedelje. I dolazim ja nakon te 3 nedelje i osjećam se super, curkanje prestalo, stomačić raste, grudi me bole i teške su, ono sve mislim kriza je prošla sve je ok. Međutim nema srćane radnje, beba je ostala mala, čak je plod otišao i u regresiju (smanjio se) [sm=smiley19.gif] 3 dana poslije obavili su mi kiretažu pod lokalnom anestezijom, propisali tablete i ajd kući. Najavili su mi da cu poslije uraditi neke nalaze, ali po doktorima to nije ništa strašno i to se nekada dešava i iz neobjašnjivih razloga[sm=smiley13.gif] U srjedu mi je kontrola, pa cu vidjeti šta dalje. Ah da, odlućili su i da je vrijeme da mi operišu miom, ali da se u vezi toga javim za mjesec dana.
|
|
|
|