Misha i Ljisha
|
E ovako dugujem post sta sam sve ponela Odeca: mm 5 majica, dvoje carapa, 4 sorca, dvoje bermuda, trenerka gornji i donji deo ako zahladi i gace, papuce i patike ja 3 majice, dve kosulje, bermude, haljina, suknja, 3 kupaca,marama,trenerka, gace, 3 brusa, papuce i baletanke D 10 bodica kratkih rukava, 3 bodica duhig rukava, dvoje helanki, 4 sorca, 7 pari carapa, 4 haljine, 3 para obuce, 4 kupaca, 1 portikla, 3 sesira ponela sam peskire, 4 velika, dva mala i 3 peskira za D plus 10 tetra pelena Nasa higijena, njena higijena, apoteka( hanzaplast, eferalgan, brufen, diklofen gel.uvek me ukoci u vratu kad promenim krevet, hidrogen, toplomer, fiziomer, nosko, kafetin-mm cesto ima glavobolje i mislim da je to to mada sad kad se setim i ta kesa sa apotekom je bila pozamasna) kupili smo pop up zastitu od sunca tako da nismo nosili suncobran, ovo je stvarno zgodnije i bolje ponela sam jos truleks krpu, dve sudne krpe, mer za pranje sudovam mer za ribanje kupatila i jos jednu krpu za ribanje kupatila, zicu za palacinke, zacine (so, biber, biber u zrnu, lovor, papriku, vegetu,), brasno psenicno i kukuruzno, griz, cokolino, petit keks za D, plazmu za nas, sok od visnje, sok od zove, krompir, luk, plavi patlidzan, tikvicu, sargarepe, persun, pastrnak, celer, 20 jaja, slanina, paprika rogam paprika babura, beli luk, paradajz, lubenica, dinja (prakticno sve iz baste sto sam imala), smrznuto meso (jedno pakovanje piletine, dva pakovanja teletine, i dva pakovanja svinjetine), smrznuti grasak, smrznuti kukuruz i smrznutu boraniju, tri konzerve tunjevine i jedna dimnjena skusa, tvrdi sir, pakovanje rose, pakovanje knjaza, 5 l mleka, nes kafa, crna kafa, secer, belo vino, dve brice, cokoladu najlepse zelje, smoki, stapice, ribice, flekice za supu i mislim da je to to Ponela sam i dve kasike za D, pelene za noc, lap top, igracke za D (lopatica, grabljice, kantica, puzle, sveska, bojice i 5 knjiga, plus baby projector njen sa zvezdama-žezdama) Iskreno hrane sam imala za armiju mogli smo ostati jos 5 dana . Odece ni pola nismo isprljali bili smo stalno u kupacim, ja u haljini i marami, mm u sorcevima (tri sorca je isprljao), D isto u haljinama i kupacim Znaci bili smo fest natovareni ali smo se vracali light samo sa odecom, sve sam ostavila tamo od hrane sto nismo prozdrali, cak sam ostavila kupke od mene i mm jer sam ponela dve koje su bile pri kraju, ostavila sam i mer za sudove i za kupatilo, krpe i to je to, vratila sam grickalice jer ih nismo uopste pojeli Kupovali smo hleb, voce, vodu, kolace, kupili smo jos neke namaze sirne i nutelu, masline, pivo i to je to. Samo ne znam zasto nismo ostali malo duze mogli smo nista nismo skoro trosili , mm mi je rekao da nisam normalna koliko sam hrane ponela. Kuvali smo na smenu on i ja. Sporet je radio besprekorno kao i rerna tako da nismo imali problema.
|