Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 16:48:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
Moje misljenje - nije mali. Moja kuma je vodila dete od 2 meseca na more
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 17:05:45
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: TheZvoncica Mame, interesuje me da li je naka od vas vodila bebca od 4 meseca na more. Planirali smo u septembru da ga vodimo (tad ce napuniti 4m)? David je stvarno super beba i uopste nemam problema (da kucnem u drvo) ali opet me brine da li je mozda suvise mali za more? pozdrav Najlakse je kad su tako mali, uzivacete.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:19:01
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Mi pijemo... mislim da se zove Avra ili tako nekako voda, znam da je Coca-Colina, kao i Rosa. Kako bre Rosa Coca Cola-ina?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:41:15
|
|
|
|
viking
|
Lepo, kupili su je od Simpa pre 5-6 godina IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: marija32 Mi pijemo... mislim da se zove Avra ili tako nekako voda, znam da je Coca-Colina, kao i Rosa. Kako bre Rosa Coca Cola-ina?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:43:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: marija32 Mi pijemo... mislim da se zove Avra ili tako nekako voda, znam da je Coca-Colina, kao i Rosa. Kako bre Rosa Coca Cola-ina? Jes, njihova je, sa njima pravim dogovor kada se Rosa oglašava na RR.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:43:41
|
|
|
|
Anoniman
|
I mi smo pili Avru!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:44:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: TheZvoncica Mame, interesuje me da li je naka od vas vodila bebca od 4 meseca na more. Planirali smo u septembru da ga vodimo (tad ce napuniti 4m)? David je stvarno super beba i uopste nemam problema (da kucnem u drvo) ali opet me brine da li je mozda suvise mali za more? pozdrav Najlakse je kad su tako mali, uzivacete.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:44:58
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Lepo, kupili su je od Simpa pre 5-6 godina IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: marija32 Mi pijemo... mislim da se zove Avra ili tako nekako voda, znam da je Coca-Colina, kao i Rosa. Kako bre Rosa Coca Cola-ina? Crna ja! Pojma nemam Tako mi i treba kad ne gledam TV, ne čitam novine edit: Tasho, i kakva je? Mi idemo krajem avgusta na Sitoniju pa da znam da li da teglim Rosu odavde
< Poruku je uredio Snelle -- 15.8.2011 12:47:11 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:56:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
U Grčkoj je flaširana voda sasvim OK, mi smo kupovali koju smo stigli i nismo imali nikakvih problema
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 12:58:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle, kakva crna Rosa? Ako sam ja svom kilavom detetu davala neprokuvanu Avru, možeš i ti svojoj devojčici.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 15.8.2011 13:01:32
|
|
|
|
Snelle
|
Ja ne kuvam vodu ko zna od kad....super, dva balona manje u autu
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.8.2011 13:43:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Čini mi se da sam ovaj put organizovanija! Izgleda ćemo imati dva kofera, neseser tašnu, frižider tašnu i štrand tašnu. Mislim da je to prihvatljivo. U jednom koferu je garderoba, a u drugom sve ostalo. Sve ostalo: šerpe, instant hrana (ad mleko, palenta, kiki bonbone ,) kuhinjske krpe, donji veš, i obuća. I da, imamo jednu manju tašnu presvalke, pošto na pola puta spavamo, pa da ne vadimo velike kofere iz auta. Ovaj put nosimo letnja kolica, pristala sam, a mrzim ih. Nosimo dušek za putni krevetac, a dal nosimo krevetac, videćemo dal će da bude mesta u autu.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.8.2011 13:49:15
|
|
|
|
Didy
|
Tasho, pa vi opet idete na more!? Je l' to treći put? Uh, kako vam zavidim! Mi ovog leta uopšte nismo uspeli da odemo.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.8.2011 13:51:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Drugi. Za treći put bih samo decu stavila pod mišku i pošla.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.8.2011 13:53:41
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Tash Drugi. Za treći put bih samo decu stavila pod mišku i pošla. Uživajte!
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.8.2011 13:54:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.9.2011 11:41:24
|
|
|
|
bebać
|
Da ne iščitavam, nemam kad, kakva je voda u Hrvatskoj i koje sokove preporučujete da kupujem? Ne planiram nosit odavde i to sad.Kakve su cijene, imal ko da mi da par info? Takodje me interesuju cijene cigareta, jesul drastično veće od ovih ovdje naših...da bar onda to kupimo pošto će nama dvome na cigare otić više nego na hranu
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.9.2011 11:53:43
|
|
|
|
bebać
|
Jao kuku, bolje da Vas NE iščitavam, koliki spiskovi i organizacija(svejedno,svaka čast), kod mene to nema šanse sve toliko i sve danas. Od 'apoteke' za Sergeja ću nositi : febricet i čepiće presing za alergije, toplomijer i taj probiotik za ne daj Bože proliva(sad ću da kupim) i one masti za ujede i opekotine(mada ne vjerujem, sunce sada tamo uopšte nije jako). Ako šta zafali, kupim tamo imaju apoteku sigurno(negdje ) rekviziti za plažu se podrazumijevaju, nakupovala sam dosta potkošuljica u fazon atlet majice, i u tome će najviše da boravi, i kupaće gaćice na fazon biciklistički/šortsa sokići i grickalice za auto Najbitnije mi ej da šta za njega ne zaboravim, ja i m ćemo se već snaći kako god
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.9.2011 12:46:03
|
|
|
|
kliklik
|
Da li neko zna da li mogu da ponesem reso i kuvam u hotelskoj sobi? Ne bih naravno svakog dana kuvala, mozda dva tri puta, davacu joj kupovne kasice, nego se bojim da posle nece hteti da jede kuvano.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 21.9.2011 17:18:05
|
|
|
|
kliklik
|
Nisam ponela rešo, ali može da se koristi u sobi. Odlučila sam da je odmor i od kuvanja i da maleckoj neće ništa faliti ako desetak dana jede kupovne kašice. Voće je jela sveže, kao i kod kuće, a apetit joj se popravio na moru, sad ću da vidim da li će da nastavi tako il da se vrati na staro.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 23.9.2011 13:26:17
|
|
|
|
TheZvoncica
|
Bili smo na moru i napunili cetiri meseca u povratku! Bebcu je bilo fantasticno mnogo je lepse spavao i tokom dana a i nocu. MORE MORE MORE!!! Kupili smo mali bazencic i u njega nalili morske vode zagrejali na suncu i malo mu osolili guzu Bebac je uzivao... Sto se tice stvari: poneli smo previse! Svo vreme je bio u pampersici i to je to, tek uvece smo mu oblacili nesto. Sada znam za sledecu godinu da cu sigurno nositi jedan kofer manje nego ove
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 6.10.2011 14:39:45
|
|
|
|
kliklik
|
I mi smo nosili previse stvari, dete ima sedam kila, a prtljag za nju jedno 30. Isto smo je malo kupali u bazencicu, a pre i posle podne, kad nije prejako sunce, u moru. Na hladovini je bila u vecem bazenu al bez vode, gde je mogla da se krece i vezba puzanje, a da bude free od peska.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 6.10.2011 20:48:38
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam se spakovala u roku sat vremena, čekala sam vaučer jer smo taj dan uplatili a ujutro krećemo Dva manja kofera i ništa više, još sam ponijela i toplu odjeću jer sam mislila da će biti hladno (9.mjesec), ništa mi nije falilo od stvari... kakav spisak
|
|
RE: Šta spakovati za more? 6.10.2011 20:52:21
|
|
|
|
JMPM
|
Ko ide na more sada? Treba spakovati mene, to ni slucajno da se zaboravi jer godisnji odmor nece biti po planu i programu
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 25.2.2012 22:53:41
|
|
|
|
Nina777
|
Drage mame, evo malo lepse vreme pa ja mislim vec o moru pa sam htela da vas pitam za iskustvo sa kolicima. Da li su vam se kolica ostetila od guranja po pesku, mislim na tockove, da li je pametnije da kupim neka bezveze kisobran kolica za more, da ne upropastimo ova koja imamo?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?