Zebica -> RE: Spontani pobačaj (28.9.2012 15:23:06)
|
Di ste zene..Evo nazalost i mene u ovoj temi. Ukratko cu vam ispricati pa ako je neko imao slicne simptome, bila bih zahvalna da mi kaze sta bi to moglo biti...Elem bila sam trudna osam nedelja i kao u vecini slucajeva "sve je bilo uredu" ( kako da ne) 16.09. sam prokrvarila, slabo bez ikakvih bolova. Odjurim u bolnicu, i dezurni doktor kaze onu cuvenu recenicu, prepise mi utrogestan 3x1 i otpusti kuci. U ponedeljak 17. odem kod svog doktora, opet me i on pregleda i kaze da imam cervikalni polip ali kao da nece da mi vadi da ne bi izazvao spontani i da dodjem kod njega privatno pa ce on to meni, jel, da sredi lapisom ( ako sam dobro razumela) bebica i dalje dobro. Ok odem ja i utorak, i u cetvrtak privatno da mi to odradi, sve vreme slabo krvareci i pored utrogestana, ali kontam doktor kaze "sve je uredu" U petak popodne odem u toalet i napipam nesto pod prstima..Ziva sam se uplasila. Zovem svog doktora "dodji u subotu u 10''. Ma kako da ne..Zovem muza da me vodi u bolnicu hitno. Dezurni me ,po dolasku, prvo izgrdi sto sam uopste krenula da diram polip ( kao da sam ja dr. pa sam mutava iako sam svog slusala) posadi me na sto i kaze da od trudnoce nazalost nema nista, da mi je materica duplo veca od same trudnoce [sm=smiley13.gif] da nezna sta je, i da mora da me ocisti nazivo, bez anestezije... I na kraju.. bilans svega je bio da sam morala ostati u subotu u bolnici da mi urade reviziju... Svi su se na kraju cudili zbog cega mi je tolika materica bila i nemaju pojma sta bi to moglo biti. Bebica je bila ziva ali kao da je jos necega bilo sto je na kraju isteralo trudnocu..[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|