|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li verujete u babske priče?
15.3.2011 10:43:28   
Anoniman
nema na cemu. nazalost, sujeverje je i dalje jako zastupljeno u nasem narodu. user posted image kao ako nabavimo sve moze da nesto krene po zlu. pa moze svakako nesto da krene po zlu, ne daj Boze. ja rekoh mom tati, po toj logici ne bi trebalo nista nikada kupiti detetu, npr. beba ne treba da ima nista za uzrast od 6 meseci jer moze ne daj Boze da ne dozivi toliko, bolje da za svaki slucaj ne baksuziramo. gluposti! 

(odgovor članu janajana)
  Direktna veza do poruke: 726
15.3.2011 12:11:23   
Anoniman
Malopre se vratismo iz setnje. Dok sam sedela na klupi a on spavao u kolicima, prilazi neka baba,ali nimalo prijatnog izgleda (neuredna i cudna) i pita "Jel moze baba da vidi bebu?", ne znam sta mi bi,ali rekloh "Ne treba da ga gledate",ustanem i odemo. Verujem u energiju, dobru i losu i ne znam sta mi bi da tako odreagujem,ali eto...mozda majcinsko 58.culo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 727
19.3.2011 12:14:46   
Anoniman
Odo da skratim zivot svom detetu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 728
19.3.2011 16:26:51   
liliana
IZVORNA PORUKA: magiNS

Malopre se vratismo iz setnje. Dok sam sedela na klupi a on spavao u kolicima, prilazi neka baba,ali nimalo prijatnog izgleda (neuredna i cudna) i pita "Jel moze baba da vidi bebu?", ne znam sta mi bi,ali rekloh "Ne treba da ga gledate",ustanem i odemo. Verujem u energiju, dobru i losu i ne znam sta mi bi da tako odreagujem,ali eto...mozda majcinsko 58.culo user posted image

Na konto ovoga: Moja bebi jako nemirno spava i plače u snu kada preko dana vidi neke osobe ili boravi u njihovom društvu.
Magi, user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 729
21.3.2011 15:08:51   
janajana
IZVORNA PORUKA: Macaki

nema na cemu. nazalost, sujeverje je i dalje jako zastupljeno u nasem narodu. user posted image kao ako nabavimo sve moze da nesto krene po zlu. pa moze svakako nesto da krene po zlu, ne daj Boze. ja rekoh mom tati, po toj logici ne bi trebalo nista nikada kupiti detetu, npr. beba ne treba da ima nista za uzrast od 6 meseci jer moze ne daj Boze da ne dozivi toliko, bolje da za svaki slucaj ne baksuziramo. gluposti! 

Posto sam ja vec rekla da mm je za slusanje babskih prica, ja sam lepo danas, sa mamom posto sam izasla iz bolnice (sa redovne kontrole), otisla i kupila pumpicu za izmazanje sa 2 flasice, + jos 1 flasicu, lazu, prosle nedelje smo isto kupile neke bodice. Moja sestra je nakupovala stvari za moju nemirnicu, a i za to kazu isto da ne valja niko da kupuje pre porodjaja. I ja sam svom sestricu kupovala pre nego sto se rodio, i sta mu fali, ziv i zdrav mali genije (genije jer "razbija" na kompu sa svojih 5 godina)
Sve u svemu, ko hoce da veruje nek veruje, ja sam izabrala ono drugo user posted image

P.S. Ali ako su zapeli toliko da se ne sredi soba dok se ja ne porodim, meni ce samo biti lakse user posted image Oni nek "razbijaju" glavu razmisljajuci kako bi ja htela i sta bi na koje mesto stavila user posted image   jer ako ne bi bilo po mom ukusu znaju sta ih ceka user posted image

< Poruku je uredio janajana -- 21.3.2011 15:10:50 >

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 730
29.3.2011 21:36:52   
nencydrew
Sad zavisi šta se podrazumeva pod tim.kad kažu da mu raste kosa onda kad ima gorušicuuser posted image sigurno ne

Ali malo jesam sujeverna u smislu da ne spremim sobu odmah

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 731
29.3.2011 21:38:14   
nencydrew

Pa zvuči friki malo, i ja bih tako

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 732
29.3.2011 21:42:39   
Dora
Ni ja ne volim kad mi nepoznati ljudi zagledaju decu, ali kad počnu babe da pričaju, obično su to neke priče tipa: Imam toliko unuče koje živi 5.000.000 km daleko, videla sam ga samo na slikama pa ga zamišljam koliko je sad :(((

To mi se x puta desilo i zato pustim babe da gledaju, neće ga pojesti. Ne verujem u urokljive oči i veštice ali kad vidim da je neko frik, sklanjam se i ja, a ne deca user posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 733
12.4.2011 17:18:19   
zmajeva
I do mene je doslo to "pa nece valjda sad da kupuje za bebu, to se kupuje dok je ona u bolnici". Ma kako da ne, ja istrazujem, informisem se, a ostavicu neobavestenima da mi kupuju sta mi treba. Kakva glupost, pa gde je tu uzivanje u pripremama? 

www.kreirajzivot.com

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 734
12.4.2011 17:20:19   
jelenadunja
meni su rekli da ne susim bebin ves napolju kad sunce zadje,stavi obavezno crveni konac,kad busis usi provuci joj konac kroz uvo,a pre porodjaja,da ni slucajno ne uzimam za bebu nista unapred.....samo su me opterecivali,uzas

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 735
13.4.2011 14:41:01   
nencydrew
Na tv-u neki sveštenik da su beli luk i crveni konac djavolski, i da se to ne radi, to su kao rituali?

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 736
13.4.2011 14:45:16   
eni26

IZVORNA PORUKA: jelenadunja

meni su rekli da ne susim bebin ves napolju kad sunce zadje,stavi obavezno crveni konac,kad busis usi provuci joj konac kroz uvo,a pre porodjaja,da ni slucajno ne uzimam za bebu nista unapred.....samo su me opterecivali,uzas

user posted image user posted image

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 737
13.4.2011 14:57:00   
Dada81

IZVORNA PORUKA: liliana

Na konto ovoga: Moja bebi jako nemirno spava i plače u snu kada preko dana vidi neke osobe ili boravi u njihovom društvu.
Magi, user posted image user posted image

Da,i ja osetim nekada tu neku neg.energiju od nekih ljudi,a i moj dečak se uznemiri kada boravi u takvom društvu ,sreća desilo nam se samo jednom.
A,babske priče ostavljam babama user posted image Kao što je moja svekrva jutros ''oplela'' jednu ,glupost neviđena,

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 738
13.4.2011 14:59:27   
jance
meni su vec u 2. mesecu videli lineu negru....
a ja imam dlakav stomak vec skoro 2 godine, od kako sam isla na laparoskopiju pa morala da obrijem sve od pupka prema dole... a i jaaako je rano da se i vidi linea negra

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 739
13.4.2011 15:03:44   
Dada81
Pa,jeste rano.. A,ko ti je video ,Jance?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 740
13.4.2011 15:09:25   
jance
sveki naravno user posted image
slucajno mi se podigla majica dok sam pokusavala nesto da joj dohvatim u mojoj kuhinji..pa su onda ona i komsinica komentarisale da je to kao ta linea negra.. iskreno ja tad pojma nisam imala ni sta je to...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 741
13.4.2011 15:16:28   
Dada81
E ,nek su one videle user posted image I ,po njihovom ,šta im to znači ,jesu ''predviđale'' šta?
Joj ,Bože ljudi..Izvini ,razumem te i tačno većina je takva.Ali tačno ih ''vidim'' kako širom otvaraju oči zureći u tvoj stomak dok se ti propinješ ,ništa ne kontajući...user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 742
13.4.2011 15:22:20   
jance
pa svi bi sada tu negde kao hteli da vide da je decak..joj pametnjakovici! dokoni ljudi, sta ces s njima...
pa naravno posto je prvo, onda mora da bude decak jel da? joooj, da ko sto su vasi prvenci svi bili decaci (obe su prvo imale cerke naravno)...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 743
13.4.2011 15:33:00   
Anoniman
Kod mene je bilo 'vako:
Otices,nosis devojcicu.
Nisi dlakava-nosis decaka.
Imas gorusicu-beba ce imati kosu.
Ne sedi po turski-beba ce da ima krive noge.
Pij pivo-da imas mleko.
Ne preskaci kablove-bebi ce biti obmotana pupcana vrpca.
Beba se mrda user posted image -decak je (aman,pa sve bebe se mrdaju).
Ima tu jos mnogo stvari,al' da ne gnjavim.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 744
13.4.2011 15:39:13   
Dada81
Ahaha,pa dobro si ,Cind ,dosta toga si se setila, većinu sam već čula ,sem kablovauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 745
13.4.2011 15:40:48   
Anoniman
Setice se tetka jos.user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 746
13.4.2011 15:41:11   
Olga75
imam ja jednu ali nije vezana  za trudnocu ali jeste za dete :
nemoj prati ves petkom da ti sin ne bi isao u rat user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 747
13.4.2011 15:45:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

E svasta!user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 748
13.4.2011 15:50:15   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Setice se tetka jos.user posted image

user posted image

quote]IZVORNA PORUKA: Olga RR

Baš..user posted image quote]IZVORNA PORUKA: Olga RR

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 749
13.4.2011 15:53:13   
vukosava
meni beba ima onu jagodicastu izraslinu - hemangioma na desnoj bradavici, tvrde to si se uhvatila za taj deo tela kad si se uplasila user posted image user posted image user posted image ko se hvata za bradavicu kad se uplasi ikad????

ja sam ubedjena da su je mozda malo jace ufatili kad su je vadili iz mog stomaka na carskom ili je kao sto kazu samo od sebe

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here