|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li verujete u bapske priče?
2.1.2011 14:18:05   
maja19
To su i meni stalno pricali na poslu..ja kzem da mi se nesto jede a moja koleginica ode da kupi i kaze ne valjda ti ne ispunim zelju pojesce mi mis kosulju..meni je bas to bilo interesantno...

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 576
2.1.2011 14:35:22   
Anoniman
Joj pred mene su isto sve iznosili... kao ne valja skrivati od trudnice ništa i sve su mi prinosili pod nos samo da probam ne moram da jedem ali samo da probamuser posted image

mm je jedini koji jede iz mog tanjira, uzima mi sok ili pola zalogaja. On to obožava da radi ne znam zašto ali šta god uzmem da grickam odma se nacrta i otvori ustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 577
2.1.2011 14:36:27   
Maryna1
ja sam prvi put cujem za to, zao da trudnoca pre kraju, tako mogla bi to da koristimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 578
2.1.2011 15:17:38   
maja19
Nikad nije koristi od sada i sve im trazi...inace mis ce uciniti svoje...

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 579
2.1.2011 15:56:03   
~Nim~
Kod nas protiv uroka crveni končić,a sad u poslednje vreme i crvene brojanice.
Ali bolje i to nego svaki put kad mi pohvale dete da pljuckaju okolo - pu pu pu da ga ne ureknu user posted image

...od secera i sna ...

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 580
2.1.2011 16:28:46   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: maja19

Nikad nije koristi od sada i sve im trazi...inace mis ce uciniti svoje...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 581
2.1.2011 16:52:18   
Sanjica26 RR
Hvala Bogu nisam u direktnom kontaktu sa takvim ljudima. Ali cula sam dosta izopacenih obicaja. I kad ih pitas zasto se to tako radi. Oni kazu valja se ili ne valja.user posted image A, pravo objasnjenje ne postoji.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 582
2.1.2011 16:54:46   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Hvala Bogu nisam u direktnom kontaktu sa takvim ljudima. Ali cula sam dosta izopacenih obicaja. I kad ih pitas zasto se to tako radi. Oni kazu valja se ili ne valja.user posted image A, pravo objasnjenje ne postoji.

sto manje obracas paznje na to, i sto manje verujes to je bolje!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 583
6.1.2011 14:25:39   
strahinja11
SLAZEM SE:)))

Mislim da nema te osobe koja ne postane bar malo sujeverna u trudnoci, tako je bar sa mnom.

Bila sam potpuno operisana od sujeverja, a sad se vec vide prvi znaci...

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 584
17.1.2011 10:36:23   
mamica82
To da ne treba ništa da se kupuje ranije me užasno nervira!!! Ja sam za ćerkicu bukvalno sve kupila pre porođaja i hvala Bogu dete je rođeno živo i zdravo. Pa šta sam trebala da sve ostavim mužu a on jadan da ne zna šta će pre! A ljude koji veruju u te priče tipa ne unosi krevetac u kući itd  bih pitala šta je sa nama koji imamo starije dete i već kupljen krevetac? da ga bacim i kupim drugi kad se porodim ili možda da ga držim ispred zgrade do porođaja?

(odgovor članu strahinja11)
Direktna veza do poruke: 585
18.1.2011 0:38:11   
bubilend
To da ne treba ništa da se kupuje ranije me užasno nervira!!!

e i od ovoga i ja ludim user posted image i nisam smela pomenuti šišanje kose zbog zaboravila sam i ja kojeg razloga ali sam se ipak ošišala user posted image

(odgovor članu mamica82)
Direktna veza do poruke: 586
21.1.2011 18:36:49   
zoća
najgluplja stvar koju sam čula je da bebine stvari ne treba da prenoće na žici za sušenje veša napolju,pa ako su suve neće ali mokre....

(odgovor članu bubilend)
Direktna veza do poruke: 587
23.1.2011 20:24:32   
Ana007

IZVORNA PORUKA: mamica82

To da ne treba ništa da se kupuje ranije me užasno nervira!!! Ja sam za ćerkicu bukvalno sve kupila pre porođaja i hvala Bogu dete je rođeno živo i zdravo. Pa šta sam trebala da sve ostavim mužu a on jadan da ne zna šta će pre! A ljude koji veruju u te priče tipa ne unosi krevetac u kući itd  bih pitala šta je sa nama koji imamo starije dete i već kupljen krevetac? da ga bacim i kupim drugi kad se porodim ili možda da ga držim ispred zgrade do porođaja?

Takođeuser posted image
Mi smo sve na vreme kupili i to mesec dana pre nego sto sam se porodilauser posted image
Kažu mi drugarice pre neki dan zaveži joj crveni končić oko rukeuser posted image Ma vaaaaži user posted image Samo što nisam user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu mamica82)
Direktna veza do poruke: 588
31.1.2011 11:57:31   
Anoniman
Ziva nisam a da ne pitam : zasto se ne valja da kod bebe dolazi osoba koja je u crnini ? Ja nisam sujeverna i ne verujem u bapske price .

Malopre mamu zove nasa jako , jako draga prijateljica , ciji je suprug preminuo pre vise od pola godine , a kaze - jako bi volela da vidi bebu , ali eto pita da li nama smeta sto je ona u crnini .
Meni ne smeta jer je jako volim , ali me cisto zanima sto se to ''ne valja'' ?

(odgovor članu Ana007)
  Direktna veza do poruke: 589
31.1.2011 12:11:55   
ivaj
Ispisah veliki post i nestadeuser posted image

Mozda zato sto crna boja simbolizuje smrt i tugu.

Trudim se da budem savremena u svakom pogledu,ali sve sto ima veze sa grobljem i samom smrcu mene plasiuser posted image
Tako da ne bih bas volela da neko ko je u zalosti dolazi da mi vidi dete,pa neka sam najgora.
Ti Buba kako osecas tako uradi.Ako nemas ovako lude strahove onda je o.k.

Ja sam se ipak nahvatala straha pa zato razmisljam ovako.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
31.1.2011 12:20:11   
Anoniman
Da , kontam za simbolizovanje , nego sam mislila da bas nesto odredjeno znaci .

Ja zaista nemam nista protiv , jer vidim mnogo dalje od njene crne garderobe . Mnogo mi je draga , nasmejana je uvek iako nije bas imala puno razloga za smeh . Uprkos crnini - zraci covecnoscu i znam da voli i mene i moju Ninu kao svoju decu .
Njen pokojni muz je bio toliko dobra osoba , pravi jaran (bio je rodom iz Bosne) ,i iako dosta stariji od mene uvek smo znali da se zezamo i to bas ''masno'' , kao dva tinejdzera . Bio je na neki nacin moj najbolji drug medju odraslima user posted image Zato mislim da je skroz ok da njegova zena dodje , jer , iako se zbog crnine pojave neke zle sile user posted image - moj jaran ce to sve da rastera svojim andjeoskim krilima .user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 591
2.2.2011 20:45:50   
gabrijelaaa
nekim delom da nekim delom ne verujem u bapske price...ali ne opterecujem se njima...neki put se starno nasmejem sta sve naju da mi kazu i izmisleuser posted image user posted image user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 592
2.2.2011 20:49:31   
New Mom
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ziva nisam a da ne pitam : zasto se ne valja da kod bebe dolazi osoba koja je u crnini ? Ja nisam sujeverna i ne verujem u bapske price .

Verovatno zato što označava tugu. Ne znam...
Moja mama je nosila crninu za mojom bakom kad se KL rodila, a kad je dolazila nju da vidi, skidala ju je, tako je htela (što je mene izluđivalo, jer ne volim kad mi pričaju "treba - ne treba").

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 593
3.2.2011 12:44:57   
gabrijelaaa
e mene je to zanimalo ...deka mi je umro pre dve nedeljeuser posted image i sad za vikend su isli svi da skinu crninu...kazu ne smeju da vide bebu ako su u crnini...meni nisu dali uopste da idem niti kad je umro ,niti kad mu je bila sahrana ...kazu ne valja ..a i da se ne bi jos vise potresla...ali kao ako trudnica ide na sahranu i kod pokojnika da veze crveni konac oko stomaka i oko ruke...

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 594
3.2.2011 12:46:29   
Anoniman
NE previse,ali u trenucima slabosti ili bolje receno ocaja (kad mi je dete plakalo dan noc iz njemu znanih razloga), verujem i u Deda Mraza.

(odgovor članu gabrijelaaa)
  Direktna veza do poruke: 595
3.2.2011 12:50:18   
nela79
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa

e mene je to zanimalo ...deka mi je umro pre dve nedeljeuser posted image i sad za vikend su isli svi da skinu crninu...kazu ne smeju da vide bebu ako su u crnini...meni nisu dali uopste da idem niti kad je umro ,niti kad mu je bila sahrana ...kazu ne valja ..a i da se ne bi jos vise potresla...ali kao ako trudnica ide na sahranu i kod pokojnika da veze crveni konac oko stomaka i oko ruke...

Ja bi to rekla da je samo psiholoska stvar. Trudnica bi trebala da se kloni svih stresnih stvari, a to valja- ne valja su meni suplje price.A o vezivanju koncica necu ni da govorim. 

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 596
3.2.2011 12:51:58   
Podrum Š.
Ja sam i dan danas u rebusu oko crnine, sahrana i sl kada su u pitanju bebe user posted image
Meni nisu dali da idem na dve sahrane otkada se Rea rodila, bili su na dragi prijatelji u pitanju...
Kažu ne valja zbog bebe... Inače apsolutno nisam sujeverna, ali mene emotivno uzdrmaju takve stvari pa kontam da i beba oseti to i zbog toga nisam išla...

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 597
3.2.2011 12:54:58   
nela79
Pa jedino zbog toga, ako znas kako na tebe djeluju takve stvari bolje ne rizikovati. Ipak je ostati kod kuce manje stresno u takvim situacijama. Al opet kazem do je stvar ljudske prirode a ne sujevjerja

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 598
3.2.2011 12:57:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

Ja sam i dan danas u rebusu oko crnine, sahrana i sl kada su u pitanju bebe user posted image
Meni nisu dali da idem na dve sahrane otkada se Rea rodila, bili su na dragi prijatelji u pitanju...
Kažu ne valja zbog bebe... Inače apsolutno nisam sujeverna, ali mene emotivno uzdrmaju takve stvari pa kontam da i beba oseti to i zbog toga nisam išla...

SLazem se!

(odgovor članu Podrum Š.)
  Direktna veza do poruke: 599
3.2.2011 12:57:53   
Lu
IZVORNA PORUKA: nela79

Ja bi to rekla da je samo psiholoska stvar. Trudnica bi trebala da se kloni svih stresnih stvari, a to valja- ne valja su meni suplje price.A o vezivanju koncica necu ni da govorim. 

Slažem se, ni ja nisam išla na sahrane u trudnoći zbog straha, stresa i zbog toga što noćima neću spavati a ne želim da beba to osjeti, i inače ih izbjegavam i idem gdje baš moramuser posted image
To nema veze sa bapskim pričama.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here