Anoniman -> RE: Spermogram i spermokultura (3.5.2011 10:43:46)
|
Marija ja sam se tek sad "normalno"priključila, ima jos nekih spojeva gde varničim al'nadam se da će se i to brzo smiriti. Znam ja da se dr tome nada, ali ja se nadam vise nego dr. Sad, ko ce znati: mm vec 4,5 god.pije lekove za pritisak i to je nesto sto ce ga celog zivota pratiti (osim ako se ČUDO ne desi). Pa tako, da smo pravili bebu pre 6-7 godina uspeli bi 99% vrlo brzo, ali mi smo tada imali drugih problema pa smo morali da pricekamo sa bebom. Mm je morao na 4 operacije očiju, a posle svake operacije totalna anestizija uzima svoj danak. To ti je ono: jedno lečiš, drugo kvariš. Posle počne sve da se "kvari", pa je malo-malo bolestan, pa mu se pritisak povecao i onda ono najgore: lekovi, lekovi, lekovi............ I tako se pokvario spermogram [sm=smiley13.gif]. E onda ga jos napadnu dosadne ešerihija i enterokok, koju smo jedva izbacili iz spermokulture, pa se samo nadam da se nece opet pojaviti jer pocinjem da se nerviram svaki put kad mu dam antibiotik.... Epa sad sam sve udavila, verovatno je opet neki spoj izbio. Evo par smeska da se oraspolozimo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Istorija je uzasna, nikad je nisam volela, ni u skoli. Biće bolje, pa zato ne volim da se osvrćem puno u-nazad. Pozdrav[sm=jezicek.gif].
|
|
|
|