Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more? 9.6.2014 17:53:26
|
|
|
|
Olga75
|
i sta pakujemo za more ove godine ? postoji i tema rekviziti za plazu , samo da vas podsetim
|
|
RE: Šta spakovati za more? 9.6.2014 18:06:26
|
|
|
|
soni
|
hvala olga treba da pocnem sa pravljenjem spiskova, pa tek onda kupovina pakovanje i sl.... mene najvise interesuje sta ste od lekova kupovali??
|
|
RE: Šta spakovati za more? 9.6.2014 18:09:07
|
|
|
|
Olga75
|
no problemo prelistaj par strana unazad , ima citavih spiskova apAteke za put
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 0:59:04
|
|
|
|
Sanchy
|
Najveci problem su mi stvari za bebca,kako god da okrenem nosim mu gomilu stvari ,ne znam kako cu mu to popakovati uopste,,,lakse bi mi bilo da zakacim njegov ormarcic za kola
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 7:02:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja sve mislim da je za more lakse nego za zimovanje. Bice gologuzi veci deo dana , bukvalno im treba jedna kombinacija na dan i par stvarcica ako bas zahladi. Sesir, i to je to. Cak ni pelena ne treba mnogo. Ja se bre istraumirala za to pakovanje kad smo isli na zimovanje, ma komotno sam mogla pola stvari i nasih i njenih ostaviti. Ako budemo isli na more (jos uvek nam je to pod znakom pitanja) mislim da cu biti "pametnija" i sto bi se reklo putovacemo "light"
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 7:14:55
|
|
|
|
minnica
|
Ja sam nosila 1 veliko pakovanje pelena (70ak komada) i bilo mi je dosta. Što se garderobe tiče, za dete sam pakovala nekoliko pamučnih haljinica, majica, šorcića, bodića za spavanje jednu trenerku ako zahladi (mada se to nikad ne desi u špicu sezone kad mi idemo), par čarapica, sandalice, papučice. Kad je imala godinu dana, nosili smo putni krevetac i posteljinu (čaršav i ćebence), nošu, kišobran kolica. Veliki deo stvari su mi peškiri, ali ja moram da ih nosim, čak iako ih ima u apartmanu. Volim da koristim svoje.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 7:18:33
|
|
|
|
serpica
|
Mi putujemo pocetkom jula,i ja sam vec napravila spisak stvari sta treba poneti,na prvom mestu je apoteka za decu,a onda tek garderobica i rekviziti za plazu.Sto se bebca tice ponecu vise nego sto treba za svaki slucaj. Ne znam kakve su to pelene za kupanje? Ako ih je neko koristio bas mi znacilo misljenje,hvala.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 7:19:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
posto moja D rano leze sigurno ne bih nosila nista za setnju uvece. Kad da se setamo???? No dobro to je moje dete. I ja volim svoje peskire da imam, za dete obavezno nasi peskiri
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 7:32:20
|
|
|
|
Anoniman
|
serpice, mi smo koristili pelene za kupanje i prosle i pretprosle godine. meni su super. navlace se kao gace, a ne upijaju vodu.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 8:35:38
|
|
|
|
serpica
|
Ksena hvala a mogu i nale bebe da ih nose,moj bebac ima 10 meseci,da li se kupuju po velicinama?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 8:38:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpice imas ih u liliju i dm-u, idu po kg ja misliim. Nama je garderoba vec spakovana, i apoteka, ostale jos samo neke sitnice, idemo za 10 dana
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 8:44:10
|
|
|
|
serpica
|
Zene hvala vam pogledacu ovih dana
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 8:46:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 9:01:39
|
|
|
|
Anoniman
|
serpice, mislim da ima 3 velicine (S, M, L). Moja je prve godine imala 7 - 8 meseci i koristili smo najmanje, a prosle godine smo M koristili (imam po 2 - 3 zaostala primerka od oba)
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 11:59:09
|
|
|
|
Didy
|
Ja nisam tako revnosna, pakujem se dva-tri dana pred polazak, najčešće tu noć zaglavim. Imam u glavi šta ću nositi, ali sve je još u ormarima, pola toga treba i da se opere i ispegla... Polako... Imamo vremena. Mi krećemo 27. uveče.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 12:37:22
|
|
|
|
Olga75
|
evo tema o pelenama za kupanje http://www.ringeraja.rs/forum/m_394/mpage_4/key_/tm.htm izvinite zbog ovakvog linka , iz nekog razloga ne mogu lepo da linkujem
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 12:41:54
|
|
|
|
Torbica
|
Isto kao Didy, tri dana pred put pakujem. Jedino dopunim apoteku prethodnih dana, ali stvari, realno, ne nosim puno. Izvezbala sam se.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 12:46:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja svaki put kazem, da necu da nosim gomilu stvari, i opet se zeznem u pakovanju....
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 13:44:26
|
|
|
|
Didy
|
Mi ćemo videti kako ćemo se spakovati ovog leta. Dok smo imali tvinga, u gepek je mogao samo jedan kofer da stane i pored dve kese. I to je onda izgledalo ovako - Izvadim sve stvari koje sam mislila da ponesem za nas 4 i stavim na bračni krevet - pun bude. Onda odmah okom ocenim da moram pola da odvadim, pa još kad počnem da pakujem, odvadim još pola od one polovine koja je ostala. E, sad, pošto senik ima veći gepek, videćemo kako će izgledati pakovanje. Generalno se trudim da budem praktična. I inače ne patim od toga da se nešto fensiram, niti decu nešto preterano lickam, pogotovo to ne planiram na moru da radim, tako da nosim ono što će im biti udobno i prijatno, a isto tako i nama.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 13:56:21
|
|
|
|
Torbica
|
Nas Logan je bas zgodan, ogroman gepek plus krovni nosac sa krovnim koferom. Da nije njega, ne znam kako bi!
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 14:01:01
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Najveci problem su mi stvari za bebca,kako god da okrenem nosim mu gomilu stvari ,ne znam kako cu mu to popakovati uopste,,,lakse bi mi bilo da zakacim njegov ormarcic za kola upravo tako
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 14:07:23
|
|
|
|
Olga75
|
ja prvo pakujem apoteku , onda Marijinu garderobicu i peskire , onda vodu i na kraju stvari za matorog i mene i uvek ponesem malo praska ( kao da tamo nema da kupim ) i neke stvari properem. Mada da se zver pita jedino sto bi nosili su rekviziti za plazu a i tamo bi kupili jos toliko
|
|
RE: Šta spakovati za more? 10.6.2014 14:09:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj bebac ,sada već vejiki čoek prošle godine se kupao bez pelena ,imao je čovek svoje kupaće A što se tiče pakovanja e ja tu moram priznati da preteram,pa onda se pred polazak nekoliko puta korigujem i dok ne krenem otpadne skoro dve trećine onoga što sam misliloa da prvobitno ponesem A što se tiče apoteke ,e tu ništa ne izbacujem,ipak sa njih troje nikad ne znam šta se može desiti
|
|
RE: Šta spakovati za more? 12.6.2014 15:17:37
|
|
|
|
Bebetto
|
Sta pakujete u putnu apoteku?
|
|
RE: Šta spakovati za more? 12.6.2014 15:27:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Bebetto Drage mame,šta od lekova i neke "prve pomoći" za decu nosite na more?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?