|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta
3.3.2012 12:54:37   
isidora88
ja sam mateji pocela da dajem pikovit i prvi dan kad sam mu dala sirup dobio je temp,ali posle 1 dana je proslouser posted image
nastavicu da mu dajem,valjda ce mu i apetit bili malo bolji

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 326
3.3.2012 13:05:17   
Silvi TD
Imuno sirup koristim najcesce...stvarno mi se cini da je najabolji !!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 327
5.3.2012 12:05:28   
Anoniman
uzela sam mu marsovce , bas su lepi i on vodi racuna kad ih pije , a pije ih ujutru cim ustane , pre nego sto krene u skolu user posted image
videla sam i sirup isto njihov od 1 godine sto se pije , ne znam kakav je , jel neko koristio ? mooozda bih uzela Petri , mada ona uopste nema problem sa imunitetom , ali pokusavam da je cusnem u vrtic pa ako bude bilo potrebe za nekim preparatom da znam kakav je user posted image

(odgovor članu Silvi TD)
  Direktna veza do poruke: 328
5.3.2012 13:08:20   
Jeca*
ja sam bas pomislila da cu drugom detetu, Boze zdravlje, davati sirup Marsovce kad napuni godinu, tako da, ja bih probala user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
5.3.2012 13:10:42   
Anoniman
Jel to drugo dete na vidiku ? user posted image
Probacu cim da neki znak user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 330
5.3.2012 13:14:58   
Jeca*
drugo dete na vidiku u glavi, ali ne jos uvek u stomaku user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 331
5.3.2012 13:17:30   
Anoniman
Bice , bice user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 332
9.3.2012 18:59:38   
pinky
Pozdrav, nova sam na forumu! Htela sam da sa Vama podelim iskustvo koje se tiče korišćenja sirupa IMUNO sa ZN. Koristi se 1X5ml tokom 2 meseca. Rezultati su uočljivi već posle 20 dana kad dete pocinje da dobija apetit. Nakon 2 meseca sledi pauza od mesec dana, kada se sirup može ponovo uključiti. Nama je uspelo, veoma sam zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
2.7.2012 12:24:46   
*Alexx*
Da li je neko davao deci Imunoglukan sirup za imunitet? Andrej je upravo završio sa "turom" od mesec dana, pa me zanima da li možemo da se nadamo nekom poboljšanju?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu pinky)
Direktna veza do poruke: 334
20.7.2012 14:15:50   
nenuska12
Konacno sam na pravoj temi. Da li dajete bebama nesto za jacanje imunitete?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 335
20.7.2012 14:16:52   
Anoniman
Kolika ti je beba?

(odgovor članu nenuska12)
  Direktna veza do poruke: 336
20.7.2012 15:54:04   
nenuska12
Mali smo mi jos, bebac nema godinu dana. Pedijatri savetuju raznovrsnu ishranu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
20.7.2012 21:31:10   
Anoniman
Mislim da svi preparatiza jacanje imuniteta idu za decu odgodinu dana i navise.

(odgovor članu nenuska12)
  Direktna veza do poruke: 338
20.7.2012 23:15:35   
Bebilina
Nista joj ne dajem preventivno i na dnevnoj bazi, ali ako primetim da se nesto desava dam joj deciju ehinaceu, nesinteticke vitamine, vitC, probiotik- zavisno od toga na sta sumnjam. To uvek imam u kuci. Nekada sam joj takodje davala aloju i maticnu mlec.
Pred put joj dajem probiotik par dana da joj digestivni trakt pripremim na drugaciju hranu i vodu (mada vodu pijemo flasiranu).

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
31.8.2012 14:13:14   
suki
Pozdrav svima! Hocu da vas pitam da li imate neki predlog kako da cerkici od 2,5 godine ojacam imunitet koji je trenutno uzasno opao i naravno izasle su joj i afte sa sve natecenim i krvavim desnima.user posted image Dodala bih jos to, da kod nas za svaki virus dr.daju antibiotik u slucaju da se iskomplikuje pa Tea manje vise svaki mesec popije jednu porciju istog a da nisam sigurna da za tim ima potrebe. U julu nam je dr preporucila probiokid imuno da pije 3 meseca do vrtica (jul, avgust, septembar) a mi nakon 2 meseca zadobili afte sa sve 39 temperaturom. Trenutno ne jede nista, za afte su nam rekli tantum + sinacilin koji joj ne dajem ( mozda gresim) a danas posle 4 dana ima 37,3 temp. U ponedeljak bi trebalo da krenemo u vrtic u koji jos do sada nije isla i eto kako ga pocinjemo. user posted image Imate li neki predlog?

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 340
31.8.2012 14:15:55   
suki
Od probiokid imuno je kakila svaki 3dan i to nocu u pelenu po kliker, a pre toga svaki drugi u nosu i normalnu kolicinu.user posted image

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 341
31.8.2012 14:24:25   
Anoniman
Sinacilin za afte? Nisam to još čula. Probaj Pikovit sa prebiotikom. 

(odgovor članu suki)
  Direktna veza do poruke: 342
31.8.2012 14:29:47   
Modessty
Danilo neće nijedan sirup od kad smo mu davali Pikovit. Ima mnogo jak ukus. Sad mu dajemo Immuno od Pharmalife i njega hoće. Naša dr kaže da je bolje uzimati posebno za imunitet posebno probiotik, jer kaže da je tako bolje. Nešto doktori nisu za te varijante "sve u jedan".
Ovim sirupom sam baaaš zadovoljna, a zadovoljne su imoja kuma i snajka.Pa sad...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
31.8.2012 14:29:57   
suki
Nisam ni ja cula, zato joj i ne dajem. Pikovit sa prebiotikom to je jedan preparat?... nisam bas upucenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
31.8.2012 14:32:21   
Olga75
verovatno je dr dao antibiotike zbog temperature od 39 a video kako afte izgledaju user posted image , evo TEMA gde je pisano o aftoznom stomatitisu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 345
31.8.2012 14:33:22   
Anoniman
Da, jedan preparat. Ako sam dobro razumela i zapamtila, prebiotici su hrana dobrim bakterijama u crevima. 

(odgovor članu suki)
  Direktna veza do poruke: 346
31.8.2012 14:37:43   
suki
Hvala za temu, videla sam da postoji. Za afte joj dajem tantum i trebalo bi necim da joj mazem (iscitacu temu jer dr.nije rekla nista za mazanje), i za temp. po potrebi. Mozda gresim ali sinacilin joj ne dajem. Pila ga je pre 3 nedelje opet iz razloga sto se nalila hladnog jogurta i paf krajnici. I nista da prodje samo, sve uz ab, pa sam mislila da pokusam da joj ne dam vec da ojacamo nekako. Nisam pametna...user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 347
2.9.2012 15:45:51   
suki
Evo me opet. Nama jos uvek nije bolje... tj. bolje je u tom pogledu sto nema vise temp. ali desni su joj katastrofalne. Odnela sam je danas kod dezurne dr. da vidi da li ovakve desni idu uz afte ili je ovo nesto dr. Rekla je da ima afte ali ne tako strasno vec da misli da je u pitanju malo zesca upala desni i da je sutra vodim kod zubara ( tamo sam bila u utorak i nisu nam nista rekli osim malo natecenih desni...ok nije ni izgledalo ovako). I ako sutra bude gotov bris +gljivice da taj rez.ponesem da upisu i eventualno promene antibiotik ali da obavezno pocnemo sa sinacilinom koji smo dobili za afteuser posted image Uzela sam joj pikovit sirup jer ne jede vec nedelju dana... a ni ne kaki.user posted image Ona se muci a ja cu da izludim...user posted image

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 348
2.9.2012 15:47:18   
suki
A malo sam i sa temom zalutala.user posted image

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 349
7.9.2012 12:03:59   
lanajelena
Kupila sam im Dr Theiss imunovital sirup i pastele,koristio neko?iskustva?

< Poruku je uredio lanajelena -- 7.9.2012 12:04:18 >

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here