|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li verujete u babske priče?
13.4.2011 16:00:43   
Dada81
user posted image user posted image Joj Vuko ,nasmejah se..Ne se 'vatati .
Moj je trebao da ima bananu na stomaku user posted image user posted image user posted image Ja bila trudna tada ,sa drugaricom pričale o bananama ,kaže ona NEEE ,ne drži se za stomak ,sad kad si rekla da ti se jedu banane user posted image Al'niĐe banane

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 751
13.4.2011 16:03:59   
Ana RR
Ja nisam mogla da verujem da ću morati svekru i svekrvi (oboje zdravstveni radnici, školovani ljudi) da objašnjavam da beba ne oživljava u 4,5 mesecu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 752
13.4.2011 16:05:06   
Anoniman
Meni su pricali kada se uplasim ili strecnem da se uhvatim za *upe,gde se ja uhvatim,tu bebi ostane crvena fleka.user posted image
Ma ja sam imala soooooooovvvvv,ziva je mm-ova baka,znate?user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 753
13.4.2011 16:11:00   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja nisam mogla da verujem da ću morati svekru i svekrvi (oboje zdravstveni radnici, školovani ljudi) da objašnjavam da beba ne oživljava u 4,5 mesecu user posted image

E,daaauser posted image A,ja baš neki dan to jednoj babi govorim.Njoj unuka ili praunuka pričala ,kao u drugom mesecu čula srce ,a ona meni -PA KAKO ?!? user posted image Mislim da je njoj to još uvek veliki rebus...
Al'ajde ona ,ne znam šta je završila ,al' što ti reče ''školovani''ljudi.A,veruj dosta je takvih.Imala sam jutros takav jedan svekrvin ''gest''

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 754
13.4.2011 16:12:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dada81
E,daaauser posted image A,ja baš neki dan to jednoj babi govorim.Njoj unuka ili praunuka pričala ,kao u drugom mesecu čula srce ,a ona meni -PA KAKO ?!? user posted image Mislim da je njoj to još uvek veliki rebus...
Al'ajde ona ,ne znam šta je završila ,al' što ti reče ''školovani''ljudi.A,veruj dosta je takvih.Imala sam jutros takav jedan svekrvin ''gest''

user posted image user posted image user posted image sudoku!user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 755
13.4.2011 16:20:14   
Dada81
hahaha ,e ,oraspoloži se user posted image Bože me 'prosti ,a ljudi su se pre mnogo ozbiljno povodili za ovim ,ovo im bile smernice kako dalje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 756
13.4.2011 16:31:48   
Dada81
Sad se setih dok presvukoh Davida -Ne lupkaj ga po tabanima ,neće prohodatiuser posted image user posted image user posted image reče svekrva ,ekonomista

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 757
13.4.2011 17:15:11   
Iwana87
Meni je neshvatljivo da tako mladi ljudi neki nemaju pojma o zivotu.Jel imas net kuci?Imam.Pa sta radis na njemu?Igram igre,facebook i slicne stvari.Ladno mi zena 85 kaze pre par dana kako se poradjala,pa vristala na prve kontrakcije trazila carski,na napon otisla u wc,jbt bebu mogla da ugusi i slicne debilne stvari.Nego da ne idem sa teme.Nadam se da niko nije cuo za Sugrebe ili sugreve ne znam tacno kako se kaze.Vecu nebulozu nisam cula skoro.To ti je kuce koje grebe po zemlji,a koje to kuce ne grebe zemlju,pa ti tu prodjes i posle te sve cese,u prevodu ospes se?????I odes kod neke babe npr moja jetrva kod babe nasih m da joj prebajeuser posted image
Ili majka cije 3 godisnje dete kaslje cim legne  i tako celu noc,ja sam se iskreno zabrinula i imam nameru da je pitam jel vodila dete zbog toga kod doktora,3 puta vec zaspi dok su kod nas ili mi kod njih i dede krklja covece,ajd' jednom bio bolestan,i imaju neku alergiju ali nemaju pojma na sta,i tako proverili na par namirnica i sad nikom nista posto na to nisu alergicni.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 758
13.4.2011 17:29:48   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Iwana87

Meni je neshvatljivo da tako mladi ljudi neki nemaju pojma o zivotu.Jel imas net kuci?Imam.Pa sta radis na njemu?Igram igre,facebook i slicne stvari.Ladno mi zena 85 kaze pre par dana kako se poradjala,pa vristala na prve kontrakcije trazila carski,na napon otisla u wc,jbt bebu mogla da ugusi i slicne debilne stvari.Nego da ne idem sa teme.Nadam se da niko nije cuo za Sugrebe ili sugreve ne znam tacno kako se kaze.Vecu nebulozu nisam cula skoro.To ti je kuce koje grebe po zemlji,a koje to kuce ne grebe zemlju,pa ti tu prodjes i posle te sve cese,u prevodu ospes se?????I odes kod neke babe npr moja jetrva kod babe nasih m da joj prebajeuser posted image
Ili majka cije 3 godisnje dete kaslje cim legne  i tako celu noc,ja sam se iskreno zabrinula i imam nameru da je pitam jel vodila dete zbog toga kod doktora,3 puta vec zaspi dok su kod nas ili mi kod njih i dede krklja covece,ajd' jednom bio bolestan,i imaju neku alergiju ali nemaju pojma na sta,i tako proverili na par namirnica i sad nikom nista posto na to nisu alergicni.

cime peru posteljinu? jel puse blizu te sobe?

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 759
13.4.2011 18:41:14   
*boka*

Hahahahaha.... e ja sam mojoj svekrvi upravo to pokusala da objasnim, ali mi nije uspelo, pa sam odustala... nema svrhe ionako ce misliti da je ona u pravu.
Kad sam imala one jake mucnine na pocetku, rekla mi je proci ce ti kad ti beba ozivi. AAAAAAAAAAAAAAA... ALI MOJA BEBA JE ZIVA OD POCETKA I NEDAJ BOZE DA JE DRUGACIJE!!! Neverovatno! I onda ponovo, kad sam pocela da osecam bebu, a ona kaze, pa da i meni je Zoki (moj muz) oziveo u 4. mesecu a Vlada tek u 6. user posted image A sta je s njima bilo do tad? Do tad nisu bili zivi? STRASNO!!!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 760
13.4.2011 19:00:30   
vukosava
IZVORNA PORUKA: *boka*

Hahahahaha.... e ja sam mojoj svekrvi upravo to pokusala da objasnim, ali mi nije uspelo, pa sam odustala... nema svrhe ionako ce misliti da je ona u pravu.
Kad sam imala one jake mucnine na pocetku, rekla mi je proci ce ti kad ti beba ozivi. AAAAAAAAAAAAAAA... ALI MOJA BEBA JE ZIVA OD POCETKA I NEDAJ BOZE DA JE DRUGACIJE!!! Neverovatno! I onda ponovo, kad sam pocela da osecam bebu, a ona kaze, pa da i meni je Zoki (moj muz) oziveo u 4. mesecu a Vlada tek u 6. user posted image A sta je s njima bilo do tad? Do tad nisu bili zivi? STRASNO!!!

oziveli su oni jos pre zaceca cim su mogli da se mrdaju po nama user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 761
13.4.2011 19:01:11   
vukosava

zbog tih ideja imamo 150.000 abortusa godisnje

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 762
13.4.2011 19:02:33   
*boka*
Ali koji mozak to da shvati? Znas li koliko puta sam cula tu konstataciju ili pitanje: a kad beba ozivi? I to ne samo od starijih zena, vec od mladih, obrazovanih... Uzas!

25.07.2011.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 763
13.4.2011 19:04:10   
Anoniman
A srce sto kuca?Kuca u prazno?user posted image

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 764
13.4.2011 19:07:43   
nencydrew
Strašno, pa ovo je Honduras.

Mi smo definitivno zemlja krajnosti-od intelektualaca koji ne mogu prostu stvar da pojasne a da ne iskoriste 150 stranih reči, do baba bajalica!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 765
13.4.2011 19:13:14   
jelena038
a nije taaakoooo.. jadne bake, u njihovo vreme nije bilo ultrazvuka, zene su radile u njivama, pobaci dok trepnes, pa im bilo lakse da veruju da dok nije pocelo da se rita, i nije bilo "zivo".. 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 766
13.4.2011 19:21:28   
nencydrew
Ja kad mojoj nani i kažem nešto, nema šanse da prihvati.Nije ona htela u porodilište onda, jer se plašila da joj lekari ne zamene decu-ili ukradu.Oba puta se porodila kući!Tada je bila neka baba, podvezivala ih je , da ne veruješ.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 767
13.4.2011 19:22:31   
*boka*
Ma ovde se govori o mladim, obrazovanim zenama, koje ne veruju u medicinski dokazane cinjenice, vec se rukovode bapskim pricama. To je jadno i tuzno. A babe niko dirao nije. One em su bile neobrazovane same, em se tada o medicini nije bas puno znalo i pricalo. Ovo je 21. vek, a mnoge od nas i dalje nisu izasle iz 16. gde se verovalo da su onog ko ima temperaturu zaposeli zli duhovi, pa onda pozovu vracaru da mu baje. Na zalost i sada se pozivaju baba vracare da baju bebama koje placu, a ne pada im na um da im daju caj protiv grceva ili malo izmasiraju stomacic. Strasno!

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 768
13.4.2011 19:26:08   
jelena038
a to.. dobro, ja takve price stvarno cujem samo od baka.. pa mi nekako bude kao folklor user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 769
13.4.2011 19:28:10   
*boka*
A potpuno me je porazila prica jedne od nasih drugarica sa foruma, kojoj je "doktor" (moram pod navodnike da stavim jer ne zasluzuje tu titulu), kada mu je dovela novorodjence zbog osipa, postavio pitanje, da li vam je slucajno u kuci bila neka zenska osoba koja je u to vreme imala ciklus? PA JE LI MOGUCE??? Zasto ga nije zamolila da joj da medicinsko objasnjenje svog pitanja?
Pa sta to znaci, svaka beba koja se nadje u blizini zene koja ima menstruaciju ce se osuti??? Po toj teoriji u porodilistima bi trebalo da rade samo muskarci i kao lekari i kao babice. Ili mogu i zene, ali da svakog meseca odsustvuju s posla po 7-10 dana, dok im ne prodje ciklus, da se bebe ne bi osule... user posted image user posted image user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 770
13.4.2011 19:39:13   
jelena038
kakve su to gluposti, jbt? ja se smejala zenama ovde koje ne peru kosu u babinama i cuvaju pupcanu vrpcu beba user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 771
13.4.2011 20:57:56   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: jelena038

kakve su to gluposti, jbt? ja se smejala zenama ovde koje ne peru kosu u babinama i cuvaju pupcanu vrpcu beba user posted image

Zamišljam žene kako se pomahnitalo otimaju sa dr za vrpcu?user posted image

Direktna veza do poruke: 772
13.4.2011 21:07:39   
jance
ok. ovo nije bapska prica, ovo su mojoj drugarici pricale poznanice iz inostranstva, da ne dozvoli da joj bebu okupaju po rodjenju, ne znam ni sama zasto.. ja sam na to pocela histericno da se smejem, pa zamisli se tako osamucenu neposredno posle porodjaja kako vices : samo je nemojte kupati! user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 773
13.4.2011 21:45:58   
vukosava

A potpuno me je porazila prica jedne od nasih drugarica sa foruma, kojoj je "doktor" (moram pod navodnike da stavim jer ne zasluzuje tu titulu), kada mu je dovela novorodjence zbog osipa, postavio pitanje, da li vam je slucajno u kuci bila neka zenska osoba koja je u to vreme imala ciklus? PA JE LI MOGUCE??? Zasto ga nije zamolila da joj da medicinsko objasnjenje svog pitanja?
Pa sta to znaci, svaka beba koja se nadje u blizini zene koja ima menstruaciju ce se osuti??? Po toj teoriji u porodilistima bi trebalo da rade samo muskarci i kao lekari i kao babice. Ili mogu i zene, ali da svakog meseca odsustvuju s posla po 7-10 dana, dok im ne prodje ciklus, da se bebe ne bi osule... user posted image user posted image user posted image

da kancerogene smo kad imamo menstruaciju... mene su oterali sa opela koje su sluzili mom tati jer sam dobila... debilizam... ko neko kuce me sutnuli u kucu....

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 774
14.4.2011 11:11:24   
eni26

IZVORNA PORUKA: Olga RR

imam ja jednu ali nije vezana  za trudnocu ali jeste za dete :
nemoj prati ves petkom da ti sin ne bi isao u rat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here