Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:13:06
|
|
|
|
Shishica
|
Da, tamo smo bili sami 2009-te, preko puta Krfa, prelepo mesto.. Ovaj put imamo onaj kofer za auto - kao camac :) pa valjda se necemo guzvati u kolima..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:16:08
|
|
|
|
branki*
|
ja imam tremu kao da cu na mesec da ga vodim,a ne 10 dana u grcku
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:18:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma branki, biće vam super. Voda je u Grčkoj topla. Gde idete?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:19:26
|
|
|
|
Shishica
|
Ovako je to izgledalo prosle godine na povratku s mora i posle svracanja u Jumbo I jos zamislite hrpu ispod mojih nogu, oko mene i napred na sedistu i guralica auto koji smo dobili od gazde gde smo odseli, neki stari auto guralica.. iza moje glave..
< Poruku je uredio Shishica -- 18.5.2012 14:20:40 >
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:22:25
|
|
|
|
branki*
|
ha,ha,shish,bas ste se ususkali tash,najverovatnije hanioti sredinom avgusta,ali nije definitivno.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:23:09
|
|
|
|
MicinaMama
|
Uh da bar mogu da odem na more bilo gde nebih se ni opterecavala oko toga sta sve trebam da nosim hehehe...zna se odecica,pelene,flasica,jelo i sokic za put i gotovo...ako sta zafali kupis tamo i gotovo.Ja necu moci zbog trudnoce da putujem a nisam isla na more 4 godine
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:25:27
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Da, tamo smo bili sami 2009-te, preko puta Krfa, prelepo mesto.. Ovaj put imamo onaj kofer za auto - kao camac :) pa valjda se necemo guzvati u kolima.. Parga, divno Prelepo mestasce, mi smo prosle godine isli tamo. Mi smo se prosle godine jedva spakovali iako smo imali taj kofer sto ide na krov a auto nam je prilicno komforan. Kako li se pakuju zene sa vise dece, to mi samo nije jasno.
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:29:53
|
|
|
|
Shishica
|
Ne znam Gaga, ja bas ne preterujem sa stvarima, uvek samo osnovno.. prosle godine sam bas napisala sta je bio visak i sta ubuduce treba, ali ne znam gde mi je to sto sam pisala... Parga je moje i jedva cekam da je vidim, ovaj put i malo okolo.. samo da nam Ema ne bude haos kao i uvek pa da mi presedne.. Kolica za nju ne nosimo jer se ne voza vec dugo u kolicima, a i tamo bas ne znam kako bi upravljala njima..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 14:35:35
|
|
|
|
gagana83
|
I ne trebaju ti za Pargu kolica. Je l u istu vilu idete?
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:01:42
|
|
|
|
peca
|
Spakovati kesh, sve ostalo se moze kupiti
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:03:53
|
|
|
|
Shishica
|
Ako se ima, to je najbolja varijanta..
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:04:52
|
|
|
|
peca
|
Poneses samo novcanik, kako bi to bilo dobro
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 15:28:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Da li je neko video ovo negde u NS i gde? Meni je ovo MUST HAVE!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 20:00:17
|
|
|
|
mamicak
|
ja jedva cekam more i ne opterecujem se mnogo sta moram poneti. sta zaboravim, kupim tamo.:D Prosle godine sam presla 1500 km da bih stigla do mora i to u osmom mesecu trudnoce......Svi mi govorili da sam luda, a meni ustvari bilo super............cak sam i vozila:D, jer mi je bilo dosadno svo vreme samo sedeti kraj muza.......
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 22:10:46
|
|
|
|
IVA 11
|
Tash, ako ga ne nadjes ja cu ti kupiti i poslati.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 18.5.2012 22:18:49
|
|
|
|
mama kukunka
|
Tash, ja sam ovo imala jos 2004 kad sam sa J prvi put isla na more..i naravno, ne znam kome sam ga dala, bilo je chicco-vo Iva 11, koliko kosta ta kadica u podgorici, da ne vucem i ne kupujem ovde, nego da kazem sestri da mi kupi ttu
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 7:48:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IVA jel Chiccovo?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 8:57:36
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ove godine nista Zbog mm posla nema sanse da se osolimo ni na sedam dana... a plan je bio da vodimo gospodjicu ....ali nema veze neko na moru a neko u lavoru
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 9:37:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Nije Chicco, neka je marka neznamnija Bacila sam kutiju kod njega pa ne znam, ali ovdje se prodavao u Rocky Pistolato trzni centar sa najvise opreme za more, i prosle godine je kostao oko 7 eura.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 19.5.2012 11:38:30
|
|
|
|
viking
|
Jeste, to je za ujede, odlična ali odlična stvar! IZVORNA PORUKA: Tash Ne nosim hiperhama, to je za ujede? Nosim Fenistil.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.5.2012 23:56:52
|
|
|
|
Vila Dobrila
|
Planiram da vodim dete na selo, seoski turizam, ali pravi, ne Kopaonik i Zlatibor fensi varijanta već Bosna, planina i nepoznati predeli. Šta bi trebalo da ponesem, osim uobičajene apoteke? Stalno mi se vrti po glavi trip o zmijama, krpeljima, ujedima pčela i udaljenosti grada pa jedan lek ili medicinsko sredstvo više nije na odmet. Na šta obratiti pažnju?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 21.5.2012 10:48:31
|
|
|
|
ishler
|
Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem?
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? 23.5.2012 9:22:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Spisak je za sada: - ProbioKid Immuno, Bio Gaia kapi, Probiotik - meni - Orosal za decu - Panklav i Sinacilin sirup, Hemomycin meni - Melop, i kreme za sunčanje - Synopen - za alergiju na sunce - Aerius sirup (za alergiju) - Brufen i Efferalgan sirup, toplomer, brufen - meni - Olynth spray za nos za decu, Physiomer, pumpica za nos - papirne i vlažne maramice - četkice i pasta za zube - autan, narukvice, zujalice, mrežica za komarce - manikir - češljevi, četke - štapići za uši - kupke, kreme (Mustela), meni Nivea - pelene - Sebamed za ojed - Pantenol - Fenistil - Deterdžent za sudove, sunđer, kuh.krpe - Allernova, flašice, hrana (dugačko, pa ne detaljišem user posted image ) - kolut, mišići - ulošci - meni - meni: Symbicort, pressing (alergija, astma), Yasmin antibebi - hanzaplast
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 23.5.2012 10:16:53
|
|
|
|
viking
|
Ja sam baš htela da kažem to za krpelje i zmije, ali eto, preduhitrila si me. Ako ćete biti stvarno daleko od civilizacije, nosi sve što imaš tj. sve što ti padne na pamet :) A možda da odeš u apoteku i lepo kažeš gde ideš, pa da ti oni preporuče? IZVORNA PORUKA: Vila Dobrila Planiram da vodim dete na selo, seoski turizam, ali pravi, ne Kopaonik i Zlatibor fensi varijanta već Bosna, planina i nepoznati predeli. Šta bi trebalo da ponesem, osim uobičajene apoteke? Stalno mi se vrti po glavi trip o zmijama, krpeljima, ujedima pčela i udaljenosti grada pa jedan lek ili medicinsko sredstvo više nije na odmet. Na šta obratiti pažnju?
|
|
RE: Šta spakovati za more? 23.5.2012 15:10:20
|
|
|
|
Vila Dobrila
|
IZVORNA PORUKA: ishler Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem? Roda megamarket.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?