Anoniman -> RE: Dijetalni meni (9.9.2012 14:14:12)
|
Ih, sto sam juce izbrljavila. Prvo sam za D pojela posnu palainku sa dzemom, ostalo od Marka (pola male palacinke) Onda sam za rucak uzela rostilj, piletina i paradajz, i to bi bilo u principu ok da mi se nje smesila slaninica - prase! A onda su izneli sladoled i cokoladu, pa sam i toga capnula - guzica jedna, obozavam slatko. Nisam vecerala jer mi je bilo zlo, naduvao mi se stomak, i imala sam gasove. Dakle, nije problem u mleku (ono sto sam nedavno pisala, problem je u Koka koli, cokoladi). Jutros sam pojela posnu palacinku sa paradajzom i paprikom Nisam stigla da uzinam Rucala sam testeninu bez jaja u domacem soku od paradajza (bez konzervansa), sa malo origana Za veceru cu verovatno neku salatu, mozda se nateram da specem neko meso, mada jela sam ga juce, mogu jaje. Mama mi je poslala meni za sledecu nedelju, tako da mogu da se planiram. Ruckovi su: - peceni batak i zelena salata - sarmice u blitvi (punjene samo mesom bez pirinca) - srnece snicle sa paradajzom i paprikom - grasak, pa cu tutnuti neku salatu uz to - pastrmka i kupus.
|
|
|
|