mtajcica83 -> RE: Spontani pobačaj (28.3.2013 12:26:33)
|
IZVORNA PORUKA: alex0508 Zdravo svima, ja sam nova... Htela bih da vam napisem sta se meni desava ovih dana pa ako neko ima slicna iskmustva da me posavetuje. Uradila sam test posle kasnjenja menst oko 7,8 dana sto je kod mene bas mnogo jer su mi stalno uredne. Bio je naravno pozitivan. Odmah osle toga sam otisla kod ginekologa na ultra zvuk i rekao mi da sam po njegovom racunanju u 4 nedelji trudnoce i da se jako,jako slabo vidi. Posle dva dana sam dobila jake bolove u stomaku tako da sam opet otisla kod njega. Opet na ultra zvuku nista nije video i uputio me je da vadim betu jer se uplasio da nije u pitanju van matericna trudnoca. Beta je bila 1282 ali dok nisam ni stigla da mu odnesem rezultate ja sam prokrvarila i imala bolove kao i kad dobijem. Evo upravo sam se vratila sa pregleda, gde mi je rekao da sam imala po svoj prilici spontani i da se i dalje u materici nista ne vidi da se i ono sto se malo nadziralo vise ne vidi. Tako da je on ubedjen da je doslo do spontan og ali cemo proveriti ponovo sa betom sutra, ako se smanji bicemo sigurni. Sad mene buni to sto mi je rekao da najverovatnije necu morati da radim kiretazu posle ovoga, jer se sama cistim kroz ovo sto krvarim da cu samo dobiti inekciju Rhogam zbog antitela. Sutra cu videti rezultate od bete tako da se samo nadam da je doslo do spontanog, da nije van matericna trudnoca. Meni je bas krivo, jer mi je ovo prva trudnoca ali sta je tu je. Nadam se da ce sve biti ok.[sm=smiley13.gif] Ako neko imam slicna iskustva neka mi odgovori. pozdrav Ja sam isto krvarila i dr.su mislili prvo da je spontani i da se sama cistim i nisu nista vidjeli na Uz, medjutim, meni je beta samo rasla i kod mene je ipak bila nazalost vanmatericna.Ne bih da te plasim, to je moje iskustvo...Prati betu obavezno.,,
|
|
|
|