|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
13.8.2011 12:15:55   
Anoniman
Istrpiuser posted image Šalim se, trpi koliko možeš, onda jedi neke salatice da izdržiš do večere.
Iskreno, mislim da ne bi trebala da praviš takve prelaze, da sa normalne ishrane pređeš na 4 šampinjona, jer će ti to jako teško pasti i verovatno će ti brzo presesti. Možda prvo par dana da jedeš dijetalnu hranu ali u normalnoj količini, pa da postepeno smanjuješ količinu?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 526
13.8.2011 12:18:18   
Anoniman
Ja sam i do sada jela po malo, ali redovne hrane. Ono što si rekla da sam smršala par kila - pa to je zbog silnog muslija , voća, malo mesa i još manje hleba. Samo me slatkiši muče user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 527
13.8.2011 12:21:27   
Anoniman
Znaš kako, ako si do sad jela i uh, i slatkiše i sve samo u manjim količinama, verovatno ćeš biti jako gladna. Ali ako možeš da izdržiš dan-dva, biće mnogo lakše posle. Samo budi spremna na napade gladi oko 22h, ako tome odoliš, sve je prelako posleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 528
13.8.2011 15:55:57   
vukosava
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: vukosava

2. Pire od karfiola: Skuvas karfiol, izgnjecis i dodas malkice pavlake i zacinis cime ti se svidja, npr so i biber ili sta vec

Vuko, saturated fat posle 35. godine treba izbaciti iz iz uobicajenog svakodnevnog menija, a narocito dijetalnog. Sto se psageta tice, mozes da uzivas u integralnim. Ima dolicnih i na nasem trzistu, mogu da zamislim kakav je tamo izbor. Evo ja sam juce sebi pravila spagete-200g kuvanih integralnih spageta sa sosom od paradjza, malo luka i bosiljka. Malo sam i chilija stavila.

Zar tu nema pavlaka sa malo zaiscenih masti? klikni Ja cu je vala jesti, pa nek treba sta treba user posted image . U mom "dijetalnom meniju" tj rezimu zivota koristim pavlaku i izgubila sam do sad 8 kg za mesec i po. Sve zavisi kakve su ti ranije navike u kolicini i vrsti hrane i koliko imas viska.

Ja spagete ne volim nikakve, samo sam stavila recept ako neko trazi zamenu za njih.

Ova bundeva na 155 g ima 42 kalorije, 10 grama ugljenih hidrata, 2 grama dijetalnih vlakana, 1 g proteina, uz to vitamina A i C, kalcijuma i gvozdja. Nimalo masti.

Barilline integralne spagete u istoj kolicini imaju otprilike 600 kalorija, 4.5 g masti, 120 g ugljenih hidrata, proteina 21 g, nimalo vitamina A ni C. Doduse imaju fosfora i magnezijuma. klikni

Ja Mina jedem samo integralno sve vec 10 godina pa sam opet gojazna, isto to sve ima kalorija. Jeste da se ove integralne duze zadrzavaju u sistemu i teze vare, eto to im je prednost. Al kalorijski, veoma slicna prica.

< Poruku je uredio vukosava -- 13.8.2011 16:00:30 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 529
13.8.2011 16:03:02   
Olga75
i ja sam debela i obozavam pavlaku a i majonez
ali oni su deo puta prema inafrktu ili mozdanom inzultu nazalost user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 530
13.8.2011 16:53:54   
vukosava
Ja licno mislim da dijetalni meni mora biti razlicit u zavisnosti iz koje BMI kategorije neko zeli u koju. Ako hoces iz normalne iz neuhranjenu, naravno da treba da se odreknes mase stvari koje imaju dosta tih losih stvari. A za one koji su u gojaznoj kategoriji, uradis li tako, izdrzaces jako malo i posle dodati jos. Sad trenutno pratim postepen rezim promene nacina zivota. Za moj visak ce trebati godine da se skida, kao sto su mi trebale godine da ih dobijem. Ko ima malo i zeli da skine malo, ok je da ima ekstremno mali unos hrane. A na dugorocnije uspehe ako se ima puno, takva metoda jednostavno retko kome lezi.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 531
13.8.2011 18:28:46   
minavb
IZVORNA PORUKA: Olga RR

i ja sam debela i obozavam pavlaku a i majonez
ali oni su deo puta prema inafrktu ili mozdanom inzultu nazalost user posted image

Bas tako dotkoliceuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 532
14.8.2011 3:57:24   
Brand new mama
Glupo pitanje,ali ako su nam dnevne potrebe oko 2000 kalorija,zar 1200 nije cak premalo za neko umjereno skidanje kilogramauser posted image ?
Bas razmisljam,ja vec godinama ne jedem majonez,kecap i sl,pavlaka mi traje sedam dana...mada,moj metabolizam je takav da je meni neophodna fizicka aktivnost,mogu da jedem sta hocu,ali moram da radim nesto(OK,ja nikad nisam jela brdo slatkisa,visokokaloricne hrane ...)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 533
14.8.2011 8:25:43   
minavb
Nisu nam dnevne energetske potrebe 2000kcal. Evo recimo, moj bazalni metabolizam je oko 1100kcal. Dodamo tome moje energetske rashode koji nisu vise od 500kcal i dobijemo da bi meni trebalo oko 1600kcal. Ima i drugih nacina na koje mozemo dobiti dnevne EP i one nisu iste za sve ljude, zbog cega je dijetoterapija strogo individualna. SManjen energetski unos donosi gubljenje kilograma, sto opet mnogo zavisi od tipa aktivnosi, rasporeda obroka i vrste namirnica koje cine obroke. Da ne sirim pricu, EP nam nisu 2000kcal. Imam neke knjige od pre 50 godina iz kojih je moj tata ucio. EP prosecne zene se u toj knjizi krecu od 2000 do 2200kcal. Prosecna zena je tada imala 25 godina, 170cm visine i 55kg telesne mase. Sta mislite, kako po statistici izgleda danasnja prosecna zena?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 534
14.8.2011 11:27:04   
Jeca*
da se ja vratim temi
danas za ručak pljeske na roštilju i salata
sutra za ručak int.pirinač skuvan pa zapečen u rerni sa plavim patlidzanom (prethodno isečen na kockice i skuvan na pari) i sokom od paradajza

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 535
16.8.2011 8:15:33   
Jeca*
žene bre, leto je, zar sam samo ja na dijeti? user posted image

današnji meni:

doručak: salata-10 čeri paradajza iseckano na pola, 2 kašilke cottage sira i 2 wasa keksa iscepkana na komadice
užina: grožđe
ručak: piletina na teflonu sa prazilukom i crvenom paprikom i dinstana šargarepa sa belim lukom
večera: salata-paradajz i nekoliko feferona

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 536
29.8.2011 13:14:36   
minavb
Dorucak-crni tost
uzina-lubenica
uzina 2-breskva, badem, lesnik i indijski orah (po kom 1)
rucak-karabat i neki feferincic
vecera-ne znam, verovatno nista

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 537
29.8.2011 13:34:33   
viking
Ovo nije dijetalni meni, ovo je bre meni iz Aušvica! user posted image
Svaka ti čast ako funkcionišeš sa ovako malo hrane! Ja bih se tresla ceo dan...

IZVORNA PORUKA: minavb

Dorucak-crni tost
uzina-lubenica
uzina 2-breskva, badem, lesnik i indijski orah (po kom 1)
rucak-karabat i neki feferincic
vecera-ne znam, verovatno nista

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 538
29.8.2011 13:40:12   
minavb
Jela sam ja i manje, prosto mi bas malo treba. Cim jedem vise, tj onoliko koliko vecina jede, ili ne vezbam, rastem kao kvasac. Pravim par dana pauzu u treniranju pa moram da srezem, a i juce sam smazala gombocu pa se kaznjavam.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 539
4.9.2011 0:41:13   
vukosava
Zene ja za jedan dan pojedem ko vi za sedam user posted image

Imam 10 kg manje nego pocetkom juna user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 540
20.9.2011 9:52:16   
Jeca*
hajde malo da dignem temu user posted image

dorucak-pahuljice i jogurt
uzina - 350g lubenice
rucak - salata: 150g iceberg + 50g pecenice + 1 pecena crvena paprika + 3 pečene ljute paprike + 5 maslina + čeri paradajz + rukola
užina - nektarina
večera - salata: kuvana cvekla sa mladim sirom

Robin Sharma

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 541
20.9.2011 10:03:37   
Anoniman
Doručak: ništa
Ručak: krem čorba od šampinjona (iz kesice), salata od čeri paradajza, crvene paprike i mladog sira
Večera: pileća pljeskavica (oko 100g) sa paradajzom

Juče:
Doručak: integralna kifla
Ručak: grilovano belo meso i mešana salata
Večera: mala tunjevina sa lukom

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 542
20.9.2011 10:50:20   
minavb
Juce
dorucak:banana
uzina:jabuka
uzina:kruska
rucak:grilovana piletina i grilovano povrce
vecera:grilovano povrce i 10g badema

danas
dorucak:nes sa mlekom
uzina:banana
rucak:pecena muskatna tikva punjena povrcem
vecera:salata

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 543
20.9.2011 12:32:12   
Tea2
Aktivni odmor je verovatno doprineo da onih osam kilograma, koje sam skinula kombinacijom namirnica,ne vratim.Obucena u crnu garderobu-ponovo dobijam kompimente,a li ja znam sta je ispod crnog.Koja je tema aktivna-ova,kombinovanje namirnica,Pitajte Minu?Ovih dana ponovo krecem u akciju-nema prejedanja,krecem na aerobik!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 544
20.9.2011 12:40:23   
minavb
Pisi gde god hocesuser posted image

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 545
23.9.2011 19:32:14   
vukosava
Aj da i ja ponesto napisem. Evo imam 11 kg manje nego u junu i samo 400 g vise nego pre porodjaja.

Dorucak: cherrios (one u obliku torusa od punog zrna) sa obranim mlekom, medom, cimetom + jedna banana
Rucak: grilovano parce piletine, boranija, articoka, pirinac, supa, dve banane

Juce:
Dorucak: 80 g ovsenih pahuljica sa 240 ml obranog mleka, medom, cimetom i dve banane
Rucak: Juneca pljeskavica, pecena tikva, paprika, paradajiz, krastavac, banana
Vecera: tresnje brdo

Al opet drugacija je moja polazna tacka nego kao sto vidim ovde vecine. Ja bi uginula da jedem toliko malo (ako nista od histerije).

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 546
23.9.2011 20:35:06   
minavb
IZVORNA PORUKA: vukosava

Dorucak: 80 g ovsenih pahuljica sa 240 ml obranog mleka, medom, cimetom i dve banane

Sestro slatka, ja bi ovo rasporedila u 3 obroka.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 547
23.9.2011 20:50:16   
Jeca*
auuu vukosava, kad bih ja jela ovoliko imala bih opet 100kila user posted image user posted image  tri banane dnevno...svaka cast, al tome nije mesto u ovoj temi...user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 548
23.9.2011 21:05:14   
Brana
Vuko malo je jaci meni,ali ako tebi prija i pomaze da smrsas,superuser posted image ..ja bih se verovatno ugojila od te ishrane.. user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 549
23.9.2011 21:16:04   
Verus
Pa dobro, vukosava smrsala od te ishrane: onda radi plan Weight Watchers, gde brojis poene, tj. svaka namirnica je odredjen br. poena.  Nisam ovo radila ali znam princip.  Ako npr. imas 70 poena na dan, ako ces samo banane da jedes, nema vezeuser posted image  dok god ne prekoracis br. dozvoljenih poena.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here