Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:11:49
|
|
|
|
minavb
|
Jaja se peru neposredno pre termičke ili tehničke obrade.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:12:46
|
|
|
|
Lu
|
Bolje da šutim
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:13:32
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Snelle Ja baš kažem koleginici da nisam nikad još prisustvovala ovakvoj debati o lupanju jaja... Ja ih puknem o rub stola i šljas u tiganj ili posudu u kojoj ih mutim posle operem ruke jer se malo ulepim od belanca, nikad mi nisu padale napamet mikrobakterije i ostalo... Eto i ja ću malo da se stidim ja operem bas kad je onako blatnjavo a to je retko a radim isto ko i nina.. operem ruke obrisem trulex krpom ako je kapnulo negde i to je to
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:19:00
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Poceli smo da pijemo od juce Immuno od Pharmalife. A imam i domacim Borvov medni sirup napravljen od borovih iglica i med.Ali ne znam dal da joj dam imam 2 litre pa mozda cemo ja i suprug piti ako Monika ne.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:20:47
|
|
|
|
Snelle
|
Olga, samokazniću se, sorry
< Poruku je uredio Snelle -- 18.10.2011 10:24:41 >
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.10.2011 10:26:12
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Poceli smo da pijemo od juce Immuno od Pharmalife. A imam i domacim Borvov medni sirup napravljen od borovih iglica i med.Ali ne znam dal da joj dam imam 2 litre pa mozda cemo ja i suprug piti ako Monika ne. i ja sam pocela sa immuno sirupom, dajem maloj- kazu da moze 3mes.da se daje, pa pauza, pa opet moze da se koristi.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:24:13
|
|
|
|
Jeca*
|
ljudi, ja sam presrecna pisala sam vec kako sam kao dete imala tabletice vitamina C koje sam redovno, svakodnevno, zvakala i da sam bila jaaaaaako zdravo dete. Ako to ima veze sa tim super! Ali tabletica vitamina c vec godinama nema na trzistu i ja sam sto puta trazila ali uvek bi mi nudili ono sto se razmuti u vodi...a to mi je zezanje, pa kiselo, pa luka nece... napokon ima opet tabletica juče sam kupila i dajem jednu dnevno Luki. Jako mu se dopao ukus
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Još samo da naučimo da žvaćemo tablete
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:27:22
|
|
|
|
Lu
|
A nema ovih kod vas, one se samo popiju s vodom?
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:28:43
|
|
|
|
Jeca*
|
ne, te nisam vidjala. Uvek bi mi u apoteci rekli da imaju samo prah u kesicama. ma ove su mi sad super. Ja njemu nastavljam da dajem multi tabs, a dajem mu sad i ovo (posto ne postoji hipervitaminoza vitaminom C, u zimskim mesecima nije zgore da uzima vise )
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:31:38
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
E Jeco i ja ih pijem dobro je sto ima i za odrasle.Da te pitam samo mu dajes Acerol sada i nista drugo ili jos neki sirup za imunitet?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:35:53
|
|
|
|
Jeca*
|
dajem mu acerol ujutru a popodne multi tabs (one koje mu dajem vec 2 godine) a uvece pre spavanja fluorogal za zubice
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 9:57:46
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Hvala na odgovoru.Razmisljala sma da joj dam Acerola ali posto pije vec Immuno odustala sam.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 10:43:52
|
|
|
|
Jeca*
|
dodaj slobodno, nece skoditi vise vitamina c
< Poruku je uredio Jeca* -- 24.10.2011 10:44:01 >
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 24.10.2011 13:52:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jeco, sta su multi tabs? Za koji uzrast? Ja dajem samo Pikovit, poceli smo oko mesec dana pre polaska u vrtic (sa njegovih 14 mes.) ali ubise ga vrticki virusi, ne smem ni da pomislim kako ce biti sad kad pocne zima Jede on voce i povrce ali bojim se da to nije dovoljno
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 8:53:05
|
|
|
|
Zvoncica77
|
Aleksa bi u januaru trebao da krene u vrtic,pocela bih vec da mu dajem nesto od imuno sirupa,ali ne znam koji.Vasi predlozi?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 8:59:00
|
|
|
|
mihi
|
Juče sam imala u rukama studiju u kojoj su metodološki i naučno opravdano kao dokazali da unošenje vitamina C sintetskuog (u tabletama) do 1g nema statistički značajne dokaze da utiče na povećanje imuniteta a smanjenje infekcija u zimskim mesecima kod odraslih i dece. Bolje rezultate imale su grupe koje su dobijale Vitamin C poreklom iz voća i povrća ali opet nije bilo statističke značajnasti u odnosu na povećanje imuniteta (hematološki dokazi) i smanjenje broja infekcija u zimskim mesecima. Tako da neznam šta da mislim?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 14:41:04
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Jeco, sta su multi tabs? Za koji uzrast? Ja dajem samo Pikovit, poceli smo oko mesec dana pre polaska u vrtic (sa njegovih 14 mes.) ali ubise ga vrticki virusi, ne smem ni da pomislim kako ce biti sad kad pocne zima Jede on voce i povrce ali bojim se da to nije dovoljno izvini, tek sad vidim evo i linka KLIK
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:03:19
|
|
|
|
cockic
|
e kako deca od godinu dana to zvacu?mi imamo 18 meseci a nebi smela da mu dam
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:51:40
|
|
|
|
Lu
|
A zašto cockic, one se tope u ustima
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:56:23
|
|
|
|
cockic
|
ma i ne znam kolika je tabletica ako je sitna u redu ali vecu ne znam kako bi.on ima sve zube sem 5ce ali pitanje je da li bi gricako jer ne zna da ih sisa ima 18 meseci.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:57:56
|
|
|
|
Lu
|
One se sve uglavnom grickaju i mekane su, ne mora da se žvače, bar su takve pikovit, ja sam probala
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.10.2011 20:59:47
|
|
|
|
cockic
|
bas cu videti u apoteci ako su ok vredi probati
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.10.2011 9:09:33
|
|
|
|
Jeca*
|
piše na uputstvu da, ukoliko dete ne moze da sazvace, se izmrvi u jelo ili sl
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 2.11.2011 13:36:29
|
|
|
|
maca821
|
Drage moje ja iz crtica malo kod vas treba mi pomoc, recite mi jel se ovaj Immuno sirup moze davati detetu od 19 meseci i sta vi preporucujete za imunitet? Stalno je bolestan
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?