Suncicabg -> RE: Spontani pobačaj (16.11.2012 0:01:41)
|
Dajana [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Drzi se. Posle dugog vremena, resila sam da se i ovde javim. Jos uvek boli... Naime, ko ne zna moju pricu-evo u kratkim crtama. Prva vto - beta pozitivna, ali pada. Druga vto - Velika hiperstimulacija 15 dana u bolnici, beta mala ( ali pozitivna), raste nepravilno (ali raste), Dr kaze da ne brinem i da nije vazno sto se ne duplira pravilno, vazno je da raste, ne krvarim i koristim Utrogestan i Progesteron injekcije. Treci put radim betu i dalje raste, ali krecem da krvarim po malo. Dr pocinje da sumnja na vanmatericnu, jer se plod ne vidi na uz. Jos jednom radim betu, i ona pocinje da pada, a mene zadrzavaju u bolnici. 10 dana sam krvarila po vrlo malo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] i znala da nista nije u redu. Posle svega pregleda me prof. Radunovic i kaze da vidi "nesto" na zadnjem zidu i da se ne nadam da moze da bude ok. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Tu noc me je jako bolela glava i kad sam otisla u wc, na ulosku sam videla ""nesto", a on je ujutru potvrdio da se vise nista ne vidi na uz. Na Hp nalazu pise : MI- u DOSTAVLJENOM MATERIJALU PRISUTNI DELOVI OCUVANE DECIDUE BEZ RASPOZNATLJIVIH HORIONSKI RESICA. I dalje nisam sigurna sta to znaci, i molim vas da mi neko objasni ako zna, Prof. Radunovic kaze da prosto nije bilo kvalitetno i da nema potrebe za dodatnim analizama, a meni se vec puta desava slicna stvar volela bih da odradim jos neke analize. Kome da se obratim da mi kaze odakle da pocnem??? Opet [sm=smiley19.gif] i ne znam kad cu moci o tome da pricam i mislim bez suza....
|
|
|
|