vidra13 -> RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za čekanje? (25.7.2011 9:55:04)
|
O cemu mi pricamo. Sve moguce kampanje i reklame ne bi uspele da promene svest i mentalitet nasih ljudi. Ja stvarno ne mogu da razumem da u prevozu 99.9% ljudi bi Vas pregazilo pri ulasku u vozilo, a da ne spominjemo trenutni isijas prema prozoru. Mada moram da priznam da uzivam da stanme pored nekoga ko se trenutno usinuo i da diskretno pri svakom kocenju malo po malo poturim stomak pod nos. Iz cistog hira, malo, zbog prijatnosti. A onda iz ove sredinom, poslovno, otputujem u Spaniju na 4 dana. I ne mogu Vam opisati moje zaprepascenje. Kako stanete, tako Vam se svi ispred Vas pomere da pridjete salteru, udjete u taksi, udjete u autobus, u prodavnicu, cak su me i ispred kioska za novine pustili preko reda, restoran.......... Eh........... Nikada se mi necemo promeniti. Isto je bilo i pre 9 godina kada sam bila trudna sa prvim sinom, ustvari nije isto, imam utisak da je sada malkooo goreeee. Tako da drage moje, preostaje nam samo da se naoruzamo dobrim zdravljem i strpljenjem pa tek onda na put ka poslu, banku, postu, prodavnicu, lekaru......
|
|
|
|