Zvoncica88 -> RE: Spermogram i spermokultura (6.5.2011 16:33:59)
|
Spermogram smo radili u bolnici, privatno i na Sudskoj medicini i svuda isto. Nisu nam rekli da pijemo nista nego su nas odmah bobmbardovali informacijama o vantelesnoj oplodnji, o donaciji sperme, o usvajanju dece itd. I ja mislim da je dobro sto smo otkrili ovako rano i to samo 4meseca od kad smo poceli sa pravljenjem bebe. Ja sam bila ubedjena da samnom nesto nije OK, jer su mi rekli da imam zavaljenu matericu i da je zalepljena za kicmu i kad sam odradila sve moguce analize i kad su sve bile OK, na nagovor lekara smo uradili i spermogram kad tamo NULA!!! Ja sam mislila da pozovem Tesica i da pocnemo sa njegovom terapijom, mada vidim da ga neki hvale, a neki bas i ne! Moj decko je izgleda alergican na med, maticni mlec i li polenov prah, jer sam uzla neki preparat koji sadrzi sve ove sastojke, namenjen je jacanju imuniteta i on se od jedne kasike toliko naduo, oteko i sl. Mislim da cmo vec polovinom juna da znamo na cemu smo, ali kao sto vec znate, ovo cekanje ubija. U pocetku sam se jako plasila za nasu vezu, jer je sve krenulo nizbrdo, a sad smo vec prihvatili ovu situaciju i trudimo se da se drzimo zajedno. Generalno kad smo uradili taj ultrazvuk testisa i kad je sve bilo OK mnogo na je laknulo, mada neznam da li bez obzira na to sto je raj nalaz dobar, i sto su nas tamo pitali zasto su nam uopste zakazali ultrazvuk kad je sve i vise nego dobro, mozemo da imamo probleme sto se bebe tice. Ne znam sta da radim....
|
|
|
|