|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta spakovati za more?
9.6.2014 17:53:26   
Olga75
i sta pakujemo za more ove godine ?
postoji i tema rekviziti za plazu , samo da vas podsetim user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 576
9.6.2014 18:06:26   
soni
hvala olga user posted image

treba da pocnem sa pravljenjem spiskova, pa tek onda kupovina pakovanje i sl....

mene najvise interesuje sta ste od lekova kupovali??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 577
9.6.2014 18:09:07   
Olga75
no problemo user posted image
prelistaj par strana unazad , ima citavih spiskova apAteke za put

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 578
10.6.2014 0:59:04   
Sanchy
Najveci problem su mi stvari za bebca,kako god da okrenem nosim mu gomilu stvari ,ne znam kako cu mu to popakovati uopste,,,lakse bi mi bilo da zakacim njegov ormarcic za kolauser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 579
10.6.2014 7:02:41   
Misha i Ljisha
ja sve mislim da je za more lakse nego za zimovanje. Bice gologuzi veci deo dana user posted image , bukvalno im treba jedna kombinacija na dan i par stvarcica ako bas zahladi. Sesir, i to je to. Cak ni pelena ne treba mnogo. Ja se bre istraumirala za to pakovanje kad smo isli na zimovanje, ma komotno sam mogla pola stvari i nasih i njenih ostaviti. Ako budemo isli na more (jos uvek nam je to pod znakom pitanja) mislim da cu biti "pametnija" i sto bi se reklo putovacemo "light"user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 580
10.6.2014 7:14:55   
minnica
Ja sam nosila 1 veliko pakovanje pelena (70ak komada) i bilo mi je dosta. Što se garderobe tiče, za dete sam pakovala nekoliko pamučnih haljinica, majica, šorcića, bodića za spavanje jednu trenerku ako zahladi (mada se to nikad ne desi u špicu sezone kad mi idemo), par čarapica, sandalice, papučice. Kad je imala godinu dana, nosili smo putni krevetac i posteljinu (čaršav i ćebence), nošu, kišobran kolica. Veliki deo stvari su mi peškiri, ali ja moram da ih nosim, čak iako ih ima u apartmanu. Volim da koristim svoje.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 581
10.6.2014 7:18:33   
serpica
Mi putujemo pocetkom jula,i ja sam vec napravila spisak stvari sta treba poneti,na prvom mestu je apoteka za decu,a onda tek garderobica i rekviziti za plazu.Sto se bebca tice ponecu vise nego sto treba za svaki slucaj.
Ne znam kakve su to pelene za kupanje? Ako ih je neko koristio bas mi znacilo misljenje,hvala.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 582
10.6.2014 7:19:14   
Misha i Ljisha
posto moja D rano leze sigurno ne bih nosila nista za setnju uvece. Kad da se setamo???? No dobro to je moje dete. I ja volim svoje peskire da imam, za dete obavezno nasi peskiri

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 583
10.6.2014 7:32:20   
Anoniman
serpice, mi smo koristili pelene za kupanje i prosle i pretprosle godine. meni su super. navlace se kao gace, a ne upijaju vodu.

Direktna veza do poruke: 584
10.6.2014 8:35:38   
serpica
Ksena hvala user posted image a mogu i nale bebe da ih nose,moj bebac ima 10 meseci,da li se kupuju po velicinama?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
10.6.2014 8:38:53   
Anoniman
Serpice imas ih u liliju i dm-u, idu po kg ja misliim.

Nama je garderoba vec spakovana, i apoteka, ostale jos samo neke sitnice, idemo za 10 danauser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 586
10.6.2014 8:44:10   
serpica
Zene hvala vam user posted image pogledacu ovih dana

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 587
10.6.2014 8:46:15   
Anoniman
Nistauser posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 588
10.6.2014 9:01:39   
Anoniman
serpice, mislim da ima 3 velicine (S, M, L). Moja je prve godine imala 7 - 8 meseci i koristili smo najmanje, a prosle godine smo M koristili (imam po 2 - 3 zaostala primerka od oba)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 589
10.6.2014 11:59:09   
Didy
Ja nisam tako revnosna, pakujem se dva-tri dana pred polazak, najčešće tu noć zaglavim. user posted image Imam u glavi šta ću nositi, ali sve je još u ormarima, pola toga treba i da se opere i ispegla... Polako... Imamo vremena. Mi krećemo 27. uveče. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
10.6.2014 12:37:22   
Olga75
evo tema o pelenama za kupanje
http://www.ringeraja.rs/forum/m_394/mpage_4/key_/tm.htm

izvinite zbog ovakvog linka , iz nekog razloga ne mogu lepo da linkujem

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 591
10.6.2014 12:41:54   
Torbica
Isto kao Didy, tri dana pred put pakujem. Jedino dopunim apoteku prethodnih dana, ali stvari, realno, ne nosim puno. Izvezbala sam se. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 592
10.6.2014 12:46:15   
Anoniman
ja svaki put kazem, da necu da nosim gomilu stvari, i opet se zeznem u pakovanju....

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 593
10.6.2014 13:44:26   
Didy
Mi ćemo videti kako ćemo se spakovati ovog leta. Dok smo imali tvinga, u gepek je mogao samo jedan kofer da stane i pored dve kese. I to je onda izgledalo ovako - Izvadim sve stvari koje sam mislila da ponesem za nas 4 i stavim na bračni krevet - pun bude. Onda odmah okom ocenim da moram pola da odvadim, pa još kad počnem da pakujem, odvadim još pola od one polovine koja je ostala. user posted image
E, sad, pošto senik ima veći gepek, videćemo kako će izgledati pakovanje. Generalno se trudim da budem praktična. I inače ne patim od toga da se nešto fensiram, niti decu nešto preterano lickam, pogotovo to ne planiram na moru da radim, tako da nosim ono što će im biti udobno i prijatno, a isto tako i nama.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 594
10.6.2014 13:56:21   
Torbica
Nas Logan je bas zgodan, ogroman gepek plus krovni nosac sa krovnim koferom. Da nije njega, ne znam kako bi!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 595
10.6.2014 14:01:01   
superm

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Najveci problem su mi stvari za bebca,kako god da okrenem nosim mu gomilu stvari ,ne znam kako cu mu to popakovati uopste,,,lakse bi mi bilo da zakacim njegov ormarcic za kolauser posted image

user posted image upravo tako

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 596
10.6.2014 14:07:23   
Olga75
ja prvo pakujem apoteku , onda Marijinu garderobicu i peskire , onda vodu i na kraju stvari za matorog i mene i uvek ponesem malo praska ( kao da tamo nema da kupim ) i neke stvari properem. Mada da se zver pita jedino sto bi nosili su rekviziti za plazu a i tamo bi kupili jos toliko user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 597
10.6.2014 14:09:38   
vikiveki
Moj bebac ,sada već vejiki čoekuser posted image prošle godine se kupao bez pelena ,imao je čovek svoje kupaće
A što se tiče pakovanja e ja tu moram priznati da preteram,pa onda se pred polazak nekoliko puta korigujem i dok ne krenem otpadne skoro dve trećine onoga što sam misliloa da prvobitno ponesemuser posted image A što se tiče apoteke ,e tu ništa ne izbacujem,ipak sa njih troje nikad ne znam šta se može desiti

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 598
12.6.2014 15:17:37   
Bebetto
Sta pakujete u putnu apoteku?

Voli me iz inata , voli me bez ostatka, voli me bilo gde sam, baš takvu kakva jesam !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 599
12.6.2014 15:27:32   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Bebetto

Drage mame,šta od lekova i neke "prve pomoći" za decu nosite na more?
user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Bebetto)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here