lesica
|
Moje pakovanje - sve sam nas strpala u jednu torbu. I plus jedna manja ( veličina ručnog avionskog prtljaga) za kozmetiku, apoteku i kuhinjske i toaletne potrepštine. Uz to ručni friz koji je bio pod L nogama, tako da je sjajno spavala u kolima, i jedna rashladna torba za usputno piće. Od garderobe: meni: tri šortsa, nekih 5-6 majica, veš, spavaćica, tri haljine, jedan džemper i jedne pantalone, japanke, i još jedne sandale, tri kupaća kostima mm: dvoje bermuda, tri šortsa, 5-6 majica, veš, čarape, duks, pantalone, japanke. Lenka : 5-6 šortsića, 10 ak majica, tri haljine, veš, kroksice i baletanke, trenerka, dvoje helanki, 2 majice dugih rukava. 4 kupaćih gaća I nekih 10 peškira. Kuhinja: lonče za L, dve njene činijice, dve njene čaše, dva moja omiljena noža, kafa, malo šećera, začin C, čokolino za L, kesa palente ( ne pitajte), sunđer ( zato što sam imala kod kuće), krpa. Kozmetika: ono što inače koristimo plus kreme za sunčanje, šaljićev melem, i fen za kosu, kutija praška za veš, tek da provučem majice kroz vodu. Apoteka: eferalgan, brufen tablete, oktanisept, jod, hidrogen, asepsol, probiotik, rehidran I posebna kesa sa svim L zezalicama za plažu plus par njenih igračkica, flomasteri, sveska, tri bojanke. Ručni frižider: 8 ručkova, zapravo 4 pa podeljena na 2, nešto sitno suhomesnato (pečenice i kulen) u vakum pakovanju koliko za doručak, ABC krem sir, Rashladna torba: voda, sokovi, a na kraju su i grickalice i slatkiši za L bili tu. Uglavnom, sve je stalo u gepek, sem ova dva frižidera, koja smo ciljano ostavili u kolima. I naravno, fotoaparat, lap top.
< Poruku je uredio lesica RR -- 1.8.2014 13:36:27 >