Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 14:02:50
|
|
|
|
Peace*
|
Ja peškire za kupatilo ne nosim nikada. Do nedavno sam nosila za Marka jer ne znam koliko oplemenjivača stavljaju a on se osipa od istog, pa uglavnom ubacim njemu peškir i dve jastučnice da imam. Ja sam se zeznula, moram kupiti još peškira za plažu. Obično nosimo 3+Marku onaj pončo. I onda ih na pola letovanja provučemo kroz slatku vodu, i budu suvi do jutra. Ali ovo leto je baš čudno, ništa se ne suši, te nisam imala hrabrosti da ih perem. Užasni su bili.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 15:24:25
|
|
|
|
Anoniman
|
milice, mikser?! pa koliko puta ces praviti palacinke da bi ti se isplatilo da ga nosis? ok, ne nosis ga na ledjima, ali ipak treba to spakovati, raspakovati pa opet spakovati i raspakovati. a jednu dve palacinke uvek mozes da kupis.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 15:41:12
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja nikad nisam isla na ljetovanje ali kad idem negdje ponesem robe najvise...i onih stvari za svaki slucaj cini mi se da te stvari uvijek uzalud nosim jer ih obicno ne taknem..tj.ne zatrebaju mi...mozda odem na ludu zurku pa razne kombinacije , vidi ovo nikad nisam nosila, mozda cu tamo nositi i sl...Medjutim sto se tice hrane, nikada nista ne nosim, osim za taj dan kad putujem uzmem vodu nesto za pojesti isl..Ljekove takodje ne nosim, uvijek ako sto treba kupim tamo gdje idem..
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 15:51:08
|
|
|
|
milicicak
|
Kseno, pa pravicu palacinke dva-tri puta obzirom da nemam opciju da kupim zbog mini bubine alergije :) inace mrzim nosenje hrane na more, ceo zivot sam bila u fazonu da cu kupiti sve sto mi treba tamo gde sam. Prosle godine sam poludela, nisam znala koji keks detetu smem da kupim jer su sve deklaracije na grckom pa ove godine nosim sve sa sobom :D
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 16:08:40
|
|
|
|
Anoniman
|
milice, posalji mi pp ako hoces da neku pomoc oko grckih deklaracija i kako da trazis odredjene proizvode.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 16:14:12
|
|
|
|
Sanchy
|
Sto se hrane tice nosim par kesica gotovih spageta i mozda neko gotovo jelo neoplantino recimo dok tamo ne vidim gde sta ima da se kupi,za maleckog kasice sam nosila to mi je najsigurnije ,eto toliko,ne spremam nista,ponekad klopamo u restoranu,nosim toster pa za dorucak pravimo tople sendvice i to je to..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 16:18:29
|
|
|
|
lesica
|
Mislim da nam treba tema "Da li i šta nosite od hrane na odmor?". Otvoriću je. A ovde neka se piše o drugim za spakovati i nositi.
< Poruku je uredio lesica RR -- 1.8.2014 16:19:07 >
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 16:19:52
|
|
|
|
milicicak
|
Kseno, hocu, hvala ti, zaista si divna :)
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.8.2014 16:25:15
|
|
|
|
branki*
|
kad sam bila bez deteta nosila sam stvari za izlazak uvece silu,znaci pored papuca za plazu i papuca u kojima idem jos 2 para na stiklu i ortopedsku,pa haljine i kratke pantalonice za izlazak,pa jos dve tasne za izlaske vecernje,a kozmetika tek...sad sam smanjila svoje ,ali zato imamo dete,pa opet nosimo peskiri za njega,kozmetika decija,pa nasa,igracke za plazu i sobu.poslednji put smo isli u hotel sa hranom,pa smo nosili samo slatkise i grickalice,ranije smo nosili cajne,supe,nareske...
|
|
RE: Šta spakovati za more? 2.8.2014 0:29:03
|
|
|
|
Azra_
|
Tasho, ja večito kuburim sa obućom. Dok nije bilo deteta, jedan poseban kofer je išao samo za moje torbe i obuću. Sada sam dosta smanjila, ali eto, nakupi se. Mi uglavnom, pored plaže, često idemo u šetnje i obilaske, pa nam pored neke opuštene gardarobe treba i neki(više) komada ˝finije˝odeće. Za dete ne nosim te plažne djakonije i igračke. apsolutno je sigurno da će na moru naći nešto što mu se dopadne pa to kupimo. Verovali ili ne, uvek se bolje izigra sa dve nove igračke nego sa svom onom gomilom igračaka što ponesemo od kuće. Zanimljivije mu je pa zato. Ako je nešto vrednije, to ponesemo nazad kući, ako nije, to podelimo dečici na plaži...
< Poruku je uredio Azra_ -- 2.8.2014 0:33:27 >
|
|
RE: Šta spakovati za more? 3.8.2014 15:47:52
|
|
|
|
gagana83
|
Ja zadnjih nekoliko godina redovno nosim neke sandalice na stiklu i nikad ih ne obujem Nikako da se naucim pameti.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 4.8.2014 9:04:49
|
|
|
|
Peace*
|
Prosle godine sam poludela, nisam znala koji keks detetu smem da kupim jer su sve deklaracije na grckom pa ove godine nosim sve sa sobom :D Da, oni sve deklaracije imaju isključivo na grčkom. Azra, šta ja znam, obilazili smo i mi, pa smo se uklopili u patike / crocse. Ne pametuje, da me ne shvatiš krivo, svako nosi šta voli, nego sam ja shvatila da mi ne vredi da nosim, jer moji neće to sve da obuju na moru.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.8.2014 8:14:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Citam sad sta poneti na more. Mi ladno jos uvek ne znamo da li idemo tj mm ne zna da li ce mu naredne nedelje dati godisnji a ako ne dobije ja cu verovatno krenuti da radim od septembra tako da onda nista od mora. Znaci bice sve na frku. Kapiram da mi je najpotrebnije da ponesem kucnu apoteku, peskire i hranu a sve ostalo cu vec nekako. Jao izgleda da cu se ja pakovati u minut do 12. Ne volim to. Danas cu skuvati paprikas, sutra supu, a prekosutra ragu corbu pa bar da imam dva tri gotova rucka a ostalo cu praviti tamo. Nemam sandale za D, tj imam ali neke fine bele ne za plazu i more. Moram i to otici da kupim. Ja nemam kupaci (imam jedan al mi treba bar jos jedan) Mm eto ima sve. Hvala Bogu bar je neko od nas opremljen. Posto cemo ici kolima ja kapiram da bukvalno ponesem bar dve lubenice, paprike, krompir, zelen, paradajz (ma sve sto imam u basti), i kapiram da ponesem neko zaledjeno meso. Da li ce se odlediti??? Mislim ako se ne odledi rucak u kojem ima soli kapiram da se nece ni meso odlediti. Ponecemo kafu, ulje, zacine a moram poneti i kozije mleko za D. E to kako cu izvesti nemam pojma. Mislim mogu poneti jednu flasu. Ali dve se ne bih usudila da mi se tamo mleko ne ukvari. Jos cu ici tamo da vijam kozice po brdima. . Brasno jaja i kapiram to je to od hrane. (sad vidim ima tema sta nosite od hrane, odoh tamo da procackam)
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.8.2014 8:35:27
|
|
|
|
Peace*
|
Stavi u frižider tašnu i neće se odlediti.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.8.2014 9:26:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ako stavis sve to zaledjeno jedno do drugog i jos one ledene vrecice ili jednu zaledjenu flasu vode, izdrzace. idete autom ili autobusom? ja nama nisam pakovala mnogo, ali jesam stvari za M jer je probirljiva, tj. jede samo jednu vrstu jogurta i jedno cokoladno mleko (razredim sa bilo kojim obicnim), ponela sam obarena jaja, napravila kao kuglof to nam je bilo za dorucak i uz kafu.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.8.2014 12:30:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
vidis ksena odlicna ideja za tu zaledjenu flasu. Idemo kolima i ja kapiram da se nece odmrznuti pogotovo jer cemo nocu putovati.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.8.2014 14:33:04
|
|
|
|
Anoniman
|
pogotovo ako mozes da spakujes tako da ti bude napred u autu kod vas gde ce svakako biti svezije nego u gepeku
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 24.8.2014 19:18:39
|
|
|
|
Azra_
|
Kažem mm-u da ponesemo detetu bicikulu. Jako voli da se vozika, a nama bi bilo lakše za večernje šetnje. On kaže ˝ajde molim te, pitaj na tom tvom forumu da li je još neko nekada nosio detetu biciklu na more!˝. Možda preterujem, ja bih da preselim kuću tamo gde sam, a znam da nije izvodljivo.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 24.8.2014 19:32:39
|
|
|
|
Anoniman
|
azra, razmisli prvo gde ce imati da se voza. a uostalom mislim da ce mu na moru biti interesantnije druge stvari.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 24.8.2014 19:38:57
|
|
|
|
Azra_
|
Hehe, ovo dete nije neki morski tip. Njemu je zanimljivo sve osim mora. Uveče, na šetalištu, verovatno bi hteo da vozi. Videćemo.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 25.8.2014 8:29:17
|
|
|
|
Peace*
|
Već dve godine želim da nosim bicikle, ali jednostavno nemaju gde da stanu. Ja sam išla u drugu krajnost i u Grčkoj kupila šetalicu (tj, moja mama).
|
|
RE: Šta spakovati za more? 25.8.2014 8:38:53
|
|
|
|
Anoniman
|
pa na to i mislim - ne znam gde idete i da li ima setaliste.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 25.8.2014 12:42:09
|
|
|
|
Azra_
|
Dobro je, nisam jedina. Uvek biramo mesto sa dugačkim šetalištem jer i kod kuće puno štamo pa volimo i na moru. Meni je šetnja uz plažu uveče veći doživljaj nego kupanje u moru. Žene, kako funkcioniše ona ˝˝hladna torba˝?? Ne bih da nosim frižider, zauzima dosta mesta, torba mi deluje manje kabasta, a nosimo par sitnica za dete koje bi morale da budu na hladnom. Da li je to baš isto kao frižider ručni, ili ima razlike?
|
|
RE: Šta spakovati za more? 25.8.2014 13:51:28
|
|
|
|
Anoniman
|
verovatno mislis na ono sto je torba, ima najnormalnije zips, od onog je materijala sto izoluje i unutra se stavi ona kao kutijica sa ledom.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 25.8.2014 18:21:28
|
|
|
|
Azra_
|
Da, da Kseno, na takve torbe mislim. Da li isto hlade kao prenosivi ručni frižider?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?