Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more? 23.5.2012 17:37:04
|
|
|
|
ishler
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 12.6.2012 18:33:36
|
|
|
|
Olga75
|
za manje od tri nedelje ja putujem a jos uvek nit sam spisak napravila nit sam sta kupila onda , sta nosimo ove godine
|
|
RE: Šta spakovati za more? 12.6.2012 18:50:59
|
|
|
|
maksmin
|
I mi putujemo uskoro, 1.07, i nista spremili nismo. Ali dogovor je: papuce, kupaci, 3-4 haljinice, neka majca, za mm par sorceva i majci, peskiri, i mi smo spremni! Mada ja uvek tako planiram, a na kraju ispadne 2 kofera i torbe! ZENEEEE!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 12.6.2012 19:00:26
|
|
|
|
cani
|
IZVORNA PORUKA: Vila Dobrila IZVORNA PORUKA: ishler Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem? Roda megamarket. Ima i u Idei,onoj najvecoj,ali kosta oko 850 din,a u radnji Boy Toy, u toj istoj Idei,taj isti slauf sa suncobrancicem kosta 450,s tim da u toj radnji imate i popust od 10%,znaci kosta oko 400 sto je duplo jeftinije.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 12.6.2012 20:39:32
|
|
|
|
Shishica
|
Mi za 22. dana krecemo, stikliramo sta smo kupili i ima jos.. aaa valjda ce biti sve dobro.. Nosimo gotova jela uglavnom agrozivova i iz slatke kuce.. culi smo da su odlicni, nisu kao ostala gotova jela sa onim svim istim mesom i zacinima, istim ukusom.. ovde je cisto meso i ima od pileceg mesa i tako..jedino sto su pakovanja od 300, a ne od 400.gr. no dobro.. i da, nemaju konzervanse i te dzidzabidze..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 12.6.2012 20:51:24
|
|
|
|
Olga75
|
ja na moru kuvam supu iz kesice i eventualno testo prosle godine smo pravili i mekike i rostilj a gazdarica je spremala ribu i kojekakve brodete , pa onda par puta restorani i slus da vucem hranu nikako ja sam jos uvek kod apoteke , ko i svake godine
|
|
RE: Šta spakovati za more? 13.6.2012 10:46:43
|
|
|
|
Shishica
|
Pa gotove supice, jela i malo hrane za pticice ("kornfleksi"), a podrazumevaju se girosi, restoran mozda 2-3 puta (za vise nema para) i par konzervica, tamo idemo u prodavnicu za mlecne proizvode, voce, povrce i druge picaboce..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 13.6.2012 11:07:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi idemo u nedelju, manje više je sve kupljeno!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 13.6.2012 14:44:55
|
|
|
|
Sesilija 83
|
uhhh mm resio definitivno da vodimo K krajem avgusta u greece,samo da joj izvadimo ausvajs i odosmo pa da vidim sta da nosim i verujte nisam ziva za taj slucaj... verovatno cu biti gora od ciganke kad se natovati sa svim i svacim... idem da vidim sta se pise unazad
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 13.6.2012 14:53:52
|
|
|
|
minavb
|
Šta spakovati za more? One patuljke iz bajke što sve popakuju i srede dok ti spavaš.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 11:45:53
|
|
|
|
Anoniman
|
mina bas tako! Mi krecemo za dve nedelje, moram da stavim na spisak da treba da napravim isti Mi cemo nositi jedan deo klope, pogotovo povrce jer je od mojih iz basche
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 11:56:48
|
|
|
|
Mama 78
|
He,he baš sam o ovome razmišljala.I obuzela me blaga panika,ko me nagovori na ovu avanturu.A MM kulira,jao kako je njima lako što imaju nas:)jer da nosim malo bazence,jer ste kupale tako male bebe direktno u more?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 12:05:00
|
|
|
|
tijatija
|
Ja vam savetujem sto manje da pakujete, na svaki korak veliki diskonti i apoteke a cene su priblizne ako ne i iste kao i u SR.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 12:06:31
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Mama 78 ,jer ste kupale tako male bebe direktno u more? Mojsa se vec dva puta kupala u moru Bas joj se fino ocistilakoza od osipa sto je imala koji je izbija od znoja Inace napunim mali bazencic pa se brcka
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 13:28:00
|
|
|
|
Olga75
|
konacno sam zavrsila spisak za apoteku u stvari reviziju mi je napravila Ana a otisla sam da je pitam za vakcinu protiv varicele sad sam kod zvercicine odece
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 13:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Olgo ako mozes podeli spisak iz apateke
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 13:47:39
|
|
|
|
isidora88
|
ne znam da li mateji da nosim kasice,planirala sam da se hranimo po restoranima kao i uvek,ja u kuhinju ne ulazim na moru cime ste vi hranili dete od godinu ipo,za rucak mi je lako ali ne znam sta za dorucak i veceru da mu dajem,da li da nosim pahuljice i tako to pa da mu tamo spremam kasicu,sta su vasa deca jela,inace mi smo na plazi ceo dan
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 13:50:37
|
|
|
|
tijatija
|
Pa sve zavisi sta ti M jede, ako mu i dalje miksas hranu najbolje ti je resenje kasice a ako ne uvek mozes neku finu supicu da mu narucis u restoranu.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 13:54:46
|
|
|
|
Olga75
|
mogu Zenetino (hihihi ) sto da ne mogu : - fenistil - synopen - brufen sirup - operil sprej ( laksi za aplikovanje - orosal -linex -pantenol - jekoderm -pavlovicka -hidrogen , bivacin sprej , flasteri - toplomer -neki repelent ali ja nosim zanzu samo da promenim baterije i to je to ako je dete alergicno na nesto onda je tu jos : presing i aerius etogac kad je krenula da mi revidira spisa , sta ce ti ovo i ono a onda je izvadila svoj i kaze : revidiraj ga a na spisku ista gomila sa malim razlikama
< Poruku je uredio Olga RR -- 15.6.2012 13:55:23 >
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 14:04:20
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Pa sve zavisi sta ti M jede, ako mu i dalje miksas hranu najbolje ti je resenje kasice a ako ne uvek mozes neku finu supicu da mu narucis u restoranu. nije mi problem za rucak,tu bi jeo supice,corbe i nesto od mesa,problem mi je dorucak i vecera,ima puno zuba pa moze sve da zvace al nemam ideju sta da mu dajem za te obroke
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 14:06:31
|
|
|
|
Olga75
|
najbolje da mu dajes ono sto jede i kod kuce
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 14:08:19
|
|
|
|
red3lilu
|
Olga ne zaboravi uputilo za navodilo, sve te lekiće treba znati i za čega su Kapica za glavu, mišići za ruke i gumene klompice za šljunkovitu plažu... Sve ostalo je proizvoljno P.S. Ne sećam se kad smo se najeli toliko voća ko na moru
< Poruku je uredio red3lilu -- 15.6.2012 14:09:27 >
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 14:09:23
|
|
|
|
tijatija
|
Neznam kako ga hranis, ali ja sam u tom uzrastu davala sve da jede, mada sve je to individualno... Ako ces privatni sm. keks u mleko, palentu, kifla jogurt , kajmak hleb ,moji su bas voleli te mlecne proizvode sa hlebom ili kiflom s obzirom da je toplo mislim da ce mu to bas prijati
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 14:32:31
|
|
|
|
Olga75
|
jos su nam klometol i enterofuril u raspravi za to je predvidjena treca konsultacija
|
|
RE: Šta spakovati za more? 15.6.2012 14:37:25
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ne znam da li mateji da nosim kasice,planirala sam da se hranimo po restoranima kao i uvek,ja u kuhinju ne ulazim na moru cime ste vi hranili dete od godinu ipo,za rucak mi je lako ali ne znam sta za dorucak i veceru da mu dajem,da li da nosim pahuljice i tako to pa da mu tamo spremam kasicu,sta su vasa deca jela,inace mi smo na plazi ceo dan Ja sam nosila pahuljice i good night hipp kašice. Ovaj put ima da jede sve što ima u restoranu.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?