jovicaa -> RE: Beba i fakultet (8.2.2014 9:33:28)
|
iskreno(bez ikakve namere da nekog vredjam ili nesto slicno) mislim da je to vise do osobe, nego do fakulteta. ja kada imam motiv i zelju da nesto uradim, ja dobijam divlju energiju i svastaaa mogu da izguram. nedelje mi proleti dok puknes prstima, to je istina, i zbog toga mi je najvise zao. ali sve stizem i da odem na faks na par sati i da ucim, i da provedem dosta kvalitetnog vremena sa decom, spremim stan i td... a niko mi ne odvodi decu da bih ucila, sada kada je i maki krenuo u jasle to ce biti slucaj, da ucim dok su oni u vrticu/jaslicama, i kontam da ce mi to doci kao preporod. mislim ima i taj tempo svoje posledice... nocas sam na primer legla u 10, nisam mogla da gledam, i u sred noci pocela da se gusim, imala jezive kosmare, ustala u 9(mm me pustio malo duze) i i dalje sam slomljena.... a recimo imam drugarice koje nista ne rade po pitanju faksa(na istom fakultetu studiramo) jedva se pokupe samo oko obaveza koje imaju oko dvoje dece i stalno kukaju. a imam i drugaricu koja mora da odvede jedno dete na 8 sati svaki dan kod mame da bi mogla da uci(ima jedno dete)... mislim svi smo drugaciji. a ja mislim da svako moze sve, pitanje je samo organizovanosti, zelje i hrabrosti. mogu i ja da kazem nema sannse, faks i deca, ma to niko ne moze da stigne i da se ne bavim fakultetom... ovo je samo moje misljenje, ali prvo moras da verujes da nesto mozes da uradis, da bi mogao.
|
|
|
|