|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta spakovati za more?
28.5.2013 13:44:17   
bea83
Hahaha, dobra si Kseno oni već sigurno otputovali i vratili se pošto je post od prošle godineuser posted image

Inače mi smo nosili sve i svašta, punto samo što se nije prevrnuo i sve mi je zatrebalo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 526
28.5.2013 16:20:41   
Anoniman
hahahahahahuser posted image uopste nisam primetila!

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 527
28.5.2013 18:22:01   
gagana83
Mi smo jedne godine morali da zajmimo onu korpu sto ide na auto user posted image
A pre dve godine sam do Zlatibora sedela u autu skroz iskrivljena, jedva smo se spakovali, i to smo tad vozili Tuarana, prilicno komforan auto user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 528
28.5.2013 19:23:57   
Moiraina
Mi smo trebali ići mm-ovim službenim karavanom (koliki gepek ono čudo ima, pa ne da bih sve spakovala nego bi ostalo ohoho praznog prostora, mada našla bih ja već način da i to popunim user posted image ), ali je ta varijanta propala user posted image .
Valjda se potrpamo nekako. U krajnjoj liniji, nećemo nositi velika kolica, nego neka razdrndana kišobran i to je to. user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 529
28.5.2013 19:49:49   
jovicaa
mi smo morali da uzmemo krovni nosac, zbog nedostatka prostora u autu...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 530
30.5.2013 20:00:19   
jovicaa
kada ste poceli da se pripremate za more? mislim stvari i to. s obzirom da nas ima cetvoro, mozda bih vec trebala polako da sklanjam po nesto... imamo jos dve nedelje?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 531
30.5.2013 21:42:38   
Torbica
Moiraina, svaka cast! Kakvi, ja jos nisam nista spremila... To pranje/susenje vesa kod mene funkcionise po principu - otvorim ormar i redjam u torbe. Ionako se to sto nose stalno pere, nista mi ne stoji u ormaru sto nije za obuci. Valjda sam se toliko ispraksala, pakujem nas dva dana pred put, subota, nedelja. Sutra cu spisak da napisem. user posted image Pozz

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 532
30.5.2013 22:34:53   
Moiraina
Ma moram, zato što su to većinom letnje stvari koje su do sada stajale spakovane, deo sam povadila kada su bili oni topli dani, ali većina je ostala spakovana, pa sad kad pretresam šta ću da ponesem, ajd da onda sve sredim, ionako se stalno premišljam, prepakujem, pokušavam da za nas dvoje velikih ponesem što manje. Pa još ovo odvratno vreme, sve se sporo suši (treba mi mašina za sušenje veša definitivno). Za klince mi je najmanji problem, za njih ću da ponesem većinu stvari, to ionako ne zauzima mnogo mesta. Nego, ja i dalje ne znam šta ću za kolica, baš bi mi značilo da ponesem velika (kišobran su mi ionako u poluraspadu), a ona zauzimaju mnogo mesta u gepeku...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 533
30.5.2013 22:54:18   
jovicaa
meni je problem sto imam stalno gomilu prljavog vesa, sad cu da pokusam da nekako nema gomilu vesa za pranje, nego da vecina bude oprana, i to mi je vec priprema za moreuser posted image
a masina za veees, eh.... to je uzivancija steta sto je nemamo

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 534
30.5.2013 22:54:57   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Torbica

Moiraina, svaka cast! Kakvi, ja jos nisam nista spremila... To pranje/susenje vesa kod mene funkcionise po principu - otvorim ormar i redjam u torbe. Ionako se to sto nose stalno pere, nista mi ne stoji u ormaru sto nije za obuci. Valjda sam se toliko ispraksala, pakujem nas dva dana pred put, subota, nedelja. Sutra cu spisak da napisem. user posted image Pozz

I ja radim isto, nekad se desi da nekoliko sati pred put počnem vaditi "nepotrebne" stvari iz kofera.

Od srca preporučujem Hiper hama gel za ujede insekata, definitivno pomaže, hladi mesto uboda a dete se ne češe uopšte.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 535
30.5.2013 22:58:47   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Nego, ja i dalje ne znam šta ću za kolica, baš bi mi značilo da ponesem velika (kišobran su mi ionako u poluraspadu), a ona zauzimaju mnogo mesta u gepeku...

Odmah za vikend na neku auto pijacu ili buvljak da kupite one šipke za krov kola. Nama su kolica od samog početka gore lepo upakovana u džak i vezana tako da ne zauzimaju mesto u gepeku.

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 536
30.5.2013 23:23:50   
jovicaa
pa da, i mi nema teoretske sanse bez krovnog nosaca da se popakujemo, teoretske sanse

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 537
30.5.2013 23:28:41   
Ivanka 75
Kolica i dva kofera pride user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 538
30.5.2013 23:30:29   
madre
ivanka, izvni, imas ppuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 539
30.5.2013 23:42:19   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Nego, ja i dalje ne znam šta ću za kolica, baš bi mi značilo da ponesem velika (kišobran su mi ionako u poluraspadu), a ona zauzimaju mnogo mesta u gepeku...

Odmah za vikend na neku auto pijacu ili buvljak da kupite one šipke za krov kola. Nama su kolica od samog početka gore lepo upakovana u džak i vezana tako da ne zauzimaju mesto u gepeku.

Ovo je super ideja i videćemo odmah sutra da nešto uradimo po tom pitanju. Ja sam mislila da to može samo kod onih automobila gde već postoje ugrađeni ti nosači, ali sad smo gledali po netu i našli smo već nešto što bi nam odgovaralo. Onda bismo se opušteno spakovali... Hvala!

Direktna veza do poruke: 540
31.5.2013 0:43:11   
Azra_
Hehehe, a kad se setim dana kada sam nosila za sebe jedan koferčić sa torbama, jedan sa obućom i jedan za krpice... MM se sada redovno sladi kad se pakujemo jer sam uspela da se kompresujem u jedan koferčić, a nekad sam govorila da je to nemoguće i da mi je sve što sam spakovala neophodno. Haha.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 541
31.5.2013 8:08:49   
Torbica
Moiraina, ma mi bez tog krovnog nosaca nema sanse da bi se spakovali. I sa tim bude krcato, ma samo krevetac prenosivi za bebca, dvoje kolica, hihi... Mada u septembru smo fino prosli, prvi put da smo isli nas petoro. Ovo putovanje je prvo ovakvo - busom, jer ide i moja mama, pa nam fali sesto mesto u kolima... A u septembru cemo avionom, tako da ove godine ne pakujemo auto. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 542
31.5.2013 13:04:42   
Moiraina
user posted image : pozajmili smo krovni nosač user posted image
user posted image : bebac mi sinoć imao temperaturu i plakao celu noć i prepodne, danas ga vodimo da ga dr pretrese, sumnjam na zubiće (u protivnom ću da se samoubijem)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 543
31.5.2013 13:13:18   
sarti
I moja starija cera dobila sinoc temperaturu, u 2h je vodim kod lekara.user posted image
Strah me da se i mladja ne razboli. Sutra uvece putujemo

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 544
31.5.2013 13:46:43   
jovicaa
nadam se da ce biti samo neke prolazne prehlade, drzim fige!
i nama stariji poceo da slini i kija, danas smo trebali da idemo po njega u vs, ali produzive boravak dok ne ozdravi, zbog bebe...

(odgovor članu sarti)
Direktna veza do poruke: 545
31.5.2013 13:47:04   
Anoniman
mi prenosivi krevetac ne nosimo (stoji nam kod babe i nikad u njemu ne spava user posted image ) vec smo i prosle godine i ove trazili da nam u hotelu stave njihov krevetac, nosimo samo nas dusek, onaj tanki. a posto do sad nismo imali kisobran kolica, sad cemo ih kupiti, jer ova nasa zauzimaju bas dosta mesta.

(odgovor članu sarti)
  Direktna veza do poruke: 546
31.5.2013 14:07:55   
jovicaa
jao mi nosimo krevetac, kolica, ko zna koliko torbi.... nesto i od hrane, mogu da pretpostavim da ce biti blaga ludnica spakovati se za 2 nedelje letovanja i mozda koji dan vise.
mi i u vrsac kad idemo na pet dana nosimo 2 torbe, strasno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 547
31.5.2013 14:13:25   
Dusha
Da se ukljucim i ja.
Prosle godine smo bili u grckoj u apartmanu, a da bi bilo kao lakse ove godine uplatimo hotel.
Idemo za tri nedelje i malopre sam pravila preliminarni spisak, i plasim se da kazem mom dragom da nije nista manji od onog za apartman user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 548
31.5.2013 14:18:15   
Anoniman
i mi smo prosle godine u principu bili u onim studijima sto imaju i kuhinju (ispostavilo se da je to tako mali prostor, a kao ima dve odvojene prostorije), a ove godine hotel, ali su mi rekli da slobodno mogu sici u kuhinju tamo gde im je kao snack bar da podgrejem hranu ili operem flasicu...
a zasto svi nosite prenosive krevece? mislim, da li je to zato sto tako zelite ili su vam rekli da ne mogu da stave oni njihov?

(odgovor članu Dusha)
  Direktna veza do poruke: 549
31.5.2013 14:56:11   
Dusha
Mi nismo nikad nosili taj krevetac, imamo ga kod bake i deke, ali posle godinu dana ionako ničemu ne služi, jer nije stabilan. Barem je u našem slučaju tako.
Mislim da je krevetac u hotelu ok resenje, eventualno da se ponese mali dušek ili sundjer, iz higijenskih razloga, ni zbog čeg drugog.
Poneću ove godine mali, minijaturni rešo, ako igde budem mogla da ga uključim, da podgrejem mleko ujutru ili uveče pred spavanje. Ako ne bude to upalilo , cimaću ove iz restorana u hotelu, šta da radim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here