LunaLu -> RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za čekanje? (30.11.2010 16:57:38)
|
Moram da Vam ispricam sta mi se danas desilo. Ja sam u 9. mesecu trudnoce, koja se od 5. meseca nalazi na terapiji Gynipral i Verapamil, te jednom mesecno odlazim u DZ po recepte, a samim tim i po lekove u apoteku. Prva tri puta su apotekarice bile jako korektne i pozvale su me kao trudnicu preko reda, sa mnogo manjom trudnocom, jer ja sama ne zelim da idem preko reda, jer sam par puta od onih u redu pre mene" dobila preko nosa". Medjutim, krajem oktobra, kada sam bila u 8. mesecu, sa ipak vidljivim stomakom, uredno sam cekala red i to zabelezila u njihovu Knjigu utisaka, ali ocigledno da to niko ne cita. Danas sam skoro "otcekala" red, i kad je neka gospodja u redu napravila guzvu, vredjajuci nas, troje ljudi ispred mene, videvsi moje stanje me je propustilo preko reda, ja sam stala sam kod prve slobodnog farmaceuta. Kada me je ugledala, gospodja je rekla " Ja sad radim nesto". Ja sam revoltirana rekla " Ali ja sam trudnica u 9. mesecu, koju niko nije video". Na to je njen odgovor, da je ona zaklonjena pultom i da ne vidi ko je u redu. Malo naivan odgovor, zar ne? Ako ovako nastavimo, bice nas za 50 godina za pod jednu sljivu.
|
|
|
|