Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 29.6.2011 16:39:08
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Aj to mi nije tako daleko...kakve su cene? Ne mogu da se setim, mislim oko 1300din ali sada je snizenje.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 29.6.2011 16:46:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja tek sad citam unazad ...tako mi nesto i treba najobicniji da nema neke posebne aplikacije,ajd odoh do Merkatora tamo imam i hiper i Benetton pa sta nadjem ...hvala jos jednom
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 29.6.2011 16:53:31
|
|
|
|
bokicans
|
Ovakve imas u butiku u Tempu
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 29.6.2011 17:00:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
LJ, ako ides u Merkator, tamo imate i Zaru koliko znam, bilo je slatkih kupacih i za decake, vidi da li je ostalo jer je pocelo snizenje
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 29.6.2011 21:29:35
|
|
|
|
coka11
|
Šta mislite o odlasku na more sa bebom od tri meseca u Cg kod rodjaka?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 29.6.2011 21:44:47
|
|
|
|
jovicaa
|
a gde muzu da kupim gace ? ne ozbiljno gde?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 4.7.2011 16:44:00
|
|
|
|
jovicaa
|
zanima me kako se osiguravate pred odlazak u crnu goru na letovanje? na dnevniku su rekli da treba samo da odemo kod reonskog lekara da nam izda potvrdu da smo zdravstveno osigurani i da je to besplatno. mm isao da pita i kao moras da dobijes neku potvrdu od zubara koja kosta 1200 din???!!!!!
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 4.7.2011 22:45:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ništa mi nije falilo na moru sem dubka.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 4.7.2011 22:52:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Pošto je tema o kremama za sunce zaključana, evo ovde komentar. Eucerinov losion je ODLIČAN!!! Luku smo mazali njime, jer je bio na plaži mahom od 11-14h, i onda nakon 17h, kada ga već nismo mazali. Nije izgoreo ni jednom, a mazali smo ga samo u sobi pred polazak na plažu, a bio je skoro pa non stop u vodi ili na pesku na suncu. Iskreno, nije baš ni pocrneo, ali šta da radim, ne mogu ga pustiti na sunce bez zaštite u podne. Marka nisam mazala uopšte. On je bio u šarenoj hladovini do 17h, kada sam ga iznosila na sunce bez zaštitnog faktora. Marko je pocrneo više od Luke, ali njega sam mogla da ne mažem, jer sam mogla da ga zadržim u hladu.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 5.7.2011 9:27:32
|
|
|
|
majathegreat
|
Meni je falila stolica za hranjenje. Taman je pre odlaska na more savladala da klopa sama rukama komadiće koje joj stavim na tacnu od stolice, a to je bez stolice na moru bilo neizvodljivo.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 5.7.2011 9:31:39
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tash Pošto je tema o kremama za sunce zaključana, evo ovde komentar. Nije bila zaključana KLIK
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 16:34:22
|
|
|
|
Tea2
|
Mogu li da funkcionisem na moru bez stolice za hranjenje?Kako?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 16:38:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Mogu li da funkcionisem na moru bez stolice za hranjenje?Kako? Držiš dete u krilu ili ga vijaš po terasi (kao npr ja ) sa kašikom. Vidim da ima 10 meseci... pa držiš ga u krilu. Neko ga drži dok ga ti hraniš.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 16:45:53
|
|
|
|
Verus
|
mozes: drzis ga u krilu, ili neka ga tata drzi dok klopa...IZVORNA PORUKA: Tea2 Mogu li da funkcionisem na moru bez stolice za hranjenje?Kako?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 16:49:22
|
|
|
|
majathegreat
|
Mi smo je hranili u kolicima i nije mnogo izbrljala..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 16:58:05
|
|
|
|
Verus
|
Ja sam je drala u redovnoj stolici za stolom, a kad nije htela lepo da sedi, onda sam je jurila naokolo
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 17:11:21
|
|
|
|
Verus
|
Sto se tice pakovanja, mi smo isli samo na 5 dana, i nas 3 sa jednom torbom. Ceo dan si prakticno u kupacem, a za vece sam ponela sebi recimo, 3 pantalona i 5 majica, sa tim sto smo imali masinu za ves i susenje tamo, i to je pomoglo. Naravno ves za svaki dan, i Heleni sam nosila dosta odece (ako se isprlja itd). Sve u svemu bez nekog stresa. Hranu jede sve sto i mi, tako da se hranila u restoranu sa nama. Nosila sam joj grickalice (voce i krekere) za let i to je to.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 17:33:37
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: majathegreat Mi smo je hranili u kolicima i nije mnogo izbrljala.. Takodje, plus ponela sam svoj mini racunar sa baby tv crtacima, i bas je lepo jeo.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 17:37:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Ja sam je drala u redovnoj stolici za stolom, a kad nije htela lepo da sedi, onda sam je jurila naokolo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 17:44:44
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Ja sam je drala u redovnoj stolici za stolom, a kad nije htela lepo da sedi, onda sam je jurila naokolo Kako da sedi kad je deres?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 17:51:33
|
|
|
|
Verus
|
drzala pardon-dodje mi nekad da je oderem kako nece da jede
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 17:52:42
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR drzala pardon-dodje mi nekad da je oderem kako nece da jede Jeeeel?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.7.2011 21:57:24
|
|
|
|
Nensi*
|
I mi smo Vuka hranili u kolicima.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.7.2011 9:04:38
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Sto se tice pakovanja, mi smo isli samo na 5 dana, i nas 3 sa jednom torbom. Ceo dan si prakticno u kupacem, a za vece sam ponela sebi recimo, 3 pantalona i 5 majica, sa tim sto smo imali masinu za ves i susenje tamo, i to je pomoglo. Naravno ves za svaki dan, i Heleni sam nosila dosta odece (ako se isprlja itd). Sve u svemu bez nekog stresa. Hranu jede sve sto i mi, tako da se hranila u restoranu sa nama. Nosila sam joj grickalice (voce i krekere) za let i to je to. Praktično i opušteno , moj si tip
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 1.8.2011 15:18:35
|
|
|
|
Klarita
|
Ovde niko nije pisao koju vodu deca pila na moru? Ovde pijemo Rosu, kako cu tamo?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?