Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 20.2.2013 12:27:11
|
|
|
|
lanajelena
|
Po preporuci poznanice sam uzela deci Homeopatski lek Imunokind,da li je koristio neko?tamo pise da je to lek pa me to pomalo zbunjuje,nema ono klasicno vitamin a,b,c itd nego samo kalcijum ovaj,onaj ...ona je bas zadovoljna njena cerkica ima dve godine i od septembra nijednom nije izostala iz vrtica
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 20.2.2013 12:38:43
|
|
|
|
Tiziana
|
Imaj u vidu da je deci svake godine u vrticu imunitet sve bolji. Mom sinu je ovo treca godina i isto tako od septembra nije izostao iz vrtica, a prve godine nije spojio 2 meseca ukupno da je isao od septembra do marta. Ja decu dajem Pikovit i to iskljucivo jer mogu oboje da ga piju jer je 1+,i cerka od 17m i sin od 3,5god i mislim da je ok. Njoj je ovo prva godina u jaslama i nije nesto puno bila bolesna, ali ne verujem da je to bas samo zbog Pikovita..
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 20.2.2013 13:05:33
|
|
|
|
Olga75
|
LJ , ja dajem one kesice imunokid , ono kao probiotik i nesto , deste komada pa pauza pa ponovo deset i tako u tri ture ali mi se patimo sa virusima i dalje
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 20.2.2013 16:04:32
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo prosle nedelje uzeli imuno, italijanski sirup da pije, posto joj je od mmr-a bas oslabio imuni sisitem, a do tada mi nikada nije bila bolesna za svih 15 meseci, a i dallje sisa....
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.2.2013 8:52:27
|
|
|
|
lanajelena
|
Tizi znam ja sve to,meni je Lana prvi put izostala ove nedelje od septembra i to zbog konjuktivitisa i Dusan sve manje izostaje,nisam im nista davala od oktobra pa mi je ovo bilo primamljivo jer moze da se daje bez prestanka,inace moji su pili dr Theiss u septembru i bas smo bili zadovoljni
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.2.2013 9:24:40
|
|
|
|
bea83
|
Mi pijemo Immuno od Pharmalife-a, sad smo konačno redovni, inače smo ga pili u dva navrata po 7-10 dana i onda prestali (prvi put zbog ne znam ni ja čega, drugi put zbog proliva pa da ga ne pojačavamo). Ono što je definitivno uočljivo to je pojačan apetit već drugi,treći dan od početka uzimanja i to baš vidno. Tako da računam da deluje, otkud znam. E sad, moj mali gospodin se gadi na ukus (a i jeste odvratan ko trula jabuka) pa se jurimo sa špricem i na prevaru mu nekako uvalim. Da li smem da sirup pomešam sa hranom ili mlekom? Mislila sam da ga menjam zbog ukusa ali vidim da ga svi hvale pa bih ipak da ostanemo na njemu ali da nekako nadjem način da mu dam a da se to ne pretvori u gladijatorsku borbu
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.2.2013 11:29:16
|
|
|
|
cockic
|
peki je tek od drugog rodjendana poceo da ih pije,do tad nije bio odusevljen.inace od decembra pio je dva oligovita ceo decembar i januar i februar pauza.sad krecemo opet od marta...nije los taj oligovit....sad mu apetiti i nije nesto...taman malo da mu ga poveca.jer stvarno i on bolje jede kad ga pije
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 10:50:03
|
|
|
|
ducko
|
Ja sam mom Dusanu davala sirup IMUNO ali nisam bila yadovoljna sta mi vi moyete preporuciti
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 10:54:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja ti preporucujem Dr Theiss (on se koristi samo mesec dana)ili Imunokind on moze od rodjenja do seste godine bez prestanka
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 10:57:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja Vuku dajem imuno glukan I zadovoljns sam.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 11:05:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi pijemo pikovit. Pije dva meseca i nije se razbolela. Inace je slabog imuniteta.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 11:09:58
|
|
|
|
snovi
|
Jel on Medisov ili? IZVORNA PORUKA: dijana1 Ja Vuku dajem imuno glukan I zadovoljns sam.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 12:01:24
|
|
|
|
little_one
|
A kako pocinjete sa davanjem ovih preparata? Na preporuku pedijatra ili same? I kad se to pocinje? Mi imamo nepunih 5.5 mjeseci i sikimo i pregurali smo zimu bez ikakvih virozica, smrcanja i slicno....ali ide proljece i vise se bojim proljeca nego zime po pitanju razboljevanja.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 12:02:39
|
|
|
|
madamme
|
moje dete ne voli sirupe, ali rado pije Probiotik imuno kid.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 13:02:42
|
|
|
|
cockic
|
petar pije sanastol tek nekih 10 dana,razmisljam da li leni pocnem oligovit da dajem.do sad joj nisam nista od tih dodataka vitamina davala.za sad samo cedjene narandze,limun.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 18:00:10
|
|
|
|
Anoniman
|
mi pijemo imuno italijanski, i njihov apetito...
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 19:04:11
|
|
|
|
bea83
|
Kako vam deluje, UM? Nama baš utiče na apetit al je groznog ukusa pa se borimo da popije
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 19:06:58
|
|
|
|
isidora88
|
mateja je pio pikovit i razboleo se. da li je neko korstio propolis za decu?
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 19:12:39
|
|
|
|
minnica
|
Mina je pila Pikovit i Immuno. Ovaj drugi nam je bio boli, ali ona generalno nije bolešljivo dete. Ja ne verujem da ijedan od tih preparata može 100% da zaštiti dete od bolesti, naročito ako dete ide u vrtić.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 22:25:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Immunokind KLIK
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 22:26:41
|
|
|
|
Maraj
|
mislim da je cedjeno voce najbolje za jacanje imuniteta. Sokic pa u flasicu...
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 22:33:27
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 mateja je pio pikovit i razboleo se. da li je neko korstio propolis za decu? Mi koristimo Ivinu mast koja je na bazi propolisa ali nisam sigurna od koliko deca smeju da koriste ybog mogucih alergija.Pomaze u tom smislu da se konstantno izbacuje slajm pa su samim tim redje bolesni jer se ne zadrzava u nosu i grlu jedino sto stalno smrckaju.Ali bolje to nego da su stalno bolesni.Ali eto i pored toga nije nas obisao grip ove godine
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 11.3.2013 23:09:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Bea za sada super, i nama je apetit bas bolji... ona s ene buni, odmah zine i kaze lepo.... Maraj i to sto kazes, ali ponekada moramo malo i pripomoci nekim preparatima....
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 12.3.2013 8:59:29
|
|
|
|
bea83
|
Na apetit utiče, al na imunitet ne znam Mi smo za ovih dva meseca vrtića odsustvovali 4 dana što mislim da nije loš prosek, ne znam, nemam puno iskustva al čini mi se da nije loše. Doduše izlaze nam i zubi baš ovih poslednjih mesec dana tako da imunitet sam po sebi ide dole al nekako se borimo
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 12.3.2013 13:19:46
|
|
|
|
cockic
|
ja odluci,mislim da cu leni danas poceti da dajem taj oligovit,sipacu ga u sok.tako ce ga jedino popiti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?