Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 15:22:02
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam pisala negde u temi, davno, da sam ja nosila nekoliko velikih flasa vode, prve godine...isli smo kolima u grcku i nije mi bio problem da vucaram i vodu..flasu po flasu mozes da zavuces u svaku supljinu u gepeku
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 15:31:38
|
|
|
|
Klarita
|
Hvala Jeco, ma ponecu, moram....a, je l' zna neko kakva je snabdevenost AD mlekom i kasicama, konkretno nan H.A. 2....idemo u petak vece, Leptokarija?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 16:41:22
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ovde niko nije pisao koju vodu deca pila na moru? Ovde pijemo Rosu, kako cu tamo? Imas i tamo dobre flasirane vode, neces valjda vodu da nosis odavde
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 16:43:07
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Hvala Jeco, ma ponecu, moram....a, je l'' zna neko kakva je snabdevenost AD mlekom i kasicama, konkretno nan H.A. 2....idemo u petak vece, Leptokarija? Ja sam kupovala tamo Nestle slane kasice od 250 gr, imaju tri razlicita ukusa, a slatkih ima vise varijanti. AD mleko sam nosila odavde. Ja sam bila na Sithoniji, i verujem da je svuda isto.
< Poruku je uredio marija32 -- 1.8.2011 16:44:06 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 17:43:39
|
|
|
|
Klarita
|
Nosila bih vodu za K za par dana, pa bih onda nasla najslicniju Rosi tamo. Ne mogu da nadjem mleko nigde, obecali mi u Dodi shop da ce da mi nabave do srede, a ako ne, moracu do Nisa...ovi nasi retardi u Vlasotincu ne mogu da mi porucuju vise od dve kutije nedeljno kao zbog kolektivnih odmora i tralala, nisam ni saslusala do kraja jer su nebuloze, ni u Le ga nema (jedino Dody shop obecao) malopre mi javio mm koji je isao da trazi po apotekama i marketima. 'bem ti "slepo crevo" ovaj jug!!!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 18:37:39
|
|
|
|
jovicaa
|
a gde ti ides na more? valjda mozes da nadjes i tamo neku flasiranu vodu?!
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 18:39:50
|
|
|
|
jovicaa
|
leptokarija... bila sam tamo pre par godina. to ti je onako mesto samo kupanje i nista vise, pravo turisticko. ali je more predivno! pazite se samo meduza nas su izarile tamo. e sad sto se tice kasica i sl, nemam pojma, tada nisam imala dete ni u dalekim mislima... ali sigurno imaju, mada i ja sam nosila iz srbije, ali sam i kuvala na moru.
< Poruku je uredio jovicaa -- 1.8.2011 18:40:04 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 18:53:55
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, kombinovacu ja kupovne i homemade, nece mi biti problem jer je vila na plazi, a mogu da potrpam svasta jer idemo kolima, aaaaaaaaa, mozda i ne mogu bas bicemo kao cigani
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 22:06:13
|
|
|
|
gagana83
|
Ja prosle godine nisam nosila vodu na more, ove tek necu. U Grckoj imas veliki izbor flasirane vode i cak je i jeftinija nego kod nas. Savet- kupujte vodu u onom pakovanju 6 puta po 1.5l, mnogo je jeftinija od ostalih. Mi smo prosle godine placali nesto preko 1e pakovanje od 6 flasa. Vec je neko napisao, izbor kasica u Grckoj je jako los, ali su cene ok.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 23:14:35
|
|
|
|
marija32
|
Mi pijemo... mislim da se zove Avra ili tako nekako voda, znam da je Coca-Colina, kao i Rosa.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 23:59:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Nosila bih vodu za K za par dana, pa bih onda nasla najslicniju Rosi tamo. Da ne čitam u nazad, ako sam dobro shvatila, ideš u Grčku? Ja u Srb koristim Rosu, u Grčku sam stigla i uzela AVRA-u. Tada, tamo na moru, sam prestala da prokuvavam vodu koju koristim za ad mleko, i nije imao nikakvih reakcija. Vratili smo se u Srb, vratila sam se Rosi, koju takođe više ne prokuvavam. Ovim te ne nagovaram da prestaneš da prokuvavaš vodu , već pretpostavljam da su onda slične.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 2.8.2011 0:53:07
|
|
|
|
jovicaa
|
vi prokuvavate vodu jos uvek?? ja sam prestala odmah valjda, cim je aleks imao par meseci. sad prokuvavam jedino ako se slucajno desi da nemamo rose pa mu dajem neku balonsku
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 2.8.2011 10:16:24
|
|
|
|
Klarita
|
Prestala sam da prokuvavam vodu kad je napunila 5 meseci cini mi se, mozda ranije malo....Hvala vam zenske.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 9.8.2011 12:32:32
|
|
|
|
IVA 11
|
Jao, ja tek sad vidim koliko je tesko pakovati se. Sva sreca idemo pikap-om...
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 10.8.2011 9:43:44
|
|
|
|
isidora88
|
moze li neko da mi napise detaljnan spisak sta ste nosili na more? treba danas sve da pokupujem
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 10.8.2011 9:47:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pisala je Shishica pre neku stranu, ja sam uglavnom po tom njenom spisku isla.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 10.8.2011 11:25:45
|
|
|
|
isidora88
|
da li u avion u prtljag mogu da unesem flasiranu vodu i koju kolicinu? ima li u crnoj gori ROSA voda? sta je najbolje protiv komaraca i koja krema za ujede insekata? da li za putovanje avionom trebaju pasosi ili mogu licne karte i zdravstvena za bebu? aj ko je putovao avionom neka napise sve potrebne informacije koje zna
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 10.8.2011 11:28:04
|
|
|
|
tijatija
|
Ja ti samo mogu reci da u CG ima Rosa voda
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 13:39:03
|
|
|
|
gagana83
|
Mi smo morali da pozajmimo onaj deo sto se stavlja na krov auta kako bismo nekako spakovali stvari Nije imalo teorije sve da spakujemo iako vozimo veliki auto (touran) Nosim 3 kofera, 2 manje torbe, rucni frizider, kolica, ranac i torbu sa Uninim stvarima. Plus kesa sa grickalicama, kesa u kojoj se nalazi DVD, i jedan kofer koji nosi moja svekrva. Do veceras, kad krecemo, cu verovatno imati jos stvari
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 15:09:28
|
|
|
|
marija32
|
Ju crna Gagana, vi ste i nas zeznuli Srecan put i uzivajte
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 15:11:43
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 sta je najbolje protiv komaraca i koja krema za ujede insekata? protiv komaraca, bar onih na pelješcu ništa ne pomaže iskreno, šta god sam djeci stavljala oni su ih ujedali
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 15:12:28
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 da li u avion u prtljag mogu da unesem flasiranu vodu i koju kolicinu? ima li u crnoj gori ROSA voda? sta je najbolje protiv komaraca i koja krema za ujede insekata? da li za putovanje avionom trebaju pasosi ili mogu licne karte i zdravstvena za bebu? aj ko je putovao avionom neka napise sve potrebne informacije koje zna Hiperbalm (mislim da se tako zove) se nama pokazao kao najbolji posle ujeda, ali bolje je spreciti iste pa koristim Autan junior za njih.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 15:31:25
|
|
|
|
isidora88
|
i ja sam htela autan ali mi u apoteci rekli da ne sme za bebe,da je za decu od 2 godine
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 15:39:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
Postoje posebne teme za kreme za ujede i ubode komaraca, insekata... i posebna tema, cini mi se, za preparate protiv komaraca.
< Poruku je uredio *Alexx* -- 12.8.2011 15:40:07 >
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 12.8.2011 16:43:21
|
|
|
|
TheZvoncica
|
Mame, interesuje me da li je naka od vas vodila bebca od 4 meseca na more. Planirali smo u septembru da ga vodimo (tad ce napuniti 4m)? David je stvarno super beba i uopste nemam problema (da kucnem u drvo) ali opet me brine da li je mozda suvise mali za more? pozdrav
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?