Verus -> RE: Dijetalni meni (20.10.2011 1:54:55)
|
Sve sto si navela Lu moja ja radim: doduse, sada jedem integralni ili crni hleb jedino ujutru, ostatak dana ne. Slatkise ne kupujem, ako mi se prijede uzmem one male cokoladice sto stoje kraj kase. Masno ne jedem: jedem belo pilece, ribu, par puta mesecno biftek a svinjetinu bas bas ne pamtim kad sam jela...Meso pecem u teflonu, na rostilju ili rerni, sa malo maslinovog ulja. Puno voca, povrca itd. I tako godinama, i ja i mm se hranimo bas zdravo, tako da nije meni problem STA se jede u dijetalnom meniju, nego koliko....ja recimo nema sanse da rucam 2 krompira i da budem sita[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Videcemo kako cu kad se porodim. Ovaj put se vracam puno brze na manje kol hrane, naravno, ako mi ne bude uticalo na kol mleka, ako bude, zae** dijetu dok dojim, ali pokusacu...IZVORNA PORUKA: Lu RR Verus i Isidora, sigurno vam je teško odjednom krenuti sa malim i odabranim količinama, zašto za početak ne izbacite kruh i slatkiše recimo, smanjite masnoće u ishrani, jedete više kuhanu a manje pečenu i prženu hranu, to ne bi trebalo biti teško?
|
|
|
|