slavica. -> RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za čekanje? (5.3.2012 10:56:18)
|
Eeee ja sam jutros isla da izvadim krv...puna cekaonica penzionera! Naravno,vide svi da sam trudna,raskopcana mi je jakna,ali nesto se ne obaziru previse... Cekala sam skoro sat vremena. U medjuvremenu mi neka teta kaze-Dete,pa zasto ti cekas,imas prednost,ustani i samo udji! Ja joj kazem-ma dzaba mi prednost,ako udjem,svi pocnu da se bune! I sve to smo nas dve pricale prilicno glasno,svi su mogli da cuju. I otvaraju se vrata od laboratorije,i taman mi ona teta govori,ajde sad,ulazi,kad neka bakuta sa sve ljubicastom kosom koja je sedela odmah pored mene,ustade i ulete kao metak [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Eeee sta su ti penzioneri... I sledecu su mene i prozvali,stigla na red... Rekla mi je sestra da sledeci put samo udjem unutra,da uopste ne cekam,jer nije stvar u tomje da li ja mogu ili ne,nego su oni svi bolesni,cim se nakaslju idu kod doktora,a meni ti virusi sada uopste nisu potrebni....
|
|
|
|