|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta spakovati za more?
15.6.2012 14:40:01   
gagana83
Ja sam i prosle godine nosila kasice(dete mi je imalo skoro 2 godine).
Ove godine ce se hraniti po restoranima ili ce trpeti gladna, treece nema.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 501
15.6.2012 14:42:46   
peca
Svaka cast svima koji krecete na more, zelim vam srecan put i da se lepo "odmorite" user posted image

Ja odlepim kad se pakujem za "izlet" user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 502
15.6.2012 14:53:38   
isidora88
i ja mislim da ce jesti ono sto i mi budemo jeli,ima dovoljno zuba,zna da zvace pa nek jede ako je gladan.
ne mogu da nosim na plazu ciniju,kasiku,mleko,pahuljice...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 503
15.6.2012 14:57:11   
tijatija
Ako zna da zvace slobodno olaksaj sebi user posted image Mada nemoj ocekivati da ce se pretrpavati hranom, ipak je to more, promena klime samo voca dosta i nema da brines user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 504
15.6.2012 15:00:01   
bea83
Ja sve isčitah al i dalje nemam pojma šta ću da nosim u avgustuuser posted image
Ne bih da ulazim u kuhinju na moru al me je strah da mu dajem kupovne kašice 10 dana pa kad dodjemo kući da mi bojkotuje domaćeuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 505
15.6.2012 15:32:50   
Mama 78
Ma ja za klopu ne brinem instant pahulje i kasice da kuvam na moru to ne biva.A ovi matori na suvu ranu i večera u restoranu:)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 506
15.6.2012 15:48:52   
Nina777
Mi idemo za dva dana, kupljene pahuljice i kasice (mada ovaj moj nista ne jede user posted image sem banane). Najvaznije kupljeno: par komada Calgela jer sa zubima ne znam sta cemo vise. Spakovan njegov kofer garderobe (sve sto ima, sem cizama user posted image jer je uvece mozda hladno). Nosimo i dusek za krevetac jer ne znam kakav je tamo taj krevetac koji ce nam dati. Nisam igracke spakovala, moram da odvojim neke koje su plasticne ili gumene a ako bude bilo mesta mozda uguram i autic setalicu. Samo mi je frka sta ce u autu raditi, ostalo cu kupiti sta zaboravim. Jedva cekam da ga vidim kad bude video toliko vode kako ce reagovati user posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 507
15.6.2012 15:53:47   
Mama 78
Nina gde idete?

(odgovor članu Nina777)
Direktna veza do poruke: 508
15.6.2012 15:58:39   
Nina777
Idemo u Grcku, Hanioti, a mislim da ce on poludeti u autu toliko dugo, ne svidja mu se novo auto sediste, krenucemo ranije pa bar pola puta da prespava, ostatak zabavljanje + Baby TV na laptopu. Valjda cemo preziveti, ako bude vristao stacemo negde malo duze, ponecu cebence da ga spustim negde, na neku travu ili slicno da se malo razdrmauser posted image . Plus sto je mnogo razdrazljiv zbog zubica...

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 509
15.6.2012 23:15:10   
Anoniman
Ijao, Olga, ustadoh da dopišem Orosal, kako mi je to promaklo!?

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 510
16.6.2012 13:41:40   
vukosava
Js treba da zapakujem ceo stan. Selim se na more za koji dan...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 511
17.6.2012 11:48:56   
Anoniman
Krenete nocom, 2,3,4 i valjda ce da prespava dobar deo :)
Olgo dobar spisak, i 90% znam sta je za sta, ne trebaju prodrobnije upute :) na to bih dodala, neki eferalgan za matore, i da tablete za mucninu u voznji, mozda ce trebeti i Tamari i meni ...

ovo za komarce, aparatic treba poneti za svaki slucaj ...
ja cu kuvati, da luda sam, ali isplati se jer ce povrce biti od mojih iz baste :) a i meso,mozda poteramo i neko prase pa ga tamo likvidiramo i ispecemo user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 17.6.2012 11:51:03 >

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 512
17.6.2012 15:34:09   
red3lilu
Nešto sam se zakačila za taj spisak, ko veli, nećemo ove godine ići nigde ali biće potreban ako bog da već nagodinu...
Jel ima tamo na tom spisku nešto što sprečava sraćlkalicu. Znam da je Linex dobar, ali za ne bi trebalo nešto tipa Enterofuril? Ne znam pitam, meni je proliv/povraćanje na moru onako glavna briga pa sigurno ne bi krenula bez toga i šumećeg Eferalgana..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 513
17.6.2012 15:36:25   
Olga75
pa enterofuril plus klometol su ostali za jos jednu konsultaciju user posted image
ja za nas tj. mene nosim brufen ( ako ga nadjem user posted image ) , ranisan i methyldopa

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 514
17.6.2012 15:40:52   
red3lilu
i malo vutrić gudrić i malo angel dust-a i etooo, goootojo... naoružani za moreta user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 515
17.6.2012 15:42:45   
Olga75
ahaaaa i dve - tri - pet carina user posted image

a sad si me dala u problem , mozda ipak ubacim i smectu , mada mi pijemo flasiranu vodu a voce i povrce perem i mocim i sto se hrane tice bas pazim ko zaposednuta

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 516
17.6.2012 15:43:37   
red3lilu
uhhh, ostalo nesam koristila pa ne poznam Ranisan sam pila posle op. žući...Metildopa?! je za taku upotrebu ko što i zvuči???

Nisam videla, možda piše, a di ćeteeee??

< Poruku je uredio red3lilu -- 17.6.2012 15:44:33 >

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 517
17.6.2012 15:44:50   
Olga75
to je protivu visokog pritiska , samo zvuci ko methyl user posted image

idemo u Orebic , volimo da se vozaaaamo , mi smo retro user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 17.6.2012 15:45:30 >

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 518
17.6.2012 15:46:18   
red3lilu
smectu

Sad oćeš to ili entero al nije skup neće boleti, ne daj bože...

Šta fali, sestra svake godine sa troje klinaca u kola (sa zetom naravno) i pravac Cro primorje... mi smo išli u Makarsku pretprošle autobusomuser posted image i to samo zato što sam samo ja u našoj kući vozačuser posted image . Nikad više!!

Olga želim vam lep provod, a kad se vratite želim sličice da naparim oči ovako user posted image sa stomakom do zuba, ove godine gledam samo lavor ladne vode user posted image

< Poruku je uredio red3lilu -- 17.6.2012 15:50:53 >

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 519
1.7.2012 11:19:11   
lanajelena
Mi krecemo na petak 13-ti...nosimo pola apoteke,interesuju me one tabletice protiv povracanja(putujemo nocu)da li da im dajem i koliko L 5 g D 2g,garderobicu,kozmetiku i hrane za prva dva dana,deluje sve kao lak posao ali poznajuci mene pakovacu se taj dan user posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 520
14.7.2012 13:39:42   
Olga75
samo da napisem : sve sto nam je iz apAteke trebalo je fenistil , hidrogen i bivacyn
izjeli su je komarci prvi - drugi dan a poslednji dan je napala stena
i tako user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 521
14.7.2012 15:19:21   
isidora88
sutra ujutru krecemo a ja se jos nisam ni pocela pakovati user posted image
sve u zadnji cas,jos nisam ni zamesila pogacice za put ,pokuvala cigare i neke sokove za put,jos gomila poslauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 522
18.7.2012 14:39:07   
mamicak
Mamice ajde molim vas dajte mi savete:) Krecemo za neki dan na odmor i putujemo skoro1500/2000km. Interesuje me kako da spakujem bebinu hranu? Nosim kasice za vise dana i pitam se da li ce mi to sve prokuvati u gepeku?? ne moze mi sve stati ni u boxu za hladjenje. Takodje sto se lekova tice? obicno na lekovima pise do 25 stepeni da se cuva......

Lejla, moja najveca radost!!!!!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 523
28.5.2013 13:20:41   
Moiraina
Iščitah ovu temu u nameri da SKRATIM spisak stvari koje nosim, a na kraju sam još i dodala par stavki user posted image
Putujemo u nedelju i nemam pojma kako ćemo se popakovati u Fiestu.
Za sada mi je spisak na 4 velike strane, pa još ono što treba da dokupim... Torbe su mi po celom stanu, po ceo dan perem i širim veš, manji deo sam već spakovala i tako... Najmanje mesta će mi zauzeti moja i mm-ova odeća, apoteka mi je poooprilična, onda odeća za klince (nosim skoro pa sve što imaju user posted image ), pa kolica, krevetac...
Što se tiče hrane za bebca, nosim samo par kupovnih kašica za usput, a tamo ću mu sama spremati klopu.
I tako, bolje da više ne čitam, sigurno ću se setiti još nečeg "neophodnog" user posted image

(odgovor članu mamicak)
Direktna veza do poruke: 524
28.5.2013 13:35:21   
Anoniman
mamicak, sigurno na takav put necete bez klime. ja bih te stvari stavila u neku torbu, pa napred sa vama (tako i radim kad idemu u sr, doduse to je duplo manji put)

(odgovor članu Moiraina)
  Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here