gray -> RE: Spontani pobačaj (8.5.2013 8:50:50)
|
Zdravo devojke, unapred se izvinjavam sto cu odlutati od teme, ali lakse mi je kad podelim sa vama. Vec 1.5 godinu se u mojoj glavi sve vrti oko crtica. Pre toga sam prvo sacekala sam da prodju propisane 2 god od carskog, onda je usledelo nekoliko meseci pokusavanja, nekoliko meseci radovanja uprkos strogom mirovanju, onda gubitak, pakao, dug boravak u bolnici, preran povratak na posao, pretrage, losi rezultati, skupljanje razbijenih delova, ponovo pokusavanje i cekanje. Onda se ukazala mogucnost da odem na tako zeljen i potreban odmor. Uradila sam test i videla da ni ovog meseca nema nista i uplatila more. Ali prvo sam jos 2 puta uradila betu, malo sam bila paranoicna i htela da budem sugurna da mogu ici. To je bilo pre 8 dana, 3 sedmice posle prvog dana poslednjeg ciklusa. Dozvolila sam sebi da se malo radujem i nadam necem drugom, mada nisam smela potpuno da opustim jer me jeo neki crv sumnje. I juce nisam mogla da izdrzim, uradila sam ponovo test - jeeedva vidljiva crtica, otisla i za betu - 105. I sad nestrplivo cekam vece i odlazak kod dr. I razmisljam da li ce me pustiti na more, da li smem da putujem avionom, volela bih makar se ne kupala nego samo gledala dete kako se brcka... Samo da sebi skrenem misli jer se plasim da se radujem za ovo sto je stvarno bitno. Ako je sve ok, ceka me terapija, meseci strahe, a cini mi se da necu moci da uzivam u trudnoci i da se radujem dok ne zaplace. I jos nesto, zelim vam svima da uskoro imate razlog da vam misli beze od ove teme i nadam se da cemo se sresti i na drugim. Paranoicna
|
|
|
|