Dada81 -> RE: Spontani pobačaj (25.3.2013 17:22:25)
|
Azra,stvarno mi je zao..Tea,Eleusa..niko tada nije bio tu ,zanima me kako ste...? Kao sto nasa Dijana rece,kada sve ovo preguras psihicki,najvise,bice mnogo lakse ici na sledeci korak. Meni je isto drugi missed i obe bolne kiretaze posle 2 meseca.Prvi put strasno tesko,uzasno bolno,(da bar daju svima totalnu anesteziju)a i psihicki,tek posle pola god.odlucila se za pokusaj..I dobila svog malog deckica i stvarno zelim svima taj osecaj ko god da prizeljkuje[sm=duda.gif] Sad vec evo prosao mi treci ciklus,posle drugog ab. takodje maji plod u odnosu na nedelje,pa nadao se i dr.slao me na sve moguce pretrage,ali srce nisam cula..Plod sam poceo da odlazi uz krvarenja,bez bola,ali je eto morao dr.''zavrsiti''. Sada samo da mi hormoni budu ok i da vag.i cervik.bris jednom bude cist i krecem sa pokusajima.U ovom slucaju,ja sam vrlo uplasena,mm manje,ali mu je naravno strasno zao sto prolazim kroz to.Stisnula sam petlju,jedva cekam pokusati ponovo,ali i strah je ogroman,svim silama se trudim da ne mislim..
|
|
|
|