Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 16:38:32
|
|
|
|
jabudic
|
Brano, ne poznadoh te
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 16:40:19
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Brano, ne poznadoh te Ovo sam nova ja
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 16:40:48
|
|
|
|
Malecka074
|
Ne perem. Nije mi nuzda da bas taj dan perem. Nece propasti svet ako ves saceka sutra.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 16:41:49
|
|
|
|
eni26
|
Kazu malopre kad dete spava sa otvorenom sakom nece biti lukavo i rodilo se pod srecnom zvezdom
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 16:44:05
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Kazu malopre kad dete spava sa otvorenom sakom nece biti lukavo i rodilo se pod srecnom zvezdom a sta biva ako spava sa zatvorenom sakom,po tome bi trebalo onda da bude baksuz
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 16:53:46
|
|
|
|
jelena038
|
ako stisne - stipsa
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 16:58:43
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ako stisne - stipsa dobro je ako je po tome sto moj Laki spava sa otvorenom sakom!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 18:08:42
|
|
|
|
jelena038
|
a zasto ti psujes po nasem forumu? i zasto ne stavis zarez tamo gde mu je mesto? i zasto se ne potpises, kad si tako hrabra?
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 18:09:47
|
|
|
|
eni26
|
cuj se*u?
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 18:11:53
|
|
|
|
jelena038
|
i gde ti je upitnik?
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 21:04:28
|
|
|
|
nencydrew
|
Jel ovo provokacija? Ili ni vernici nisu što su bili, al to je sad druga tema, da ne idem u off
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 21:06:57
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: nencydrew IZVORNA PORUKA: jelena038 kakve su to gluposti, jbt? ja se smejala zenama ovde koje ne peru kosu u babinama i cuvaju pupcanu vrpcu beba Zamišljam žene kako se pomahnitalo otimaju sa dr za vrpcu? ama, sasuseni otpali pupak bebe!!! Heh, znam, namerno preuveličavam, pošto takve stvari...No me like
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 21:34:27
|
|
|
|
ivaj
|
Veceras razmisljam.Ne verujem u babske price.Ni jedno dete mi nije nosilo crveni koncic. Ali ima nesto u toj deci.Primetila sam-kad god smo imali goste ili otisli kod nekog gde je veca guzva,Jelena bi se svima redom smejala,a uvece obavezno otplakala sve to. Kao da se desi ne znam sta. Tako je bilo veceras.I nije prvi put.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 21:44:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma samo se malo umore i to je velika stvar i novost za njih, pa se verovatno unervoze jer im se ranije i prispava. Umorimo se mi matori a ne oni kojima se svako unosi u facu i stipa obraze.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 23:05:53
|
|
|
|
jelena038
|
moja baba kad se kliberimo i cerekamo uvek govorila, samo se smejte, pa cete posle da placete, i uvek bismo plakali, ali to je samo ravnoteya iymedju energija, naucno dokazano, i dan danas kad se smejem mnogo, uvece me stigne neka tuga, rasplakala bih se za sekund. to je katarza, prociscenje duse, sasvim normalna stvar, kao sto se posle dva dana sahrane i tuge, zene u kuhinji slatko ismeju glupostima, prosto, dusa ima potrebu za ravnotezom..
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 17.4.2011 23:06:41
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Jel ovo provokacija? Ili ni vernici nisu što su bili, al to je sad druga tema, da ne idem u off a znam i cija, al nema veze.. sve nas stil odaje..
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 20.4.2011 9:18:48
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 moja baba kad se kliberimo i cerekamo uvek govorila, samo se smejte, pa cete posle da placete, i uvek bismo plakali, ali to je samo ravnoteya iymedju energija, naucno dokazano, i dan danas kad se smejem mnogo, uvece me stigne neka tuga, rasplakala bih se za sekund. to je katarza, prociscenje duse, sasvim normalna stvar, kao sto se posle dva dana sahrane i tuge, zene u kuhinji slatko ismeju glupostima, prosto, dusa ima potrebu za ravnotezom..
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 20.4.2011 9:28:05
|
|
|
|
nencydrew
|
Super rečeno
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.4.2011 23:16:32
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe,sasusen otpali pupa se cuva ali ne znam zasto,moja mama je sacuvala moj i sestrin,mama mi sad nije ziva pa ne mogu da saznam.... IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: nencydrew IZVORNA PORUKA: jelena038 kakve su to gluposti, jbt? ja se smejala zenama ovde koje ne peru kosu u babinama i cuvaju pupcanu vrpcu beba Zamišljam žene kako se pomahnitalo otimaju sa dr za vrpcu? ama, sasuseni otpali pupak bebe!!!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.4.2011 23:18:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima čak i mesto u Radosnici za njega.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.4.2011 23:19:46
|
|
|
|
Olga75
|
ja cuvam zvercicin pupak i prvi pramen kose koji smo joj odsekli kaze moja mama da je ona nese pupkove ( ne znam da li se tako kaze ) cuvala i da se oni daju kada dete napuni ,mislim da je rekla , pet godina da razveze da bi bilo snalazljivo verovatno da razveze onu u sta su zavezani pitacu je sutra
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.4.2011 23:21:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, Olga, FUUUUUUUUUUUUJ! Pramen kose i ja čuvam.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.4.2011 23:21:34
|
|
|
|
Anoniman
|
raznih gluposti sam cula ali najveca je za sad, zaovina mladja cerka je stalno kao mala stavljala kljuceva sa onom trakom oko vrata i dete stavi kljuc u bravu i krene i ona se uplasi da se ne zadavi, i neke joj babe kazu da veze detetu konac oko vrata pa da njen rodjeni brat (mm)pokida taj kanap. i sad ona tvrdi da je pomoglo,a da pitam ja vas sta sa nama koji nemamo rodjenog brata?? nasa deca ko ih sisa :) koja glupost, e da,ima jos,ista zaova ,kad krene negde sa decom obavezno predje rukom od p do cela ,kao za protiv uroka...tuga..a 21 vek...
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.4.2011 23:23:51
|
|
|
|
Olga75
|
Tash , ja sam prirodnjak , to je sve sasuseno i tvrdo ni ne lici na pupcani patrljak anonimna , nisam shvatila , cemu je pomoglo to sto je brat pokidao konac i
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.4.2011 23:24:22
|
|
|
|
maslackic
|
imam i ja moj pupak negde u kuci:) secam se da je bio u foliji nekoj ...nikad nisam videla kako izgleda...:) pogotovo sad posle 26 god..:)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?