Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:13:06
|
|
|
|
Shishica
|
Da, tamo smo bili sami 2009-te, preko puta Krfa, prelepo mesto.. Ovaj put imamo onaj kofer za auto - kao camac :) pa valjda se necemo guzvati u kolima..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:16:08
|
|
|
|
branki*
|
ja imam tremu kao da cu na mesec da ga vodim,a ne 10 dana u grcku
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:18:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma branki, biće vam super. Voda je u Grčkoj topla. Gde idete?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:19:26
|
|
|
|
Shishica
|
Ovako je to izgledalo prosle godine na povratku s mora i posle svracanja u Jumbo I jos zamislite hrpu ispod mojih nogu, oko mene i napred na sedistu i guralica auto koji smo dobili od gazde gde smo odseli, neki stari auto guralica.. iza moje glave..
< Poruku je uredio Shishica -- 18.5.2012 14:20:40 >
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:22:25
|
|
|
|
branki*
|
ha,ha,shish,bas ste se ususkali tash,najverovatnije hanioti sredinom avgusta,ali nije definitivno.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:23:09
|
|
|
|
MicinaMama
|
Uh da bar mogu da odem na more bilo gde nebih se ni opterecavala oko toga sta sve trebam da nosim hehehe...zna se odecica,pelene,flasica,jelo i sokic za put i gotovo...ako sta zafali kupis tamo i gotovo.Ja necu moci zbog trudnoce da putujem a nisam isla na more 4 godine
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:25:27
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Da, tamo smo bili sami 2009-te, preko puta Krfa, prelepo mesto.. Ovaj put imamo onaj kofer za auto - kao camac :) pa valjda se necemo guzvati u kolima.. Parga, divno Prelepo mestasce, mi smo prosle godine isli tamo. Mi smo se prosle godine jedva spakovali iako smo imali taj kofer sto ide na krov a auto nam je prilicno komforan. Kako li se pakuju zene sa vise dece, to mi samo nije jasno.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:29:53
|
|
|
|
Shishica
|
Ne znam Gaga, ja bas ne preterujem sa stvarima, uvek samo osnovno.. prosle godine sam bas napisala sta je bio visak i sta ubuduce treba, ali ne znam gde mi je to sto sam pisala... Parga je moje i jedva cekam da je vidim, ovaj put i malo okolo.. samo da nam Ema ne bude haos kao i uvek pa da mi presedne.. Kolica za nju ne nosimo jer se ne voza vec dugo u kolicima, a i tamo bas ne znam kako bi upravljala njima..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:35:35
|
|
|
|
gagana83
|
I ne trebaju ti za Pargu kolica. Je l u istu vilu idete?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:01:42
|
|
|
|
peca
|
Spakovati kesh, sve ostalo se moze kupiti
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:03:53
|
|
|
|
Shishica
|
Ako se ima, to je najbolja varijanta..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:04:52
|
|
|
|
peca
|
Poneses samo novcanik, kako bi to bilo dobro
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:28:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Da li je neko video ovo negde u NS i gde? Meni je ovo MUST HAVE!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 20:00:17
|
|
|
|
mamicak
|
ja jedva cekam more i ne opterecujem se mnogo sta moram poneti. sta zaboravim, kupim tamo.:D Prosle godine sam presla 1500 km da bih stigla do mora i to u osmom mesecu trudnoce......Svi mi govorili da sam luda, a meni ustvari bilo super............cak sam i vozila:D, jer mi je bilo dosadno svo vreme samo sedeti kraj muza.......
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 22:10:46
|
|
|
|
IVA 11
|
Tash, ako ga ne nadjes ja cu ti kupiti i poslati.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 22:18:49
|
|
|
|
mama kukunka
|
Tash, ja sam ovo imala jos 2004 kad sam sa J prvi put isla na more..i naravno, ne znam kome sam ga dala, bilo je chicco-vo Iva 11, koliko kosta ta kadica u podgorici, da ne vucem i ne kupujem ovde, nego da kazem sestri da mi kupi ttu
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 7:48:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IVA jel Chiccovo?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 8:57:36
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ove godine nista Zbog mm posla nema sanse da se osolimo ni na sedam dana... a plan je bio da vodimo gospodjicu ....ali nema veze neko na moru a neko u lavoru
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 9:37:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Nije Chicco, neka je marka neznamnija Bacila sam kutiju kod njega pa ne znam, ali ovdje se prodavao u Rocky Pistolato trzni centar sa najvise opreme za more, i prosle godine je kostao oko 7 eura.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 11:38:30
|
|
|
|
viking
|
Jeste, to je za ujede, odlična ali odlična stvar! IZVORNA PORUKA: Tash Ne nosim hiperhama, to je za ujede? Nosim Fenistil.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.5.2012 23:56:52
|
|
|
|
Vila Dobrila
|
Planiram da vodim dete na selo, seoski turizam, ali pravi, ne Kopaonik i Zlatibor fensi varijanta već Bosna, planina i nepoznati predeli. Šta bi trebalo da ponesem, osim uobičajene apoteke? Stalno mi se vrti po glavi trip o zmijama, krpeljima, ujedima pčela i udaljenosti grada pa jedan lek ili medicinsko sredstvo više nije na odmet. Na šta obratiti pažnju?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 21.5.2012 10:48:31
|
|
|
|
ishler
|
Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 23.5.2012 9:22:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Spisak je za sada: - ProbioKid Immuno, Bio Gaia kapi, Probiotik - meni - Orosal za decu - Panklav i Sinacilin sirup, Hemomycin meni - Melop, i kreme za sunčanje - Synopen - za alergiju na sunce - Aerius sirup (za alergiju) - Brufen i Efferalgan sirup, toplomer, brufen - meni - Olynth spray za nos za decu, Physiomer, pumpica za nos - papirne i vlažne maramice - četkice i pasta za zube - autan, narukvice, zujalice, mrežica za komarce - manikir - češljevi, četke - štapići za uši - kupke, kreme (Mustela), meni Nivea - pelene - Sebamed za ojed - Pantenol - Fenistil - Deterdžent za sudove, sunđer, kuh.krpe - Allernova, flašice, hrana (dugačko, pa ne detaljišem user posted image ) - kolut, mišići - ulošci - meni - meni: Symbicort, pressing (alergija, astma), Yasmin antibebi - hanzaplast
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 23.5.2012 10:16:53
|
|
|
|
viking
|
Ja sam baš htela da kažem to za krpelje i zmije, ali eto, preduhitrila si me. Ako ćete biti stvarno daleko od civilizacije, nosi sve što imaš tj. sve što ti padne na pamet :) A možda da odeš u apoteku i lepo kažeš gde ideš, pa da ti oni preporuče? IZVORNA PORUKA: Vila Dobrila Planiram da vodim dete na selo, seoski turizam, ali pravi, ne Kopaonik i Zlatibor fensi varijanta već Bosna, planina i nepoznati predeli. Šta bi trebalo da ponesem, osim uobičajene apoteke? Stalno mi se vrti po glavi trip o zmijama, krpeljima, ujedima pčela i udaljenosti grada pa jedan lek ili medicinsko sredstvo više nije na odmet. Na šta obratiti pažnju?
|
|
RE: Šta spakovati za more? 23.5.2012 15:10:20
|
|
|
|
Vila Dobrila
|
IZVORNA PORUKA: ishler Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem? Roda megamarket.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?