Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:11:49
|
|
|
|
minavb
|
Jaja se peru neposredno pre termičke ili tehničke obrade.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:12:46
|
|
|
|
Lu
|
Bolje da šutim
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:13:32
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Snelle Ja baš kažem koleginici da nisam nikad još prisustvovala ovakvoj debati o lupanju jaja... Ja ih puknem o rub stola i šljas u tiganj ili posudu u kojoj ih mutim posle operem ruke jer se malo ulepim od belanca, nikad mi nisu padale napamet mikrobakterije i ostalo... Eto i ja ću malo da se stidim ja operem bas kad je onako blatnjavo a to je retko a radim isto ko i nina.. operem ruke obrisem trulex krpom ako je kapnulo negde i to je to
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:19:00
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Poceli smo da pijemo od juce Immuno od Pharmalife. A imam i domacim Borvov medni sirup napravljen od borovih iglica i med.Ali ne znam dal da joj dam imam 2 litre pa mozda cemo ja i suprug piti ako Monika ne.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:20:47
|
|
|
|
Snelle
|
Olga, samokazniću se, sorry
< Poruku je uredio Snelle -- 18.10.2011 10:24:41 >
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:26:12
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Poceli smo da pijemo od juce Immuno od Pharmalife. A imam i domacim Borvov medni sirup napravljen od borovih iglica i med.Ali ne znam dal da joj dam imam 2 litre pa mozda cemo ja i suprug piti ako Monika ne. i ja sam pocela sa immuno sirupom, dajem maloj- kazu da moze 3mes.da se daje, pa pauza, pa opet moze da se koristi.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:24:13
|
|
|
|
Jeca*
|
ljudi, ja sam presrecna pisala sam vec kako sam kao dete imala tabletice vitamina C koje sam redovno, svakodnevno, zvakala i da sam bila jaaaaaako zdravo dete. Ako to ima veze sa tim super! Ali tabletica vitamina c vec godinama nema na trzistu i ja sam sto puta trazila ali uvek bi mi nudili ono sto se razmuti u vodi...a to mi je zezanje, pa kiselo, pa luka nece... napokon ima opet tabletica juče sam kupila i dajem jednu dnevno Luki. Jako mu se dopao ukus
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Još samo da naučimo da žvaćemo tablete
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:27:22
|
|
|
|
Lu
|
A nema ovih kod vas, one se samo popiju s vodom?
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:28:43
|
|
|
|
Jeca*
|
ne, te nisam vidjala. Uvek bi mi u apoteci rekli da imaju samo prah u kesicama. ma ove su mi sad super. Ja njemu nastavljam da dajem multi tabs, a dajem mu sad i ovo (posto ne postoji hipervitaminoza vitaminom C, u zimskim mesecima nije zgore da uzima vise )
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:31:38
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
E Jeco i ja ih pijem dobro je sto ima i za odrasle.Da te pitam samo mu dajes Acerol sada i nista drugo ili jos neki sirup za imunitet?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:35:53
|
|
|
|
Jeca*
|
dajem mu acerol ujutru a popodne multi tabs (one koje mu dajem vec 2 godine) a uvece pre spavanja fluorogal za zubice
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:57:46
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Hvala na odgovoru.Razmisljala sma da joj dam Acerola ali posto pije vec Immuno odustala sam.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 10:43:52
|
|
|
|
Jeca*
|
dodaj slobodno, nece skoditi vise vitamina c
< Poruku je uredio Jeca* -- 24.10.2011 10:44:01 >
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 13:52:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jeco, sta su multi tabs? Za koji uzrast? Ja dajem samo Pikovit, poceli smo oko mesec dana pre polaska u vrtic (sa njegovih 14 mes.) ali ubise ga vrticki virusi, ne smem ni da pomislim kako ce biti sad kad pocne zima Jede on voce i povrce ali bojim se da to nije dovoljno
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 8:53:05
|
|
|
|
Zvoncica77
|
Aleksa bi u januaru trebao da krene u vrtic,pocela bih vec da mu dajem nesto od imuno sirupa,ali ne znam koji.Vasi predlozi?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 8:59:00
|
|
|
|
mihi
|
Juče sam imala u rukama studiju u kojoj su metodološki i naučno opravdano kao dokazali da unošenje vitamina C sintetskuog (u tabletama) do 1g nema statistički značajne dokaze da utiče na povećanje imuniteta a smanjenje infekcija u zimskim mesecima kod odraslih i dece. Bolje rezultate imale su grupe koje su dobijale Vitamin C poreklom iz voća i povrća ali opet nije bilo statističke značajnasti u odnosu na povećanje imuniteta (hematološki dokazi) i smanjenje broja infekcija u zimskim mesecima. Tako da neznam šta da mislim?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 14:41:04
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Jeco, sta su multi tabs? Za koji uzrast? Ja dajem samo Pikovit, poceli smo oko mesec dana pre polaska u vrtic (sa njegovih 14 mes.) ali ubise ga vrticki virusi, ne smem ni da pomislim kako ce biti sad kad pocne zima Jede on voce i povrce ali bojim se da to nije dovoljno izvini, tek sad vidim evo i linka KLIK
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:03:19
|
|
|
|
cockic
|
e kako deca od godinu dana to zvacu?mi imamo 18 meseci a nebi smela da mu dam
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:51:40
|
|
|
|
Lu
|
A zašto cockic, one se tope u ustima
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:56:23
|
|
|
|
cockic
|
ma i ne znam kolika je tabletica ako je sitna u redu ali vecu ne znam kako bi.on ima sve zube sem 5ce ali pitanje je da li bi gricako jer ne zna da ih sisa ima 18 meseci.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:57:56
|
|
|
|
Lu
|
One se sve uglavnom grickaju i mekane su, ne mora da se žvače, bar su takve pikovit, ja sam probala
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:59:47
|
|
|
|
cockic
|
bas cu videti u apoteci ako su ok vredi probati
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.10.2011 9:09:33
|
|
|
|
Jeca*
|
piše na uputstvu da, ukoliko dete ne moze da sazvace, se izmrvi u jelo ili sl
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 2.11.2011 13:36:29
|
|
|
|
maca821
|
Drage moje ja iz crtica malo kod vas treba mi pomoc, recite mi jel se ovaj Immuno sirup moze davati detetu od 19 meseci i sta vi preporucujete za imunitet? Stalno je bolestan
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?