Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 15:07:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Mene je jutros svrbeo levi dlan i bila je plata
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 15:08:37
|
|
|
|
Olga75
|
onda cu poceti da verujem u to jedino sto mene cesce svrbi desni dlan
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 15:09:43
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: olga75 sad skoro sam cula da postoji covek koji dete povuce za kosu i podigne mu treci krajnik , cuje se ko onaj klik - klak ok , rekoh Bila, videla, probala! Naravno ne na svom detetu, već sam ja probala jer sam imala užasnih problema sa krajnicima i verovali ili ne - pomoglo je! Inače, ne verujem u takve stvari, ali ovaj čovek je poznanik mm, pa sam otišla.
< Poruku je uredio Snelle -- 24.2.2011 15:16:25 >
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 15:21:08
|
|
|
|
SareniVrabac
|
IZVORNA PORUKA: olga75 sad skoro sam cula da postoji covek koji dete povuce za kosu i podigne mu treci krajnik , cuje se ko onaj klik - klak ok , rekoh naseg jednog druga i njegovu sestru su roditelji vodili kod nekog cikice i on im je tako cupao krajnik... negde na temenu uhvati odredjeni pramen, povuce i dete vise nema problema sa krajnicima... oni tvrde da je uspelo
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 15:59:58
|
|
|
|
Iwana87
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: olga75 sad skoro sam cula da postoji covek koji dete povuce za kosu i podigne mu treci krajnik , cuje se ko onaj klik - klak ok , rekoh Bila, videla, probala! Naravno ne na svom detetu, već sam ja probala jer sam imala užasnih problema sa krajnicima i verovali ili ne - pomoglo je! Inače, ne verujem u takve stvari, ali ovaj čovek je poznanik mm, pa sam otišla. draga ja to radila kao mala.tj moji me vodili,ne za kosu vuce se za uvo,i radili smo mihajlu,skoro i to po savetu dr-a da ne dodje posle do operacije,ne boli nista koliko se ja secam,dete se uplasi naravno pa zaplace. Ja u neke od tih nadrilekarstva verujem.Dz tamo odakle sam bio je preko puta jednog cika Silje,koji je celom gradu namestao polomljene ruke noge i slicno,posle nekog vremena ono sto ne mora u gips lepo ljudi slasi kod njega.Moj cale imao neki udes u Sofiji kao momak i lezao u Nisu gde mu nista nisu nasli ni na snimku a on nije mogao na nogu da stane.Na kraju ga kum nagovori da proba kod tog coveka,za 2 minuta mu covek namestio petu,koja je inace iskocila i cale stao na nogu.Iz licnog iskustva nas je posle tamo vodio za uganuca i prelome.A covek daj Boze da i neku srednju zavrsio.Tako da mi je to nesto drugacije od bajanja i bapskih prica Kseno tu glupost za dlaku rade i ovde,pod izgovorim da ga ne bole ledja,to mu kao smeta,i svi tvrde da vade dlake,ali ovde se to radi tako sto se beba pre 40 dana okupa pepelom sto mi nije palo na pamet ni da pitam kako izgleda a ne nesto vise,daleko bilo
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 17:19:57
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 Dz tamo odakle sam bio je preko puta jednog cika Silje,koji je celom gradu namestao polomljene ruke noge i slicno,posle nekog vremena ono sto ne mora u gips lepo ljudi slasi kod njega.Moj cale imao neki udes u Sofiji kao momak i lezao u Nisu gde mu nista nisu nasli ni na snimku a on nije mogao na nogu da stane.Na kraju ga kum nagovori da proba kod tog coveka,za 2 minuta mu covek namestio petu,koja je inace iskocila i cale stao na nogu.Iz licnog iskustva nas je posle tamo vodio za uganuca i prelome.A covek daj Boze da i neku srednju zavrsio.Tako da mi je to nesto drugacije od bajanja i bapskih prica Pa i nisu to bapske, to rade i fizioterapeuti .
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 17:30:08
|
|
|
|
Olga75
|
slazem se da ce covek probati sce samo da mu bude bolje ali ne vidim nikakvu vezu izmedju uveta , kose i adenoida trudila sam se ali jednostavno nema veze
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 17:33:47
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: olga75 slazem se da ce covek probati sce samo da mu bude bolje ali ne vidim nikakvu vezu izmedju uveta , kose i adenoida trudila sam se ali jednostavno nema veze Pa valjda toliko jako povuku dijete za uho pa mu iščupaju treći krajnik
|
|
RE: Da li verujete u bapske priče? 24.2.2011 17:36:49
|
|
|
|
Olga75
|
kosa je na poglavini , usi su u principu na poglavini a treci krajnik nema neku anatomsku vezu sa poglavimom i kako kad ga " podigne " pobije viruse koji izazivaju probleme stvarno bih volela da shvatim ali priznajem glupa sam za te stvari
< Poruku je uredio Lilly RR -- 24.2.2011 18:23:42 >
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 20:29:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: olga75 sad skoro sam cula da postoji covek koji dete povuce za kosu i podigne mu treci krajnik , cuje se ko onaj klik - klak ok , rekoh Bila, videla, probala! Naravno ne na svom detetu, već sam ja probala jer sam imala užasnih problema sa krajnicima i verovali ili ne - pomoglo je! Inače, ne verujem u takve stvari, ali ovaj čovek je poznanik mm, pa sam otišla. draga ja to radila kao mala.tj moji me vodili,ne za kosu vuce se za uvo Ovaj čika baš vuče pramenove kose. Nađe mesta na glavi, njih 5-6 gde "oseti" problem i povuče pramen tako da odvoji kožu glave od lobanje. Ovo sad zvuči stvarno scary Boga mi, bolucka, nije baš bezbolno, ali ja, koja sam do tada svakog meseca muku mučila sa krajnikom, nakon toga nisam imala probleme godinu dana. I ne rešava samo probleme sa krajnicima, on ti više dođe kao ORL lekar
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 21:36:44
|
|
|
|
Brana
|
Ne verujemu sve!
< Poruku je uredio Brana -- 24.2.2011 21:37:21 >
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 21:50:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mjaumjau prosjacima i ciganima delim i sakom i kapom da me neko ne 'urekne',i u sirokom luku izbegavam neke 'baksuze' iz okoline i trudim se da se ni ne sazna da sam trudna,opet radi 'uroka'... jedna moja drugarica, kad je bila trudna (i bez para), vozila se busom i ulazi neka ciganka i krene da je smara i kaze joj "deteta ti"...mislim da se ciganka moze smatrati srecnom sto je izvukla zivu glavu.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.2.2011 21:52:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 Kseno tu glupost za dlaku rade i ovde,pod izgovorim da ga ne bole ledja,to mu kao smeta,i svi tvrde da vade dlake,ali ovde se to radi tako sto se beba pre 40 dana okupa pepelom sto mi nije palo na pamet ni da pitam kako izgleda a ne nesto vise,daleko bilo a ja sve ubedjena da u srbiji nema toliko gluposti psssst, nemojte reci nikom od grka
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 25.2.2011 2:17:34
|
|
|
|
Iwana87
|
kseno ja sam u makedoniji olga,pojma nemam sta rade.Mene su kao malu slali na operaciju krajnika,cale me odvede,inace covek koji je meni to radio,sad pokojni,kardiolog E sad,ja mihajla vodim kod dva pedijatra,jedan maticni,a drugi za vakcinu,pregleda pre,i ona mi je rekla da su mu "upali"krajnici,pa odemo kod naseg pedijatra koji nam kaze da zna ko to kako radi ako hocemo da probamo.Nasa volja,posle toga ta dr koja pojma nema sta smo radili kaze da je sad sve ok Ne znam ko sta radi,ali opet ima i takvih stvari
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 4.3.2011 9:41:32
|
|
|
|
Petkovici
|
Meni je hit prica da ne valjda unositi bebece stvari u kucu dok se beba ne rodi. Pa kad bih ostavila mm da kupuje, pere i pegla dok sam u porodilistu, uz svo pijanstvo od cascavanja, verovatno bih zatekla atomsku bombu po povratku kuci! A sve mi se cini da je to "novokomponovana" bapska prica, jer- sta su radile nase prababe, koje su morale sve stvari za bebe da pletu, heklaju i sta sve ne? Da nisu plele pradede?
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 4.3.2011 9:46:03
|
|
|
|
Anoniman
|
tako moja drugarica, takodje trudnica rece pre neki dan meni: nista ne kupujte pre, nemoj ni krevetac da unosis u kucu! a ja se mislim da je pitam: a sta ces ti sa tvojim krevetcem da radis (vec ima jedno dete) , hoces li da ga izneses ispred zgrade i da tamo ceka do tvog porodjaja, pa da ga onda uneses? Boze sacuvaj!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 5.3.2011 10:06:51
|
|
|
|
eni26
|
Ne valja se sisati utorkom? Pa onda nijedan salon ne treba da radi tim danom , kad niko nece otici da se sisa!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 10:59:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: olga75 sad skoro sam cula da postoji covek koji dete povuce za kosu i podigne mu treci krajnik , cuje se ko onaj klik - klak ok , rekoh Bila, videla, probala! Naravno ne na svom detetu, već sam ja probala jer sam imala užasnih problema sa krajnicima i verovali ili ne - pomoglo je! Inače, ne verujem u takve stvari, ali ovaj čovek je poznanik mm, pa sam otišla. Ovo sam ija radila.tj. meni i meni nije pomoglo , dok ih nisam operisala!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 19:16:51
|
|
|
|
morena
|
Ovo sve je presmiješno! Kod nas nema baš puno takvih priča. Jedino za šta je moja mama zapela je da kad dođem iz rodilišta moram jesti staru kokoš. Ja sam umrla od smijeha kad mi je to rekla, al ona se ozbiljno bacila u traženje stare kokoši kod neke od susjeda, da je skrati za glavu. Jadna koka.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 22:26:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Na kojoj ruci se nosi crven konac? Sveki mi je rekla da devojčice nose na desnoj a dečaci na levoj. Jel to istina? U poslednje vreme viđam samo devojčice, sve imaju na desnoj, i nemam pojma dal moje dete treba da nosi na levoj kao što nosi? Mislim, kad već nosi, neka nosi kako valja...
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 22:28:32
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sam juce na kontroli videla decaka nosi na nozi...E sad da me ubijes ne znam na kojoj
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 22:29:51
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Ne valja se sisati utorkom? Pa onda nijedan salon ne treba da radi tim danom , kad niko nece otici da se sisa! Ja sam frizer i ovo prvi put cujem
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 22:32:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Ja sam juce na kontroli videla decaka nosi na nozi...E sad da me ubijes ne znam na kojoj O Bože, pa da mu vežem oko struka, to je nekako između. Odoh da prostrem veš....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 22:36:07
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Tash Na kojoj ruci se nosi crven konac? Sveki mi je rekla da devojčice nose na desnoj a dečaci na levoj. Jel to istina? U poslednje vreme viđam samo devojčice, sve imaju na desnoj, i nemam pojma dal moje dete treba da nosi na levoj kao što nosi? Mislim, kad već nosi, neka nosi kako valja... Nama bila na levoj........jbm li ga
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 10.3.2011 22:37:32
|
|
|
|
marija32
|
Moja komsinica je mlada devojka i mlada mama i toliko je sujeverna da je u problemu mucenica. Uzasno je sve to, mrzim paganiju, strahove bez osnova, izmisljanje da se narod ogranicava i zastrasuje, to nigde u svetu nema osim kod nas!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?