|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta
2.11.2011 13:41:12   
Inica
Maco, ja mislim da moze.. Nisam sigurna jer sam bacila onaj papiric iz sirupa.. Ali nema sastojke tipa propolisa, itd koji mogu da izazovu alergiju, oni se ne daju pre 3 god.. E sad, sta je dobro za imunitet, to je tesko reci.. Ja licno sam isprobavala sve i svasta i trenutno koristimo immuno, 3 meseca cu joj davati.. Bitna je i ishrana, ali znam kako deca mogu da budu teska po pitanju toga.. 

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 301
2.11.2011 13:46:00   
Dora
Ja sam u principu jako protiv tih preparata za jačanje imuniteta jer mislim da je idealno kad se imunitet razvija normalno, sam od sebe. Ima raznih preparata, glasam za Imunotrofina sirup ali kad je to zaista neophodno. Mislim da se dobrim navikama u ishrani imunitet najbolje jača a dečije bolesti mora odbolovati svako dete, neko manje, neko više...

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 302
2.11.2011 13:57:25   
Inica
U pravu si Dora za to, ali kad su u pitanju deca koja su stalno nesto bolesna, mislim da ce svaki roditelj pokusati i sa takvim preparatima.. Naravno, ne treba preterivati, odluciti se samo za jedan, itd..

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 303
2.11.2011 13:57:42   
maca821
Hvala na savetimauser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 304
2.11.2011 14:10:29   
Moja sreca
Jel neko od vas davao maticni mlec detetu?

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 305
2.11.2011 14:17:26   
minavb
IZVORNA PORUKA: Dora
Mislim da se dobrim navikama u ishrani imunitet najbolje jača

Kod nas se dobre navike u ishrani stiču uz pomoć preparata da jačanje imuniteta, obzirom da pojačavaju apetit. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 306
2.11.2011 15:14:54   
Podrum Š.
Kada sme sa matičnim mlečom da se počne?
Darko ga voli i koristi, a Rei bi da uvedem, samo se bojim da je rano.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 307
10.11.2011 10:34:18   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Mi smo prešli sa pikovita na immunotrofinu. Pikovit je bio sasvim dovoljan kad je krenuo u vrtić prošle godine, gde je bilo njih desetak. Sad kad ih je 31 slinavac u grupi, prešli sm na pojačanje.

Moj stav je da za bilo kakvim dodacima ishrani nema potrbe ako dete ne ide u kolektiv i ako dete nema velik problem sa apetitom. Ja se ne bih usudila da pošaljem dete u državni vrtić a da ga pre toga nisam nakljukala vitaminima, iako moje dete proždire sveže voće, sveže povrće i salate, kao i brokoli, karfiol...ma sve. I Pored toga je za mesec dana bio 3 puta bolestan.

Ima li ko iskustva sa ovim sirupom?
Nedjo, pretpostavljam da je jos rano da kazes jeli li zadovoljna.

Ja se dvoumim izmedju njega i Immuno-Pharmalife.
Do sad smo bili na Pikovitu ali nam on nista ne pomaze sto se imuniteta tice, samo povecava apetit.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
10.11.2011 10:38:25   
Tea2
koja je donja starosna granica za Imunotrofinu?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 309
10.11.2011 11:01:43   
Tea2
Pojavile su se lizalice za jacanje imuniteta,kao i za bolove u grlu i protiv povracanja prilikom putovanja.Nesto ne verujem u ove preparate,ali smo ih mnoge isprobali.Sirup Apetiio...nista nam nije pomogao za apetit.Prelazim na nesto drugo.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 310
10.11.2011 11:30:07   
Anoniman
Ne znam koja je donja granica, ja sam zadovoljna. Četvrta nedelja u vrtiću - ok, kašlje, kao i sva deca, imao je u subotu temp. ali je odmah prošla i dr je rekla da mu nije ništa, tako da izgleda već ima efekta.

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 311
10.11.2011 15:57:58   
Tea2
Kupila sam Imunno sirup za bebanu,za starije dete Propolaid .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 312
17.11.2011 0:21:42   
gagana83
I mi smo poceli da pijemo Immuno, danas nam je prvi dan pa cemo videti.
Pored toga joj dajem Revitu i sirup od borovih iglica.
Je l koristio neko sprej za nos sa propolisom? Cula sam da je dobar, ali nisam uspela da nadjem deciji sprej, bez alkohola.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 313
18.11.2011 15:31:59   
Kića88
Za decu samo prirodno. Em je zdravije em organizam bolje usvaja vitamine i minerale

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 314
2.1.2012 20:55:22   
Anck Su Nmaun
Uzeli smo Immunotrofina sirup jer je slinila citav mesec, pije vec 3 dana...videcemo kako deluje, a kazu i umanjuje treci krajnik

(odgovor članu Kića88)
Direktna veza do poruke: 315
2.1.2012 22:29:45   
cockic
ja nikako malom ne mogu da dam te sirupe sve pljuje.pa sam sad
samo na probiotiku jer mu zbrckam sa hranom.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 316
4.1.2012 17:45:22   
Mamica Gaga
nini sam pre par meseci davala sanostol sirup, malo radi imuniteta, malo za poboljsane apetita i zadovoljna sam,.....a nikola je pijo beviplex u granulicama i na njega deluju super, da ne cuje zlo, jede bas lepo, inace je mrlja-mrljavi, oduvek bio sto se hrane tice. nego neznam kakav je Probiokid Immuno, moja jedna prijateljica koja je pedijatar kaze da je ok.....pije se 3 meseca minimum....valjda...user posted image

“Najveći čovek uvek ostaje dete.” Goethe

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 317
4.1.2012 17:56:30   
Inica
IZVORNA PORUKA: gagana83

I mi smo poceli da pijemo Immuno, danas nam je prvi dan pa cemo videti.
Pored toga joj dajem Revitu i sirup od borovih iglica.
Je l koristio neko sprej za nos sa propolisom? Cula sam da je dobar, ali nisam uspela da nadjem deciji sprej, bez alkohola.

Ja dajem maloj OVAJ .. Ali, inace propolis ne preporucuju pre trece godine.. Isto vazi i za njihov sirup na bazi propolisa za imunitet..

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 318
3.3.2012 8:02:43   
Anoniman
Sta da dajem Andreju da podigne imunitet ? On ima 8,5 god
Mozda ove marsovce , jel to neko probao i kako su se pokazali ?

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 319
3.3.2012 8:22:27   
minavb
Marsovceuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 320
3.3.2012 8:23:48   
Anoniman
Stvarno postoje user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 321
3.3.2012 8:43:29   
Jeca*
Posto vec neko vreme u apotekama nema onih nasih omiljenih vitamina koje dajem Luki 2 godine vec, cini mi se (neki problem sa dobavljacem), mi presli na Marsovce. Evo vec druga kutija. Apotekarica mi je rekla da su najbolji. Moj sestric ih vec godinama konzumira, tako da ti ih ja toplo preporucujem. Ja uzimam one klasicne, ne sa prebiotikom

< Poruku je uredio Jeca* -- 3.3.2012 8:44:09 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
3.3.2012 8:45:21   
Anoniman
ovakve ?

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 323
3.3.2012 8:46:30   
Jeca*
Da, te

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
3.3.2012 8:47:27   
Anoniman
E super i ja sam mislila na bas te user posted image Hvala Jeco

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here