mimi79@ -> RE: Spontani pobačaj (14.9.2012 22:43:47)
|
To sa hromozomima ume da bude zeznuto... zato se oni ponkad i desavaju, mislim ti spontani. Nauka je pokazala ( namerno necu reci "dokazala") da kada se neke replikacije ne dese kako treba , organizam to sam odbaci, cesto je potrebno vise tih ponovnih (nanovo i NA NOVO) trudnoca da bi sve bilo kako treba. Ja sam jedno vreme mislila da je stres bio moj definitivni okidac( jer ga je bilo), ali sada se trudim da uopste ne razmisljam o tome, i to isto savetujem svima vama. Ne treba se previse baviti time,( ali ako vas doktor misli da treba to onda treba ispostovati), psiholoski se ne opterecivati, jer su to onda samo negativne afirmacije koje u nama bude fenotipske promene. Budemo uznemirene i strahujemo, samim tim sebi narusavamo zdravlje. Treba se, kako ono kazu ginekolozi "opustiti" , a ja kazem PUSTITI sve sto je bilo da ode, da NE zaboravimo, ali da izvucemo ono sto nas iz toga cini jacom, snaznijom osobom, da ne budemo kukavice i strahujemo za svaku sledecu trudnocu kad se desi..Treba verovati u sebe, to je ono sto nas tera da zivimo., jer mi cemo biti majke, I TO KAKVE!!![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|