|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta spakovati za more?
12.6.2014 15:34:49   
Anoniman
sirup (paracetamol), toplomer, kremu za ujede, kremu protiv ujeda, hanzaplast, naravno kreme za suncanje. za decu ionako ne moze nesto vise, eventualno mozda nesto za opekotine, ali koje su sanse. uostalom, postoje i apoteke u turistickim mestima.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 601
12.6.2014 16:21:01   
Torbica
Pored ovog sto je Ksena napisala ja nosim inhalator (Berodual, Bisolvon, Efedrin, Pantenol), Tantum Verde sprej za grlo, Broncamil sirup za kasalj. Uvek se dvoumim oko inhalatora, ali ipak smo tamo tri nedelje, zabasurim ga u gepek i ne vadim. ne mogu da ga ne ponesem. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
13.6.2014 8:35:02   
Peace*
Ovo je moja apoteka: antibiotici
Brufen, Efferalgan
Aerius
linex i bioGaia
Olynth
Gentokulin
za rehidrataciju
Octanisept
Synopen
Pantenol
Elcom u galsani
Elocom
Fenistil i HiperHama
Melop
Za sunčanje
after sun
Mustela
za tuširanje
autan
narukvice za komarce
štapići za uši
četkice i pasta
češalj
vlažne maramice
papirne maramice
toplomer
manikir
pressing
Symbicort
hanzaplast
baby haller sa flixo
refreash contact
tobradex

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 603
13.6.2014 9:06:52   
Torbica
Peace kraljiceeeee! user posted image
Sa ovog tvog spiska ja nosim jos Aerius i naravno antiseptike - hidrogen, bornu kiselinu, jod 10%, sterilne komprese....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 604
13.6.2014 9:14:16   
Peace*
Ja imam Spisak za more i Spisak za zimovanje.
Kompletno sve napisano, od garderobe, preko apoteke, do hrane.
U dva Sheet-a u Excelu.
Ne mogu pred svaki put da razmišljam. user posted image

Tasha

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 605
13.6.2014 9:19:45   
Torbica
Pametno. Ja napamet user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 606
13.6.2014 9:41:53   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Torbica

Pored ovog sto je Ksena napisala ja nosim inhalator (Berodual, Bisolvon, Efedrin, Pantenol), Tantum Verde sprej za grlo, Broncamil sirup za kasalj. Uvek se dvoumim oko inhalatora, ali ipak smo tamo tri nedelje, zabasurim ga u gepek i ne vadim. ne mogu da ga ne ponesem. user posted image

I ja sam se prosle godine dvoumila da li da ga ponesem, dobro pa jesam jer nam je trebao user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 607
13.6.2014 10:55:44   
Didy
Jao, Tašo, vrti mi se u glavi od tvog spiska. user posted image Vidi se da si dete lekara. user posted image
Ja ne nosim toliku apoteku. Ponesem za prvu ruku. Što kaže Ksena, imaš i tamo apoteku, pa možeš kupiti ako nešto zatreba.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 608
13.6.2014 10:58:52   
Peace*
Najviše na svetu mrzim da se objašnjavam sa grčkim apotekarim. Nit oni mene razumeju, nit ja njih. user posted image

Tasha

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 609
13.6.2014 11:16:51   
Didy
Ma, znam. Ja nosim ono što i kod kuće koristimo - brufen i paracetamol, toplomer, smectu i probiotik, rehidrant, fluimucil, sprej za nos, hanzaplast, octanisept i mm tablete za glavu jer ima često glavobolje. I spakujem šumeći C vitamin za mm i mene ako nas baš nešto sahvata i to je to. To je ono što mi je i kućna apoteka, pa samo prepakujem u neseser za put. Još na to dodam kreme za sunčanje i melop i chicco kremu protiv komaraca i mislim da to bude to.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 610
13.6.2014 11:39:08   
Anoniman
lele, kakvi spiskovi! priznajem za neke stvari ne znam ni sta su user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 611
13.6.2014 11:41:59   
Didy

IZVORNA PORUKA: ksena

lele, kakvi spiskovi! priznajem za neke stvari ne znam ni sta su user posted image

Ni ja. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 612
13.6.2014 19:24:17   
jovicaa
jooj ovo i mene ceka, sutra se vracam u surovu realnost.. user posted image
sad sam u sigurnoj kuci kod mame u vrscu, oporavljam se od operacije umnjaka..
joj ko ce pakovati, trebace mi 10 dana da nas spakujem pored klinaca....

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 613
17.6.2014 7:36:10   
Lu

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

posto moja D rano leze sigurno ne bih nosila nista za setnju uvece. Kad da se setamo???? No dobro to je moje dete. I ja volim svoje peskire da imam, za dete obavezno nasi peskiri

Kolica i u šetnju user posted image

Ja ne pravim nikakav spisak, pakujem se dan pred polazak.
U kući od lijekova imam paracetamol(ako mu nije istekao rok), kreme za sunčanje takođe imamo..
Peškire ne nosim osim za plažu, ako ću biti toliko nepovjerljiva onda neću leći ni u njiov krevet, njihovu posteljinu, niti ću jesti iz njihovog posuđa.
Nama je dovoljan jedan veliki kofer za nas dvoje i jedan manji za sina.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 614
17.6.2014 7:51:57   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Peace*

Najviše na svetu mrzim da se objašnjavam sa grčkim apotekarim. Nit oni mene razumeju, nit ja njih. user posted image

Samo jednom mi je zatrebao lek na moru, doduše nisam imala dete tada, ali našla sam lek i za sporazumevanje sa grcima user posted image

Paracetamol je generičko ime (valjda) i kada sam otišla u apoteku, to sam tražila - to sam i dobila user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 615
17.6.2014 7:59:15   
Anoniman
paraketamoli je paracetamol na grckom user posted image
elem, ko se sad sprema, nek ponese i neki kisobran, od juce je zahladilo.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 616
17.6.2014 13:55:02   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Lu

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

posto moja D rano leze sigurno ne bih nosila nista za setnju uvece. Kad da se setamo???? No dobro to je moje dete. I ja volim svoje peskire da imam, za dete obavezno nasi peskiri

Kolica i u šetnju user posted image

Ja ne pravim nikakav spisak, pakujem se dan pred polazak.
U kući od lijekova imam paracetamol(ako mu nije istekao rok), kreme za sunčanje takođe imamo..
Peškire ne nosim osim za plažu, ako ću biti toliko nepovjerljiva onda neću leći ni u njiov krevet, njihovu posteljinu, niti ću jesti iz njihovog posuđa.
Nama je dovoljan jedan veliki kofer za nas dvoje i jedan manji za sina.

Meni je K redovno spavala u kolicima, svako vece na moru. Kad stignemo u stan, samo je prebacim u krevetac user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 617
17.6.2014 16:29:05   
Didy
Moji nisu hteli da spavaju uveče u šetnji u kolicima, a rano su bivali umorni i nervozni, pa smo mi praktikovali da ostajemo na plaži duže, do 19-20h, dođemo u apartman, na brzinu ih okupamo, damo im večeru i najkasnije u 21h oni su komirani. Onda mm i ja pijemo vince na terasi i kuliramo. Meni je to još bolji odmor nego da se guram kolicima kroz masu.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 618
17.6.2014 18:03:07   
anci kv
bolje pitanje da je šta ne nositi na more pošto je kraći spisakuser posted image
Na moru dunda se budila ranije,oko 7,nadojim je,popijemo kafu i oko 9 pravac plaža do nekih pola 11,doručkuje pa spavanje, pa užina i brčkanje u bazenu,ručak pa opet spavanje,pa plaža oko 16h, tamo užina i večera, pa oko 19h u sobu,kupanje,mala šetnja pa spavanje najkasnije do 21h. Nije htela da spava u kolicima uveče,morala u krevetac.
A meni je spas bio da odem i banjam se dok dva puta drema popodne,jer je mm ostajao sa njom
A nosili smo pokretni krevetac/ogradicu,kolica,bazen a od lekova eferalgan,probiotik i revitamix i hvala bogu ništa koristili nismo

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 619
18.6.2014 14:19:42   
Jeca.V

IZVORNA PORUKA: ksena

paraketamoli je paracetamol na grckom user posted image
elem, ko se sad sprema, nek ponese i neki kisobran, od juce je zahladilo.

A sta kazu,kad ce da otopliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
18.6.2014 14:45:09   
Anoniman
evo danas je opet toplo.
evo sajta za proveru http://www.okairos.gr/θεσσαλονίκη.html

(odgovor članu Jeca.V)
  Direktna veza do poruke: 621
31.7.2014 13:06:13   
milicicak
Mi krecemo na more sutra (ako nam majstor popravi kola)
Apoteka, kuhinja i garderoba su spakovane...
Ali razmisljam da za mini bubu ponesem tri-cetri zamrznuta rucka, stvarno ne bih da kuvam svaki dan, pa smo nabavili frizider koji se prikljucuje na upaljac u autu. Napunicu taj frizider onim patronama za zaledjivanje, imam 6 srednjih i 2 velike. Da li neko ima iskustva sa tim? U smislu hoce li mi se hrana otopiti za 10-ak sati voznje?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 622
31.7.2014 13:10:25   
Olga75
Milicicak po ovom vremenu ne verujem a i ako putujete nocu manje su sanse
sta ja znam , ja nisam nosila nista sto se lako kvari
kad smo isli tamo nocu u Bosni je prilicno hladno i cim smo stigli klopa je isla u frizider al to su sve uglavnom bile kobaje , sunke i tvrdi sirevi a tom treba dugo da se pokvari
hocu da kazem bila mi je dosta obicna frizider torba sa onim patronama ( moja je stara preko 30 godina sad vec raritet user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 623
31.7.2014 13:13:00   
lesica
Milicicak, ako je meni bez da krene da se odleđuje bilo šta, u frižideru koji se ne kači na upaljač, sve preživelo do Grčke, ne vidim razlog što bi se odledilo. I daaa, ja bih definitivno ponela sve spremljeno, zaleđeno samo da ne kuvam na odmoru.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 624
31.7.2014 13:14:52   
milicicak
Hihi, Olga, ja u toj torbi nosim samo vodu, medeno srce i cokoladu :) da mi nije mini bube ovako alergicne kakva jeste ne bih od hrane nista ni ponela :(
Ja bih ponela komplet zamrznut rucak (punjenu papriku, paprikas, musaku) pa to odledjivala kad tamo ne kuvam...

Hvala Lesice :)

< Poruku je uredio milicicak -- 31.7.2014 13:15:32 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here