jovana j -> RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za čekanje? (23.8.2011 14:52:36)
|
Ma kakve propuste... NIKO ne ustaje ovde u javnom prevozu, to je tako cudan narod, grooooozan, ne znam sta da kazem ... [sm=zmeden.gif] Jako ruzno... Desilo mi se da sam sa mm isla busom od jedne do druge stanice je bilo tacno 20 min, NIKO , ali niko ziv mi nije ustao da ustupi mesto, nas dvoje smo stajali kod srednjih vrata. Stoka [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Pre neki dan (a ja sam u 39.nedelji inace, samo da napomenem) nam se isto u metrou desilo, niko ziv ustao nije, iako nismo tako neuocljivi... samo sreca u metrou se brzo razredi, jer ima puno mesta, pa smo stajali samo 2 stanice. Ali JAKO, JAKO RUZNO, ja to nigde nisam videla ovako. Ovde ne ustaju ni bakama i dedama, niko ne j*** njih ni za crno ispod nokta. Znam, jer sam ja ustajala i onda se prvo frapiraju kao sto im ustajes, a onda kad im sto puta kazem da dodju i da sednu, stvarno, onda mi se zahvaljuju i obavezno me pitaju odakle sam. [sm=smiley13.gif] Bas tuzno... tuzno mi je to sto vidim kako su se ljudi otudjili, kako niko nikog ne zarezuje, ma ne znam... surovo mi je sve to. [sm=smiley13.gif] A mozda je to samo sindrom velikog grada, ne znam...
|
|
|
|